BLOG

BLOG

SADELİĞİ SEVENLER İÇİN BİRBİRİNDEN ZARİF ALYANS MODELLERİ


Sevdiğiniz insanla ömrünüzü birleştirmeye karar verdiğiniz o güzel günün ardından, sıra geleceğiniz için en güzel adımları atacağınız evlilik sürecine geliyor. Alyans yüzükler ise bu sürecin en önemli simgesi. Alyans seçimi, bu süreci daha heyecanlı hale getiriyor. Çeşit çeşit modeller içerisinden bir ömür parmağınızdan çıkmayacak bu anlamlı yüzüğü seçmek ise oldukça zorlayıcı olabiliyor. Eğer yüzük seçiminde sadelikten yanaysanız hayallerinizdeki zarif alyans modelini bulmak için uzun araştırmalara girebilirsiniz. Sadeliğini şık ve zarif tasarımlarla tamamlayan büyüleyici alyans modelleri içerisinden size yardımcı olacak bir rehber hazırladık. Gelin, gördüğünüz anda sizi kendisine hayran bırakacak yüzüğü bulma sürecinize birlikte göz atalım.

 

Klasikten Şaşmayanlara Özel Sade Modeller

Klasikten Şaşmayanlara Özel Sade Modeller

Alyans yüzüklerde tamamen sadeliği tercih edenlerden misiniz? Eğer alyans yüzüklerde klasikten şaşmayanlardansanız tamamen sade klasik modeller tam size göre. Çeşitli kalınlıklara sahip bu zarif alyansları, tüm kombinlerinize uydurarak her zaman rahatlıkla kullanabilirsiniz. Minimal tasarımlı bu alyanslarda gold rengin yanı sıra gümüş ve rose renk seçeneklerini de değerlendirebilirsiniz. En özel gününüzde sizi en iyi tamamlayacak alyansı seçerek mutluluğa ilk adımı atabilirsiniz.

 

İnce ve Şerit Taşlı Modeller

İnce ve Şerit Taşlı Modeller

İnce alyanslarda şerit halinde bulunan minik zarif taşlarla hem görkemli hem asil bir duruş yakalamak mümkün. Gümüş rengiyle her an ışıl ışıl hissettiren bu minimal taşlı alyanslar, ortasında tek taş yüzüğü andıran büyük bir pırlantayla şık bir görünüm yakalamanızı sağlıyor. Dilerseniz tam tur pırlanta taşlardan oluşan ince şerit alyansları, dilerseniz pırlanta taşlara orta bölümde daha büyük bir pırlantanın eşlik ettiği modeli seçebilirsiniz. Tek taş yerine de tercih edebileceğiniz bu zarif alyans modelini düğün gününüzden itibaren sonsuza kadar parmağınızdan çıkarmak istemeyeceksiniz.

 

Küçük Pırlantalarla Süslenen Klasik Alyanslar

Küçük Pırlantalarla Süslenen Klasik Alyanslar

Üzerindeki küçük pırlantalarla klasik alyansa yenilikçi dokunuşlarda bulunan bu model, hem klasik hem dikkat çekici olmak isteyenleri kendisine hayran bırakıyor. Pırlanta detayıyla zarafetini tamamlayan rose alyanslar, şıklığı göz alıcı bir boyuta taşıyor.

 

Gold Geçişleriyle Dikkat Çeken Zarif Gümüş Renk Modeller

Zarif Gümüş Alyans

Gold şeritten oluşan bir geçiş detayı sunan gümüş renk ağırlıklı zarif modeller, hem kadın hem erkek alyanslarında şık bir görünüm ortaya koyuyor. Klasik alyansları modern dokunuşlarıyla farklı bir boyutta değerlendiren bu modeli tercih ederek hem zarif hem göz alıcı olabilirsiniz.

 

Geometrik ve Prizma Desenli Alyanslar

Geometrik ve Prizma Desenli Alyanslar

Prizma ve geometrik desen detaylarıyla avangart bir tarz yakalayan bu şık alyanslar, farklı görünmekten hoşlanan herkese hitap ediyor. Geometrik desene sahip bu modellerde farklı renk seçenekleri de bulunuyor. Üç boyutlu duruşu ve ideal incelikteki boyutuyla da görenlerin ilgisini çekiyor.

 

Taşlı Modellerde Özgün Tasarımlar

Taşlı Model Alyans

Bu özgün tasarımlı modelde, sağ ve sol şeritte yer alan taşlara orta bölümde büyük bir pırlanta eşlik ediyor. Tasarımıyla müthiş bir uyum içerisinde olan bu model, klasiğin dışında farklı bir yüzük tercih eden gelinlere özel bir seçenek sunuyor. Zarif ve dikkat çekici modellerin yanı sıra, taşlı alyanslarda yer alan yenilikçi tasarımları da değerlendirebilirsiniz. İnce desenlerden oluşan taşlı yüzükler ya da taşlarla sarmal bir görüntüye sahip alyanslar arasında karar vermekte güçlük yaşayabilirsiniz.

 

Desenli Alyanslara Vintage Dokunuşlar

Desenli Alyanslara Vintage Dokunuşlar

Vintage havasıyla büyüleyici görünen desenli alyanslar, müthiş işçiliği ile herkesi kendine hayran bırakıyor. Farklı desenlerin zevkli uyumuyla bütünleşen bu modeller, geçmişi çağrıştıran şıklığıyla sonsuzluğa “Evet!” derken sizi etkisi altına alacak.

 

Tek Taşı ve Alyansı Bir Arada Sunan Sade Yüzükler

Tek Taşı ve Alyansı Bir Arada Sunan Sade Yüzükler

Tek taş yüzük ile alyansı tek yüzükte birleştirmek son yıllarda sıkça tercih ediliyor. Sadeliği seven kadınlar, bu anlamlı yüzüğü ömür boyu parmağında taşımayı seçerken tek taşlı zarif modelleri değerlendiriyor. Çoğunlukla oval kesime sahip zarif modellerde pırlantanın yanı sıra doğal renkli taşları da görebilirsiniz. Bu yüzüklerin sade ve zarif görüntüsüyle içerdiği anlam birleşince ortaya çıkan bu şıklığa hayır diyemeyeceksiniz.

 

Elite World; şık mekânları ve eğlenceli konseptleri ile düğün gününüzde mutluluğu ve estetiği sizlere aynı tepside sunuyor. Düğün ve nikâh paketleri hakkında bilgi almak için:

ELITE WORLD Grand İstanbul Basın Ekspres Düğün

ELITE WORLD Grand İstanbul Küçükyalı Düğün

ELITE WORLD İstanbul Florya Düğün

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir:

Farklı Kına Gecesi Konseptleri

Buharı Üstünde Geleneğimiz Gelin Hamamı

Geçmişten Günümüze Kültürden Kültüre, Nişan Geleneği Hakkında Bilinmeyenler

Evliliğin Kısa Tarihi

Mutlu Bir Evliliğin Basit ama Etkili 10 Sırrı

Stressiz Düğün için 15 Öneri