BLOG

BLOG

SON DÖNEMLERİN EN TREND GELİN AYAKKABISI MODELLERİ


2022 yazıyla Covid-19'u geride bırakıyoruz gibi görünüyor. Dolayısıyla ertelenen birçok düğün bu yaz yapılacak. Bu da gelin adaylarının tatlı telaşının başladığı anlamına geliyor! Düğün günü için alışveriş yapmak da buna dahil. Hele bir de söz konusu ayakkabı olunca gelinler açısından hem şık hem gün boyu ayakta kalacakları için konforlu model arayışı önem kazanıyor. Biz de tam bu sebeple düğün telaşına kapılmış ve en doğru seçimi yapmak isteyen gelinler için bir derleme sunuyoruz. Bu yaz rüya gibi bir düğün ile evlenmek isteyen gelinler, en trend gelin ayakkabısı modellerini içeren yazımıza hoş geldiniz! Eğer siz de destansı düğününüzde çok şık olmak istiyorsanız sizin için hazırladığımız püf noktalara göz atmak isteyebilirsiniz. Birçoğunuzun "Şıklık önemli ama rahatlığı da elden bırakmamak gerek." dediğinizi duyar gibiyiz. İşte, bu nedenle ayaklarınızı rahat ettirecek ama aynı zamanda "Ben buradayım!" diyen trendleri de yazıda bulabilirsiniz. Şimdi estetik, şık ve kullanışlı modellere göz atalım!

 

Platform Topuklu Gelin Ayakkabısı

Platform Topuklu Gelin Ayakkabısı

Düğün alışverişinin vazgeçilmez parçalarından biri platform topuklu ayakkabılar! Ayakkabının içinde yer alan platform, ayakları rahat ettirdiğinden bu modeller düğünler için iyi bir seçenek. Buna ek olarak boyunuzu daha uzun gösterir ve gelinliği daha iyi taşımanızı sağlar. Siz de düğününüz için platform topuklu ayakkabı arıyorsanız görseldeki gibi taşlı ve fiyonklu model ile 2022 trendlerine uygun bir seçim yapabilirsiniz.

 

Taşlı ve Alçak Topuklu Gelin Ayakkabısı

Taşlı ve Alçak Topuklu Gelin Ayakkabısı

Uzun boylular ve yüksek topuklularla rahat edemeyenler, sizleri de düşündük! Gelinliğinizin altına taşlı ve alçak topuklu modelleri tercih ederek 2022 trendini yakalayabilirsiniz. Üstelik bu sayede hem şık olabilir hem rahatça dans edebilirsiniz. Alçak topuklu modelleri günlük hayatınızda da rahat bir şekilde kullanabileceğinizi düşününce bu modellerin epey avantajlı olduğunu söyleyebiliriz.

 

Renkli Gelin Ayakkabısı

Renkli Gelin Ayakkabısı

Gelin ayakkabısı deyince illa ki aklınıza beyaz renkli modeller gelmesin. Yeniliklere açıksanız ve "Renkli ayakkabılarla renkli kişiliğimi yansıtmak istiyorum." diyorsanız hiç vakit kaybetmeden bu modelleri seçebilirsiniz. Beyaz gelinliğinin altına renk katmak isteyen gelinlerin seçebileceği bu modeller epey avantajlı çünkü renkli olmaları onları farklı etkinliklerde kullanılabilmenize de olanak tanıyor. İster taşlı ister taşsız bir ayakkabı seçin, renkli modeller bu yazın trendi!

 

İnci Taşlı Gelin Ayakkabısı

İnci Taşlı Gelin Ayakkabısı

İncilerle süslenmiş ayakkabılar, daha romantik bir stili seven gelinler için ideal. İncinin zarafetiyle kendinizi bir masal prensesi gibi hissetmenizi sağlayacak bu ayakkabıları değerlendirdiğinizde göz kamaştıran bir görünüm yakalayabilirsiniz. Bunun için tamamı ya da yer yer incilerle bezenmiş modelleri tercih edebilirsiniz.

 

Gelin Babeti

Gelin Babeti

Taşlı veya fiyonklu modelleriyle en az topuklu ayakkabılar kadar gösterişli ama hareket özgürlüğünü kısıtlamayacak kadar rahat olan babetleri de bir düşünün deriz. Bazı gelinler rahatça dans edebilmek için yanlarına babet ya da spor ayakkabı alır. Oysa bu sezon taşlı babetler moda! Yani düğünün başından sonuna kadar rahat ve şık babetlerinizle günün keyfini çıkarabilirsiniz.

 

Fiyonklu Gelin Ayakkabısı

Fiyonklu Gelin Ayakkabısı

Fiyonklu gelin ayakkabıları da bu sene oldukça popüler. Yine romantik ve masalsı bir his veren fiyonk detayına bir de taşlar eşlik edince ortaya büyüleyici modeller çıkıyor. Siz de ister taşlı ister taşsız ama mutlaka fiyonklu gelin ayakkabıları ile sezonun trendini yakalayabilirsiniz.

 

Kalın Topuklu Gelin Sandaleti

Kalın Topuklu Gelin Sandaleti

Şıklık ve rahatlık garantili son önerimiz ise kalın topuklu gelin sandaleti. Dilerseniz sade ve zarif modelleri ya da taşlı ve gösterişli seçenekleri tercih edebilirsiniz. Ayağınızı rahat ettireceğinden emin olduğunuz kalın topuklu sandaletlerinizle düğün gecenizde ayakkabı değiştirmek zorunda kalmadan eğlenebilirsiniz.

 

Elite World Hotels & Resorts; şık mekânları ve eğlenceli konseptleri ile düğün gününüzde mutluluğu ve estetiği sizlere aynı tepside sunuyor. Düğün ve nikâh paketleri hakkında bilgi almak için:

Elite World Grand İstanbul Basın Ekspres Düğün

Elite World Grand İstanbul Küçükyalı Düğün

Elite World İstanbul Florya Düğün

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir:

Düğün Şarkılarınızı Seçmeden Önce Bu Yazıyı Mutlaka Okuyun

Ekim Ayında Balayı Yapacaklara Özel Yurt İçi ve Yurt Dışı 10 Farklı Destinasyon

Hayalinizdeki Gelin Arabası İçin 5 Öneri

Gelinlik Alışverişine Çıkarken Nelere Dikkat Etmelisin? Kiminle Gitmeli?

Gelin Makyajını Yaptırmadan Önce Bilmeniz Gerekenler