BLOG

BLOG

GELİN VE DAMATLARA ÖZEL BEKÂRLIĞA VEDA PARTİSİ TAVSİYELERİ


bekarlığa veda

Ülkemizde artık neredeyse bir gelenek haline gelen bekârlığa veda partileri hem gelin hem de damat adayları için oldukça önemli bir yere sahip. Dolayısıyla, gelin ve damat adayları bekâr hayatlarının son günü olarak gördükleri bu partide unutulmaz anılar yaşamak, arkadaşlarıyla birlikte doyasıya eğlenmek istiyorlar. Bunun için de farklı bekârlığa veda konseptleri araştırıyor ve hayallerine en yakın olanını gerçekleştirmeyi tercih ediyorlar. Çünkü bekârlığa veda partilerinin gelenek haline gelmesi, birbirinden çok farklı konseptlerin de ortaya çıkmasına neden olmuş durumda. Yani bu konuda gelin ve damat adaylarını birçok seçenek bekliyor. Biz de bu yazımızda, gelin ve damat adaylarına özel bekârlığa veda partisi tavsiyelerinde bulunacağız. İşte, gelin ve damat adaylarına özel bazı öneriler…

 

Gelin adaylarına özel: Eğlenceli oyunlar

Bekârlığa veda partinizde en yakın kız arkadaşlarınız olacak. Onlarla belki çok uzun yıllar geçirdiniz. Peki, sizce de en keyifli oyunlar böyle yakın arkadaşlarla oynananlar değil mi? Bekârlığa veda partinizi eğlenceli kılmak için siz de kız arkadaşlarınızla birbirinden farklı oyunlar oynayabilirsiniz. Mesela "Ben asla..." oyunu. Buna göre, davetlilerden her biri daha önce hiç yapmadığı bir şeyi “ben asla” ile başlayan bir cümlede belirtecek; eğer diğerleri arasında o şeyi yapmayan başka birisi daha varsa, cümleyi kuran kişi turu kaybedecek...

 

Damat adaylarına özel: Ev partisi

Sadece gelin adayları mı bekârlığa veda partisi yapıyor? Elbette hayır. O zaman biraz da damat adaylarına özel tavsiyelerde bulunalım. Damat adayları, bu özel gece için yakın dostlarıyla eğlenecekleri bir ev partisi düzenleyebilirler. Evde Play Station eşliğinde sevilen oyunlar oynayabilir, bir şeyler içerek arkadaşlarıyla keyifli vakit geçirebilirler. Veya birlikte eğlenceli filmler izleyebilir, çeşitli iskambil kâğıdı oyunları oynayabilirler. Unutmayın; ev partisi rahat ve oldukça uygun maliyetli bir organizasyondur!

 

Damat adaylarına özel: Dış mekân organizasyonları

Dış mekân organizasyonları

Bekârlığa veda partinizi evde organize edebileceğiniz gibi, bir dış mekânda da organize edebilirsiniz. Mesela dostlarınız için bir fasıl gecesi ayarlayabilir, birlikte müziğe ve sohbete doyabilirsiniz. Bu tarzda bir organizasyon, daha eğlenceli bir bekârlığa veda partisi düzenlemek isteyen damat adayları için son derece ideal olabilir.

 

Damat adaylarına özel: SPA Organizasyonları

Bekârlığa veda partisi için daha az yorucu bir şeyler düzenlemek istiyorsanız, belki de bu önerimiz tam size göredir. Şehir içinde veya şehir dışında bir SPA otelinde kendiniz ve birkaç yakın arkadaşınızla birlikte masaj keyfi yapabilir, otelde bulunan SPA hizmetlerinden birlikte yararlanabilirsiniz. Bu aktivite sizi fazlasıyla dinlendirecek ve siz de düğününüzden önce yorulmamış olacaksınız!


Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir: