BLOG

BLOG

İŞ KIYAFETLERİNİ SEÇEMEYENLER İÇİN 6 ÖNERİ


 

Şüphesiz ki çalışan kadınların en büyük sorunlarından biri de her gün için farklı bir kombin yapmaktır. Özellikle resmi bir alanda çalışan kadınların giyimlerine ekstradan özen göstermesi gerekir. Hem şık hem modern hem de rahat giyinmek için doğru parçaları, doğru renkler ve aksesuarlar eşliğinde kombin yapmalısınız. Günün yarısından çoğunu ofiste geçiren kadınlar için tercih edilebilecek kombin önerilerini sizin için bir araya getirdik!

 

Resmiyetin Simgesi: Takım Elbise

Özellikle toplantı ve özel görüşmelerde tercih edebileceğiniz takım elbiseler, hem kombinlenmesi kolay olup hem de gün içinde rahatınızı sağlayacak parçalardır. Stiletto ya da platform topuklu bir ayakkabı ile tamamlayacağınız takım elbiseyi, saat ve sade bir saç modeli ile tamamlayabilirsiniz. Son derece klasik bir tarz sunan bu kombinde biraz feminen bir duruş yakalamak için iddialı bir göz makyajı yapabilirsiniz.

 

Modern Elbise Modelleri ile Zahmetsiz Kombinler!

Tek parça ile mükemmel bir şıklık sunan elbise modelleri şıklığa ek olarak en zorlu günlerde dahi konforu maksimum seviyeye taşıyor. Kişisel zevk ve tarzınıza göre midi, mini ya da maksi boyda tercih edebileceğiniz elbiselerde, desenli modellerin yanı sıra daha düz ve sade olan tasarımları kullanmalısınız. Günlük giyim görünümü vermeyen modern elbiseler, güçlü ve iddialı bir duruş sergilemenize de yardımcı olacaktır. Portföy ya da mini boyda çanta çeşitleri ile kombin yapabileceğiniz elbisenizi, stiletto ya da burnu açık dolgu topuk bir ayakkabı ile tamamlayabilirsiniz.

 

Kalem Etek ve Gömlek Uyumu

Kadınların iş ve ofis ortamında vazgeçilmezlerinden olan kalem etekler, kombinlenmesi son derece kolay parçalardır. Farklı boyları bulunan kalem eteklerde resmi bir şıklık yakalamak için hafif diz altı olan modelleri tercih etmelisiniz. Resmiyetin rengi olan siyah ve beyaz ile hem iddialı hem de estetik bir görünüm yakalayabilirsiniz. Kalem eteği, sade gömlek ya da şık bir bluz ile tamamlayarak gün boyunca hem modern duruşunuzu hem de rahatınızı koruyabilirsiniz. Klasik bir kombin olduğundan kombininizi topuklu bir ayakkabı modeli ile desteklemeyi unutmamalısınız.

 

Kumaş Pantolon Şıklığı

Maskülen bir şıklık yakalamak isteyen kadınlar için mükemmel bir parça olan kumaş pantolonlar, resmi duruşunuzu destekleyen parçalardır. Sade bir bakış açısı eşliğinde hazırlanan kumaş pantolonları; iddialı bir görünüm elde etmek istediğiniz günlerde hareketli bluzlarla, yalın bir şıklığa ulaşmak istediğinizde ise abartıdan uzak tasarımlara sahip olan gömlek modelleri ile tamamlamalısınız. Resmi duruşunuza biraz da feminen bir görünüm katmak isterseniz ışıltılı bir kolye ya da küpe ile kombininizi hareketlendirebilirsiniz. Kış aylarında ayakkabı seçiminizi topuklu botlardan yana yaparken dilerseniz ilkbahar-yaz dönemlerinde ise stiletto kullanabilirsiniz.

 

Kış Aylarında Ofiste Hırka Şıklığı!

Soğuk kış aylarında hem şık olmak hem de vücut ısınızı korumak için kombinlerinizde, hırka modellerine yer verebilirsiniz. Özellikle gömlek- hırka ve kumaş pantolon eşliğinde hem rahat hem de modern kombinler elde ederek gününüzün daha verimli geçmesini sağlayabilirsiniz. Hırka ile yaptığınız kombinlerde daha büyük ebatlarda çanta modellerini kullanmaya özen göstermelisiniz.

 

İş Hayatının Vazgeçilmez Giyim Parçası: Gömlek

Şüphesiz ki ofis, iş ve resmiyet denilince akla ilk olarak gömlek geliyor. Toplantılarda, iş başvurularında ya da özel ortamlarda kullanmak için son derece ideal olan gömlekler, her yeni sezonun modasına göre farklı trendler eşliğinde tarz sahibi kadınların beğenisine sunuluyor. Kumaş pantolon ya da etekler ile kolay bir şekilde kombin yapabileceğiniz bu parçayı, dilerseniz kombininize uygun aksesuarlar ile tamamlayabilirsiniz.

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir:

İş Hayatında Hızlıca Yükselmek için 6 Altın Öneri

İş Hayatında Başarılı Olmak İsteyenler İçin 10 Öneri

İş Yerinde Sevilen Biri Olmanın 11 Altın Kuralı

İş Hayatında Doğru İletişim Kurmanın Yolları

Başarılı İnsanların Ortak Özellikleri Nelerdir?

İş Yerinde Verimli Çalışmanızı Sağlayacak 10 Öneri

İş Hayatında Çalışma Performansını Arttırmanın Yolla