BLOG

BLOG

İSTANBUL VE ÇEVRESİNDE ÇOCUKLARA ÖZEL AKTİVİTELER HAZİRAN 2022


Yaz tatili yaklaşıyor! Çocuklar yorucu bir yılın sonunda yaz tatiline kavuşurken aileler de çocuklarını eğlendirecek birçok aktivite arayışına giriyor. İstanbul ve çevresinde çocuklarınızın keyifli vakit geçirmesini sağlayacak birbirinden güzel etkinlikler bulabilirsiniz. Bu etkinliklerle çocuklarınız eğlenirken kültürel ve sosyal açıdan da gelişecek. Sizler için Haziran ayında İstanbul ve yakın çevresinde çocuklara özel gerçekleştirilecek eğitici ve eğlenceli aktiviteler hakkında bir rehber hazırladık. Çocuklarınızın unutamayacağı bir gün yaşamasını sağlayacak bu etkinlikleri sakın kaçırmayın! İşte, İstanbul ve çevresinde çocuklara özel aktiviteler Haziran 2022 rehberi...

 

Miniklere Özel Miniatürk Etkinlikleri İstanbul'da!

Miniklere Özel Miniatürk Etkinlikleri İstanbul'da!

İstanbullulara ve İstanbul'da turistik bir gezi yapanlara özel bu etkinlikle çocuklarınız unutulmayacak bir gün yaşayacak. 29 Nisan'da başlayıp 26 Haziran'a kadar devam edecek olan Miniatürk etkinlikleri, çocukların birbirinden değerli tarihi eserlerle tanışması için de özel bir aktivite olacak. Çocuklarınız bu eserlerin minik versiyonlarıyla tanışmanın yanında birbirinden eğlenceli etkinliklerle unutulmaz bir gün yaşayacak. Balon ve kukla gösterilerinden danslara, vantrologlarla tanışmadan çeşitli animasyon ve yarışmalara kadar birçok eğlenceli ve geleneksel aktiviteyle bir arada olacak. Pipetten balık atölyesi, ebru atölyesi ve kumbara yapımı atölyesi gibi çocukların yaratıcılığını geliştirecek atölyeler de Miniatürk etkinlikleri arasında yer alıyor. Miniatürk'te gerçekleşecek etkinlikler, 14.00-16.00 saatleri arasında gerçekleşiyor.

 

Buffy Kedileri Canlı İzleme Fırsatını Kaçırmayın

Çocukların sevgilisi dünyaca ünlü Buffy Kedileri, İstanbul Fişekhane sahnesinde! Altınok Çocuk Tiyatrosu'nun yeni lisanslı sahne gösterisi 44 Cats; muhteşem danslar, hareketli müzikler ve özel ışık efektleriyle çocukların hayal dünyasında unutulmaz bir anıya dönüşecek. Patikule'de yaşamlarını sürdüren Lampo, Milady, Pilou, Köfte ve sevimli Büyükanne Pina'nın maceralarını anlatan bu hikâyeyi canlı izleme fırsatını kaçırmayın! 44 Cats Müzikali, 5 Haziran'da saat 13.00'da çocuklarla bir araya geliyor.

 

Aile Boyu Eğlence, Yaratıcı Çocuk Festivali'nde

4-5 Haziran tarihlerinde KüçükÇiftlik Park'ta gerçekleşecek Yaratıcı Çocuk Festivali, size ailece keyifli bir hafta sonu vadediyor. Saat 10.00'da başlayacak etkinliklerde gün boyu eğlencenin doruklarına ulaşacaksınız. 100'ün üzerinde etkinliğe ev sahipliği yapacak aktivite, aynı zamanda Türkiye'nin en kapsamlı çocuk festivali. Pek çok konserin yanı sıra bilim, çevre, tasarım ve sanat gibi yaratıcı ve eğitici alanlarda atölyelerin de yapılacağı Yaratıcı Çocuk Festivali; Sunay Akın, Dr. Özgür Bolat, Şermin Yaşar, Ceyda Düvenci, Prof. Dr. Ayşe Bilge Selçuk ve Prof. Dr. Bedirhan Üstün gibi önemli isimlerin söyleşileriyle ebeveynlere de hitap ediyor. Çocuğunuzun eğlenirken pek çok bilgi edineceği bu kapsamlı festivale katılım için acele edin!

 

Haziran Sıcağında Karlar Ülkesi'yle Serinleyin!

Çocuk tiyatrosu Karlar Ülkesi, yaz sıcaklarında çocukların içini serinletecek bir hikâye sunuyor. Çocuklarınızın hayal dünyasını geliştirecek bu etkileyici oyun, çocuklara dostluğun önemini anlatırken doğa sevgisini de aşılıyor. Her mevsimin kendine özgü renklerini yansıtan oyunda çocuklara doğaya minnet ve saygı duymaları gerektiği anlatılıyor. Etkileyici oyunculuklar, müzik, dans ve eğlenceli görsel şovlara tanıklık edeceğiniz Karlar Ülkesi; çocukların hafızalarında silinmeyecek bir yer kazanacak. Karlar Kraliçesi masalından yola çıkılarak kaleme alınan Karlar Ülkesi, 4 yaş ve üzeri tüm çocukları 18 Haziran'dan 2 Temmuz'a kadar Cevahir Sahne'de bekliyor.

 

Çocuklarla Eğlenceli Tatil Fırsatları Elite World Sapanca'da!

Elite World Sapanca

Çocuklarınızla doğanın kucağında huzurlu ve eğlenceli bir tatil deneyimi için Elite World Sapanca sizi bekliyor! Elite World Sapanca'da Gymboree Kids Club tarafından hazırlanan etkinliklerle doğanın kalbinde eğlenceyi ve huzuru bir arada yaşayabilirsiniz. Ahşap, bez çanta boyama, takı tasarım atölyesi gibi yaratıcı atölyeler; 1-3 yaş grubuna özel oyun hamuru ve duyusal oyunlar; 4-12 yaş gruplarına özel seramik yapımı ve taş boyama etkinlikleriyle çocuklarınızın keyifle zaman geçirmesine destek olabilirsiniz. Çeşitli oyunlarla çocukların pek çok duyusunun da gelişmesine katkı sağlayacak Gymboree Kids Club'ta müzik aleti yapımı, ebru atölyesi, maske yapımı, dart ve halka atma oyunları, SPA eğlencesi, baskı çalışmaları, origami, kuş sanatı, kapı süsü tasarımı ve kurabiye yapımı gibi eğlenceli aktiviteler bulunuyor. Mini disko, popcorn ve sinema keyfine de ev sahipliği yapan Kids Club; çocuklar için harika bir tatil sunuyor. Elite World Sapanca'nın uzman kadrosu ve ormana yayılan güvenli atmosferinde gerçekleşecek etkinliklerle ailece yılın yorgunluğunu atabilirsiniz. Çocuklarınız eğlenirken ebeveynler olarak Elite World Sapanca ayrıcalıklarından yararlanarak doğanın kucağında huzurlu bir tatil geçirebilirsiniz. Detaylı bilgi için Elite World Grand Sapanca ile iletişime geçebilirsiniz.

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir:

İstanbul'a Yakın Muhteşem Güzellikte 12 Tatil Yeri

Bu Yaz Yunanistan'a Gitmeniz İçin 10 Şahane Neden

Yaz Tatilinizi Planlamadan Önce Bu Yazıyı Mutlaka Okuyun

Marmaris'te Gezilecek ve Görülecek Yerler

Eşsiz Güzelliğiyle Ege Kıyılarımızda Arz-I Endam Eden 10 Tatil Beldesi

Marmaris'in Güzelliklerinden İçmeler Hakkında Bilinmeyenler

Su Sporlarını Marmaris'in Maviliklerinde Yapın