BLOG

BLOG

BUHARI ÜSTÜNDE GELENEĞİMİZ: GELİN HAMAMI


gelin hamamı

Osmanlı’dan günümüze kadar gelen gelin hamamı geleneği, değerli kültürel miraslarımızdan biridir. Günümüzde de canlılığını koruyan ve sıkça tercih edilen bu gelenek; gelin adaylarına, düğün hazırlıkları sürecinde yaşadıkları yorgunluğu ve stresi geride bırakmaları için rahatlatıcı olduğu kadar eğlenceli bir aktivite imkânı sunuyor. Tabii ki davetliler için de doyasıya eğlenecekleri ve hep birlikte geçirecekleri unutulmaz bir gün oluveriyor.

Gelin hamamı organizasyonu planlanmaya başlandığında gelin adayı ve onun tüm yakınları, bu anlamlı günün sınırsız bir eğlence ve kusursuz bir organizasyonla gerçekleşmesi için adeta seferber olur. Çünkü gelin hamamı; gelin adayının düğün öncesinde kendine bakım yaparak yenilenebileceği, tüm stresiyle vedalaşacağı ve düğün arifesinde en güzel anılarına bir yenisini daha ekleyeceği çok özel bir gündür.

hamam

Bunun için de gelin hamamı organizasyonunuzu planlarken en az yakınlarınız kadar özenli davranacak, sizler için tüm detayları düşünüp uygulayabilecek profesyonel bir ekibe ve konforlu bir mekâna ihtiyacınız olacak.

İşte tam bu noktada Elite World Hotels & Resorts; kusursuz ikram ve hizmet anlayışıyla size gelin hamamı ritüelini layığıyla sunuyor.

Sizlere özel masaj, kese ve köpük hizmeti; özel dinlenme alanları; peştamal, havlu, terlik ve sabundan oluşan hamam kiti; ıslak alan kullanımı, hamam süslemesi, müzik sistemi ve daha birçok aktivitenin bulunduğu paket seçenekleriyle size dinlendirici ve eğlenceli bir gün vadediyor.

Eminiz ki bütün bunlar, düğün öncesi sevdiklerinizle harika bir gün geçirmenizi ve düğün gününüzde tazelenmiş bir görüntüye sahip olmanızı sağlayacak.

 

Elite World Hotels & Resorts’dan Gelin Adaylarına Hamam Sefasını İkiye Katlayacak Sürpriz

İşte, gelin adaylarının yüzünü güldürecek o sıcacık hediye!

Elite World Hotels, düğün organizasyonunu Elite World Comfy İstanbul Taksim veya Elite World İstanbul Taksim’de gerçekleştiren çiftlere, süsleme ve ıslak alan kullanımı içeren Gelin Hamamı Paketi hediye ediyor!

Size de düğününüze az kala sevdiğiniz insanlar ile hem gönlünüzce eğlenebileceğiniz hem de o yoğun buharın keyfini sürebileceğiniz muhteşem bir gün geçirmek kalıyor.

Kampanya detayları ve rezervasyon hakkında detaylı bilgi almak için, 0212 237 1700 numaralı telefon üzerinden bize ulaşabilirsiniz.

 

Elite World Hotels & Resorts; şık mekânları ve eğlenceli konseptleri ile düğün gününüzde mutluluğu ve estetiği sizlere aynı tepside sunuyor. Düğün ve nikâh paketleri hakkında bilgi almak için:

Elite World Grand İstanbul Basın Ekspres Düğün

Elite World Grand İstanbul Küçükyalı Düğün

Elite World İstanbul Florya Düğün

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir: