BLOG

BLOG

BU SENE ÇOK SIK GÖRECEĞİNİZ 2017 GELİN SAÇI MODELLERİ


Bir insan için hiç şüphesiz hayatının en önemli günlerinden birisi, hayatını sevdiği insanla birleştireceği düğün günüdür. Bu özel gün hem erkek hem kadın için çok özel olsa bile, kabul etmek gerekir ki; kadınların hazırlıkları daha fazla özen gerektirir ve daha zorlu bir süreçtir... E kolay değil; bunu saçı var, makyajı var, gelinliği var, takısı var... :) İşte bu önemli hazırlıkların arasında gelinlik kadar önemli olan bir şey varsa, o da gelin saçıdır. Çünkü gelinliği ortaya çıkaracak ve gelinin güzelliğini vurgulayacak şey, onun tercih edeceği saç modelidir.

Biz de bu sebeple, hazır düğün sezonu da açılmışken, 2017'nin en fazla tercih edilen gelin saçı modellerini sizler için derleyelim istedik. Bu gelin saçı modellerini, bu yaz çok fazla göreceksiniz ama öyle güzeller ki asla sıkılmayacaksınız; garanti ediyoruz!

 

1.Aşırı abartılı ve fazla dağınık topuzlardan uzak, duvağı iyi taşıyan saç modelleri

Bu yılın trendi, fazla dağınık topuzlardan oldukça uzak. Eğer toplu bir saç tercih edecekseniz, daha sade ve hafif dağınık topuzları tercih edebilirsiniz. Üstelik bu klasik gelin saçı modeli, neredeyse her gelinliğe yakışacak türden.

 

2. Duvakla kullanılabilecek daha gerçekçi örgü saç modelleri

Eğer uzun saçlara sahipseniz tercih edebileceğiniz gelin saçı modelleri arasında örgü modelleri de yer alıyor. Üstelik 2017'de de oldukça revaçta. Bu yüzden duvakla kullanabileceğiniz bir örgü saç modeli, sizi hayalinizdeki gelin haline getirebilir.

 

3. Çiçeklerle renklendirilmiş doğal saç modelleri

Son birkaç yıldır devam eden çiçekli aksesuarlar, 2017 gelin saçı modellerine de renk katmaya devam ediyor. Bu yıl da gelin saçı modelleri arasında, en fazla göreceğiniz şey, saça takılan ve görüntünüze hem şıklık hem de doğallık katan aksesuarlar!

 

4. Serbest bırakılmış uzun saç modelleri

Serbest bırakılmış uzun saçlar, doğal görünen bir gelin olmak isteyen tüm kadınların ilk tercihidir. Kabul ediyoruz, yazın bu saç modelini tercih etmek biraz cesaret istiyor. Ancak yine de 2017'de de demode olmayan ve hala geçerliliğini koruyan bir gelin saçı modeli olduğunu unutmamak gerek!

 

5. Göz alıcı aksesuarla tamamlanan doğal topuz saç modelleri

Bu yıl hafif dağınık topuzunuzda tercih edebileceğiniz aksesuarlardan birisi de, inciler. Çünkü inciler de en az çiçekler kadar doğal ve sade bir görüntü elde etmenizi sağlıyor.

 

6. İster dağınık, ister sıkı toplanmış kâküllü saç modelleri

Kâkül, her zaman havalı bir görüntü yakalamayı kolaylaştırır. E bir de bu gelin saçınız içinse, ne kadar harika görüneceğinizi siz düşünün. 2017 gelin saçı modelleri arasında da kâküllü saçlar son derece ön planda. Üstelik ister dağınık kalsın, isterse sımsıkı bir topuza eşlik etsin; size kattığı güzellik asla eksilmiyor!

 

7. Açık gibi ama değil; yarı toplu saç modelleri

Bu saç modeli de size hem saçlarınızı açık bırakma hem de o dağınık görüntüyü şekillendirme fırsatı sunuyor. 2017 gelin saçı modelleri arasında yarı toplu saç modelleri son derece ön planda. Yarı toplu gelin saçı modelleri, özellikle duvaklar için muhteşem bir görüntü sağlıyor.

 

8. Sadeliğini konuşturan kısa saç modelleri

Gelin saçı deyince akla ilk gelen şey uzun saç modelleri olsa da, ille de her gelin uzun saçlı olacak diye bir şey yok. Eğer gelinliğiniz kısa saç modellerine de elverişliyse, tercih edebileceğiniz çok fazla saç modeli bulunuyor. Kısa saçlarınızı toplatmakla uğraşmanıza gerek yok, bırakın hafif dalgalarla serbest kalsınlar! Emin olun, bu, sizi son derece doğal gösterecektir.

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir:

Ekim Ayında Balayı Yapacaklara Özel Yurt İçi ve Yurt Dışı 10 Farklı Destinasyon

Evliliğin Kısa Tarihi

Geri Dönmek İstemeyeceğiniz 10 Muhteşem Balayı Destinasyonu!

Yazın Düğün Yapacaklara Birbirinden Özel Mekan Önerileri

Gelin ve Damatlara Özel Bekarlığa Veda Partisi Tavsiyeleri