BLOG

BLOG

DÜĞÜN GÜNÜNÜZDE SİZİ MUHTEŞEM GÖSTERECEK 7 DAMAT SAÇI MODELİ


Düğün günü hem gelin hem de damat için çok özel ve anlamlıdır. Tüm çiftler, hayatlarının bu önemli gününde her şeyin kusursuz olmasını ister. Bunun için de düğün gününe kadarki süreçte, her detayı tek tek düşünürler. Düğün hazırlıkları bir kenara dursun; bu özel gecede en çok dikkat çekecek şey gelin ve damadın dış görünüşleri olacaktır. Bu nedenle gelin ve damadın kişisel hazırlıklarına da ayrıca zaman ayırmaları gerekmektedir. Gelin adayları için bu hazırlık sürecinin daha yoğun geçeceği bir gerçek olsa da aslında damat adayları da yorucu bir koşturmaca içine girerler. Yani damadın saç modeli, en az gelin başı kadar önemlidir. Bu yazımızda damat saçı modelleri konusunda 2018 yılının trendlerine yer vereceğiz. İşte düğün gününüzde sizi muhteşem gösterecek en iyi damat saçı modelleri…

 

1. Pompadour saç stili

damat saçı modeli

Bu saç stili genelde Elvis saçı olarak bilinir ve 60'lı yılların en popüler stillerindendir. Düz saçlı erkeklerin tercih edebileceği bu model, düğün günlerinde konforlu ve fresh bir görünüm yakalamalarını sağlayabilir.
 

2. Klasik konik saç stili

Konik saç kesimi, son yılların en popüler saç modellerinden biridir. Klasik konik saç stilinde saçın ön kısımları, diğer bölgelerine göre bir parça daha uzundur. Düğün gününde sade ve şık görünmek isteyenler için ideal bir seçim olabilir.

 

3. Undercut saç stili

Undercut saç stili

Bu saç stili, orta boylarda saçlara sahip damat adayları için ideal olabilir. Bu modelde, saçın arkaları ve yanları diğer kısımlara göre oldukça kısadır. Eğer siz de düğün gününüzde iddialı bir görünüm yakalamak istiyorsanız bu saç modelini denemeyi düşünebilirsiniz.

 

4. Küt saç stili

Uzun saç seven ve saçlarını düğün gününde de bu şekilde kullanmak isteyen damat adayları için, çene hizasında küt kesilmiş saç modeli ideal bir seçim olabilir. Ayrıca saçlarını arkadan tutturarak atkuyruğu şeklinde kullanabilir ve daha havalı bir görünüm yakalayabilirler.

 

5. Dağınık saç stili

Eğer saçlarınızı biraz uzun kullanacaksanız ve jölelemek istemiyorsanız, dağınık saç modeli sizin için uygun bir seçim olabilir. Ayrıca dağınık saç modelinin, bu yılın en trend modelleri arasında ilk sıralarda yer aldığını da söyleyelim. Burada dikkat etmeniz gereken şey, düğün gününde yaptıracağınız dağınık saçların gün içinde bozulma ihtimali olduğu. Bunun önüne geçmek için saçlarınızı şekillendirdikten sonra sprey kullanmayı unutmayın.

 

6. Doğal dalgalı saç stili

Doğal dalgalı saç stili

Bu saç modeli, farklı boylardaki saçlar için uygulanabilir. Ancak saçlar bir parça uzunsa daha güzel bir biçimde şekillendirilebileceği de gerçektir. Dalgalı saç modeli, düğününde nostaljik bir görüntü yakalamak isteyen damatlar için idealdir.

 

7. Geriye doğru taranmış saç stili

arkaya doğru taranmış saç

Klasik bir görünüm yakalamak isteyen damatlar, düğün günlerinde geriye doğru taranmış saçları rahatlıkla tercih edebilirler. Özellikle saçlarının üst kısmı daha uzun olan beyler için bu model ideal olabilir.

 

Elite World; şık mekânları ve eğlenceli konseptleri ile düğün gününüzde mutluluğu ve estetiği sizlere aynı tepside sunuyor. Düğün ve nikâh paketleri hakkında bilgi almak için:

ELITE WORLD Grand İstanbul Basın Ekspres Düğün

ELITE WORLD Grand İstanbul Küçükyalı Düğün

ELITE WORLD İstanbul Florya Düğün

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir:

Damat Adayları İçin Hayat Kurtaran Öneriler

Damatlık Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Damat Adayları İçin 6 Muhteşem Yaka Çiçeği Önerisi