BLOG

BLOG

KUSURSUZ DÜĞÜNLER HAYAL DEĞİL


Kusursuz Düğün

Gelin ve damat adayları evlilik kararı aldıktan sonra aslında son derece zorlu bir süreç içerisine girerler. Evliliğe giden yolda adım adım ve titiz bir şekilde planlı, programlı olarak ilerlenmesi gereklidir. Düğün organizasyonunuzun eksiksiz ve kusursuz bir şekilde düzenlenebilmesi için ise her ayrıntıyı tek tek ele almalı ve gerektiği zaman profesyonel yardıma başvurmalısınız.

Ayrıca; bu yazımızı da okumayı unutmayın:  Evlendikten Sonra Bunları Yapmayı Unutmayın!

Mekan Seçimi

Düğün organizasyonu hazırlıklarında, en önemli nokta düğünün yapılacağı mekanın seçimidir. Mekanın gerekli şekilde dekore edilmesinden, sunulacak yemeklere ve davetlilerinizin masa düzenlerine kadar pek çok detayı düğün mekanı kiralarken ayrıntılı bir şekilde düşünmeniz gerekebilir. Düğününüze kısa bir süre kaldığı zaman, daha farklı detaylar ile uğraşmak zorunda kalacağınız için mekan seçimlerinizi büyük otellerden yana yaparsanız sizin yerinize pek çok farklı ayrıntı profesyonel bir şekilde halledilmiş olur. Sizler için hazırladığımız bu yazımızda büyük otellerde düğün organizasyonu yapmanın avantajlı yönlerini paylaşacağız.

 

Avantajlı Konaklama

Otellerde düğün yapmanın en büyük avantajlarından biri, konaklama konusunda daha rahat edecek olmanızdır. Düğününüzden sonra hangi mekana gideceğinizi düşünmenize de böylelikle gerek kalmamış oluyor. Düğün yapacağınız bölgede yaşamıyorsanız veya balayını hemen düğün sonrasında planladıysanız konforlu odalarda konaklayarak ve evliliğinizin ilk sabahında güzel bir kahvaltı ile yeni güne başlayabilirsiniz. Düğün yorgunluğunu da böylelikle üzerinizden kolayca atabilirsiniz.

 

Hazırlık Odaları

Gelin ve damatların hazırlanabilmesi için özel olarak tahsis edilen odalarda düğün saati yaklaşırken dinlenebilir ve heyecanınızı yenmeye başlayabilirsiniz. Düğün öncesi yaşanabilecek aksiliklere karşı daha rahat önlem almak istiyorsanız otellerin bu tür avantajlarından yararlanabilirsiniz. Düğünden önce mekanda bulunacaksanız, otellerin özel kuaförleri ile de anlaşma yapabilirsiniz.

 

Mevsimi Siz Seçin!

Düğün salonlarında iç veya dış mekan kiralayabileceğiniz için otellerde beklenmedik durumlar ile pek karşılaşmazsınız. Eğer dış mekan seçtiyseniz ve hava aniden değişerek soğumaya başladıysa veya yoğun bir yağış hakim olduysa hemen B planınızı uygulayarak otelin kapalı alanlarına geçebilirsiniz.

 

Düğün Paketleri

Düğününüzü otelde organize ettiğiniz zaman; mekan dekorasyonu, yemek sunumu, düğün müziklerinin belirlenmesi, canlı müzik, park yerleri, servis ve diğer tüm detaylar sizin yerinize en profesyonel şekilde planlanmış olur. Bir çırpıda neredeyse tüm düğün organizasyonu detayları sizin yerinize büyük otel işletmelerinin düğün paketleri sayesinde halledilir. Düğün paketlerinin fiyatları da düzenleyeceğiniz düğünün içeriğine göre değişkenlik gösterir. Bu sayede hem bütçenize hem de hayallerinize uygun bir düğün planlayabilirsiniz.

 

Fotoğraf ve Video Çekimleri

Büyük otellerin etrafı genellikle keyifli manzaralar ile doludur. Doğal güzelliklerin içerisinde yer alan veya şehrin kalbinin attığı cıvıl cıvıl bir mekanda yer alan büyük bir otelde düğün organizasyonu yaptıysanız fotoğraf ve video çekimi için pek çok farklı alternatifiniz var demektir. Ayrıca özel fotoğrafçı ile anlaşarak hayatınızın en özel gününü unutulmaz kılabilirsiniz. Profesyonel fotoğrafçılık hizmetleri, bazı büyük oteller tarafından sizlere sunulabilmektedir.

Büyük otellerde, düğün organize etmek istiyorsanız fotoğraf ve video çekimi hizmetlerinin de düğün paketlerine dahil olup olmadığını sorarak öğrenebilirsiniz.

 

Hayalinizdeki Düğünü Elite World Hotels & Resorts’da Yapın!

Elite World Hotels & Resorts; şık mekânları ve eğlenceli konseptleri ile düğün gününüzde mutluluğu ve estetiği sizlere aynı tepside sunuyor. Düğün ve nikâh paketleri hakkında bilgi almak için:

Elite World Grand İstanbul Basın Ekspres Düğün

Elite World Grand İstanbul Küçükyalı Düğün

Elite World İstanbul Florya Düğün

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir: