BLOG

BLOG

ELİTE WORLD HOTELS & RESORTS’TA GELİN HAMAMI ORGANİZASYONU


Gelin hamamı, Osmanlı’dan itibaren günümüze kadar ulaşmış en sevilen geleneklerden bir tanesidir. İşte bu hoş ritüel, özellikle son yıllarda daha da popüler bir hal aldı. Eski zamanlarda bu geleneğin amacı sadece gelin adayını inceleme olsa da; gelin hamamı şimdilerde düğün öncesi stresi atmak ve eğlenceli vakit geçirmek için düzenlenen bir organizasyon haline geldi. Ama elbette bu eskimeyen geleneğin amacı değişse ve içeriği modernleşse de, hala bazı incelikleri sürmeye devam ediyor. Hamam keyfini layığıyla yaşamanız için hem gereklerinden haberdar olmanız hem de size bu hizmeti en kaliteli haliyle sunabilecek bir yerde gerçekleştirmeniz gerekiyor. İşte Elite World Hotels & Resorts, size gelin hamamı konusunda pek çok farklı hizmet sunuyor ve farklı paket seçenekleriyle de her bütçeye hitap ediyor.

 

Gelin hamamı, kına gecesi, bekarlığa veda partisi gibi organizasyonları tek seferde yapmanızı sağlıyor.

Düğün öncesi hazırlıklarınız zaten sizi yeterince yordu, üzerine bir de böyle farklı organizasyonlar hazırlayarak kendinizi yormanıza hiç gerek yok. Her ikisini de bir gelin hamamı organizasyonu düzenleyerek aradan çıkarabilirsiniz. Üstelik bu organizasyon, sizi diğerleri gibi yormak yerine sadece rahatlatmaya yönelik. E daha ne olsun ki? Üstelik Elite World İstanbul Taksim bünyesinde gerçekleştireceğiniz bir gelin hamamında, hazırlıklar konusunda yapmanız gereken hiçbir şey yok. Yalnızca sevdiklerinizi alıp gelmeniz yeterli. Çünkü gelin adaylarına özel sunduğumuz hamam paketinde; peştamal, havlu, terlik, şampuan gibi ihtiyaçların yanı sıra, birbirinden leziz peynirli ve kıymalı börek, kısır, patates salatası, mini cheesecake, brownie, tatlı-tuzlu kurabiye ve meşrubat ikramlarımız bulunuyor. Geriye ise sadece sevdiklerinizle birlikte bu rahatlatıcı eğlencenin tadını çıkarmak kalıyor!

Elite World İstanbul Taksim

Şehit Muhtar Caddesi No:42 34435 Taksim, İstanbul / Türkiye

 

Gelin hamamı sayesinde, düğün öncesi bakımı için ayrıca bir zaman ayırmanıza gerek yok.

Düğün hazırlıklarının sizi ne kadar yorduğunu biliyoruz. Hatta bir an önce düğünün gerçekleşmesini ve tüm bu uğraşların sona ermesini istiyorsunuz. Bir yanda son ana kadar sürecek olan hazırlıklar, bir yanda heyecan, bir yanda stres ve yorgunluk... Tüm bunların arasında, kendinize zaman ayırmanız neredeyse imkansız gibi görünüyor. Ama düğün öncesi bakımı olmazsa olmaz! Üzülmeyin; gelin hamamı, aslında kendinize de zaman ayırmak için bir fırsat olabilir. Bu sayede hem sevdiklerinizle vakit geçirecek hem de düğünden önceki son bakımınızı rahatlıkla halletmiş olacaksınız. İşte Elite World İstanbul Florya bünyesinde gerçekleştireceğiniz bir gelin hamamı, size ayrıcalıklı ve unutulmaz bir tecrübe yaşatmayı hedefliyor. Gelin adayları ve onların değerli misafirleri için özel hazırlanmış gelin hamamı paketimizde; geline özel kese köpük, misafirlere masaj ve kese, köpük hizmetlerinde özel indirimler; tüm ıslak zemin kullanımı, özel dinlenme alanı hamam kiti (peştamal, havlu, terlik); ayrıca tatlı-tuzlu kurabiye çeşitleri, meyve sepeti, meşrubat & çay & kahve gibi ikramlar da bulunuyor. Bütün bunlar, düğününüzü parıldayan bir ciltle karşılamanızı sağlıyor!

Elite World İstanbul Florya

Gültepe Mahallesi Şehit Zafer Kızıltaş Sokak No:1 Florya E5 üzeri, İstanbul / Türkiye

 

Ne kadar eğlenceli vakit geçireceğinizden bahsetmiyoruz bile!

Gelin hamamı olur da, müzik olmaz mı? Sonuçta bu organizasyonun amacı rahatlamak olduğu kadar da eğlenmek. Bu gelin hamamında yakın arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle doyasıya dans edip gönlünüzce eğlenecek, düğünün bütün stresini üzerinizden atacaksınız! İşte Elite World Grand İstanbul Basın Ekspres bünyesinde gerçekleştireceğiniz bir gelin hamamı, size bu eğlenceyi en kusursuz haliyle yaşatmayı vaat ediyor. Otelimiz sizlere, en az 10 en fazla 30 kişilik düzenleyeceğiniz gelin hamamı organizasyonlarında kese ve köpük masajı; peştamal, terlik, havlu ve sabun; kişi başı bir adet 50 cl su; misafirleriniz için Shakira kemerleri ve renkli tefler; hamam taşı üzerine kırmızı kadife örtü çalışması ve çeşitli ikramlar; misafirlere kese + köpük masajında %40 indirim; müzik sistemi ile oryantal müzik yayını, hamam içerisine gelin hamamı süslemesi sunuyor. Tüm bunların yanı sıra, isteğe bağlı olarak dansöz ve zenne, ekstra yiyecek-içecek ikramı, profesyonel fotoğraf çekimi gibi ilave hizmetler de alabiliyorsunuz. Sonuç olarak; eğlenmek için ihtiyacınız olan tek şey, sevdikleriniz oluyor!

Elite World Grand İstanbul Basın Ekspres

Basın Ekspres Caddesi No:4 34303 Halkalı Küçükçekmece, İstanbul / Türkiye

 

Gelin hamamı demek, unutulmaz anılara bir yenisini daha eklemek demek!

Gelin hamamınızın unutulmaz anılarınız arasına girmesini istiyorsanız; elbette misafirleriniz için de bu organizasyonu unutulmaz kılmalısınız. Onları ne kadar rahat ettirebilir ve eğlendirebilirseniz; gelin hamamınız da misafirleriniz için o kadar unutulmaz olacaktır. Bunun için de eksiksiz bir organizasyon düzenlemeniz şart! İşte Elite World Comfy İstanbul Taksim, gelin hamamınızı eksiksiz hale getirmek için sizlere farklı fiyat seçeneklerinden oluşan iki ayrı gelin hamamı paketi sunuyor. Birinci pakette; misafirleriniz için tatlı-tuzlu kurabiye çeşitleri, limitsiz meşrubat, limitsiz çay ve kahve ikramı yer alıyor. İkinci pakette ise; kişiye özel tabakta su böreği, zeytinyağlı dolma, kısır, patates salatası, Amerikan salatası; limitsiz meşrubat, limitsiz çay ve kahve ikramı yer alıyor. Tüm bunların yanı sıra; maksimum 15 kişi ile düzenleyeceğiniz gelin hamamı organizasyonlarında, ilave olarak kese-köpük, masaj ve yiyecek-içecek hizmeti alabiliyorsunuz. Gelinimize özel olarak spa kullanımlarında da %20 indirim fırsatımız bulunuyor. Yani gelin hamamınızı unutulmaz kılacak tüm detaylar, sizin adınıza düşünülmüş durumda!

Elite World Comfy İstanbul Taksim

Şehit Muhtar Caddesi No: 40 Taksim, İstanbul / Türkiye

 

Eğlencesi ayrı güzel; ağzınızı tatlandıran yiyecek ve içecekler ayrı güzel!

Nasıl ki gelin hamamı eski bir gelenekse, bu tarz organizasyonlarda çeşitli ikramlarla misafirlerinizin ağzınızı tatlandırmak da o kadar eski. Bu nedenle gelin hamamınızda, yakınlarınızın ağzını tatlandıracak ikramlarda bulunmayı kesinlikle ihmal etmemelisiniz. İşte Elite World Van, gelin hamamı organizasyonunuzda sizin için misafirlerinizin ağzını tatlandırma görevini üstleniyor ve layığıyla yerine getiriyor. 10 kişi üstü gruplarla düzenleyeceğiniz gelin hamamı organizasyonlarında; geline özel kese-köpük, misafirlere masaj-kese-köpük hizmetlerinde özel indirimler, misafirlere hamam kiti, şık bir hamam süslemesi, cd'den müzik ve açık büfe hizmeti sunuyor. Ağzınızın tadını yerine getirecek açık büfe hizmetinin içinde ise zeytinyağı yaprak sarma, makarna salatası, havuçlu kek, peynirli tepsi böreği, meyve sepeti, sınırsız çay ve 1 adet meşrubat gibi leziz detaylara yer veriyor. Size de bu güzel günün keyfini doyasıya çıkarmak kalıyor!

Elite World Van

Bahçivan Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi No: 67 Van / Türkiye

Elite World Hotels & Resorts gelin hamamı paketleri fiyat bilgisi, organizasyon detayları ve rezervasyon için bizleri iletişim numaramızdan arayabilirsiniz!

İletişim için: 0212 313 83 83

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir:

Geçmişten Günümüze, Kültürden Kültüre Nişan Geleneği Hakkında Bilinmeyenler

Unutulmayacak Bir Kına Gecesi Planlayın

Düğün Günü ve Öncesinde Nasıl Beslenmeliyiz? Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Yazın Düğün Yapacaklara Birbirinden Özel Mekan Önerileri

Gelin ve Damatlara Özel Bekarlığa Veda Partisi Tavsiyeleri