BLOG

BLOG

YAZIN DÜĞÜN YAPACAKLARA BİRBİRİNDEN ÖZEL MEKÂN SÜSLEME ÖNERİLERİ


Yaz mevsimi, düğün organizasyonlarının en fazla yapıldığı mevsimdir. Birçok insan, düğününü yaz aylarında gerçekleştirmek ister. Çünkü yaz düğünleri, kişiye gelinlik seçiminden mekân süslemelerine kadar pek çok alternatif sunar. Söz konusu yaz düğünü olduğunda, özellikle mekân süsleme konusunda sayısız seçeneğe sahipsiniz demektir. Bu yazımızda düğününü yaz aylarında organize etmeyi düşünenler için birbirinden özel mekân süsleme önerilerine yer vereceğiz. İşte, düğününüzü unutulmaz kılacak o öneriler!

 

Sadelik en güzeli: Minimal sandalye süslemeleri

Minimal sandalye süslemeleri

Eğer her zaman sadelikten yanaysanız, büyük kurdelelere sarılmış abartılı sandalye süslemeleri pek hoşunuza gitmiyor demektir. Muhtemelen, düğününüzü de daha sade bir tarzda yapmayı düşünüyorsunuzdur. İşte bu fikre sahip kişiler için özel mi özel bir sandalye süsleme önerisi sunuyoruz: Minimal sandalye süslemeleri! Mekânda bulunan sandalyelerin yalnızca bir kenarına kondurulmuş ufak bir fiyonk, düğün dekorasyonunuzun tıpkı hayallerinizdeki gibi sade ve şık olmasına yardımcı olacaktır.

 

Mutlu anılar unutulmasın: Fotoğraf panosu

Eğer düğününüzü açık havada yapmayı planlıyorsanız, mesela bir kır düğünü ise bu süsleme, dekorasyonu daha da anlamlı kılacaktır. Düğün mekânının girişine, sizin ve dostlarınızın bulunduğu mutlu anlarla dolu fotoğraflardan oluşan bir anı panosu hazırlayabilirsiniz. Minik fotoğrafları hasır ipliklerle panoya asabilir ve böylece hem doğal hem de duygu dolu bir atmosfer yaratabilirsiniz.

 

İçindeki çocuğu yaşatanlara: Uçan balonlar

Uçan balonlar

Yazın düğün yapacaklar için en özel mekân süslemelerinden biri de uçan balonlardır. Dilerseniz siz de uçlarına kurdele bağlanmış uçan balonları, bir dekorasyon detayı olarak kullanabilirsiniz. Bu sayede, düğününüz son derece eğlenceli ve enerjik bir atmosfere sahip olacaktır.

 

Sahil düğünü isteyenlere: Makrome örgü arka fon

Eğer düğününüzü sahilde yapmayı planlıyorsanız, bir dekorasyon önerisi olarak makrome örgü arka fon kullanabilirsiniz. Beyaz kumların üzerine konumlanacak olan bu örgü fonu, yeşil dallarla ve beyaz çiçeklerle süsleyebilirsiniz. Emin olun, bu arka fon düğün mekânıyla uyum içinde olacak ve konsepte bambaşka bir hava katacaktır.

 

Kapalı ortamlara baharı getirin: Çiçekli avize

Çiçekli avize

Eğer kır düğünü istemenize rağmen düğününüzü kapalı bir salonda yapıyorsanız, bu basit fikirlerle ortama kır düğünü havası verebilirsiniz. Tavan dekorasyonunda kullanacağınız çiçeklerle kaplı büyük bir avize, size hayalinizdeki kır düğününü en güzel haliyle yaşatacaktır.

 

Rustik düğünlere özel: Odun masa kartlıkları

Odun masa kartlıkları

Eğer rustik düğün konseptine sahip bir organizasyon planlıyorsanız, masa dekorasyonunda kullanabileceğiniz bu süsleme önerisi sizin için harika bir seçim olabilir. Minik odunların üzerine yerleştirilmiş kart tutacaklarını, misafirlere masa numaralarını göstermek için kullanabilirsiniz.

 

Ölümsüz anlar için: Çiçekli fotoğraf çekme panosu

Düğününüzde misafirlerinizin fotoğraf çektireceği hoş bir bölüm olması, emin olun onları çok memnun edecek ve geriye ölümsüz anılar bırakmanızı sağlayacaktır. Bu nedenle mekânın bir kısmına hoş çiçeklerle süslenmiş siyah bir fotoğraf çekme panosu yerleştirebilirsiniz.

 

Yıldızların altındaymış gibi: Çiçekli ve ışıklı tavan süsü

Yazın düğününü kapalı ortamda yapacaklara özel bir mekân süsleme önerisiyle daha karşınızdayız. Düğününüzü kapalı bir mekânda yapıyor olmanıza rağmen tıpkı sarmaşıklar ve yıldızlar altındaymış gibi bir atmosfer yaratabilirsiniz. Bunun için tavandan sarkan çiçek motifleri ve sardal led kullanmanız yeterli. Emin olun bu sayede düğününüz bir kır düğününü aratmayacaktır.

 

Sahil düğünlerinin olmazsa olmazı: Deniz yıldızlı sandalye süsleri

Deniz yıldızlı sandalye süsleri

Bir diğer sahil düğünü süsleme önerimiz de deniz yıldızlı sandalye süsleri. Çünkü bu sandalye süslemeleri, sahil düğünü konseptiyle son derece uyumlu oluyor. Eğer siz de kumsalda bir düğün planlıyorsanız sandalye süslemelerinizde salman ipler ve büyük deniz yıldızları kullanabilirsiniz.

 

Işıl ışıl bir düğün için: Sallantılı ampuller

Eğer bir kır düğünü yapacaksanız uzun kablolu sallantılı ampulleri bir mekân süslemesi olarak kullanabilirsiniz. Bu hoş detay, düğününüze hem doğal hem de ışıl ışıl bir hava katacaktır.

 

Elite World Hotels & Resorts; şık mekânları ve eğlenceli konseptleri ile düğün gününüzde mutluluğu ve estetiği sizlere aynı tepside sunuyor. Düğün ve nikâh paketleri hakkında bilgi almak için:

Elite World Grand İstanbul Basın Ekspres Düğün

Elite World Grand İstanbul Küçükyalı Düğün

Elite World İstanbul Florya Düğün

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir:

Nişan Organizasyonu Yapmadan Önce Bilmeniz Gereken 9 Şey

Mevsime Göre Düğün Mekanı Seçme Rehberi

Düğün Süslemeleri İçin Renk Seçimi Nasıl Yapılır?

Kır Düğünü Yapacaklara Tavsiyeler

Farklı Bir Düğün Hayal Edenler İçin 9 Öneri