BLOG

BLOG

ŞEHRİN MERKEZİNDE YAZ TATİLİNE NE DERSİNİZ? ÇOCUKLARINIZLA BİRLİKTE HAVUZ KEYFİ YAŞAYABİLECEĞİNİZ ROTALAR


Şehrin Merkezinde Yaz Tatiline Ne Dersiniz

Yaz tatili koca bir yılın yorgunluğunun ve stresinin atıldığı, yeni bir yıl için enerji toplanan harika bir etkinlik. Bu yıl da çok yoruldunuz ve iş stresinden biraz olsun uzaklaşmak istiyorsunuz fakat farklı sebeplerden dolayı bir tatil planı yapamıyor musunuz? Üzülmeyin, siz tatile gidemiyorsanız tatil size gelsin! Sizi hiçbir yere gitmeden adeta o keyifli günlere alıp götürebilecek yaratıcı fikirlerle şehirden uzaklaşmadan da tatil moduna girebilirsiniz. Üstelik bu sayede üzerinizdeki yorgunluğu atarken çocuklarınızla aranızdaki bağı da neşeyle güçlendirebilirsiniz. İşte, size şehir merkezindeyken bile tatilde hissiyatı verecek fikirler!

 

Koku En Güçlü Anımsatıcı

Koku, hem anılar için en güçlü duyulardan biri hem çok iyi bir motivasyon aracı. Yaz tatiline ihtiyacınız olduğunu hissettiğiniz günlerde evinizde ferahlatıcı yaz kokuları kullanmanız gün içinde enerjinizi yükseltmenize yardımcı olabilir. Örneğin, salonunuza koyacağınız okyanus esintili bir mum ya da tropikal bir oda spreyi yaz tatilini ayaklarınıza getirebilir.

 

Yeşilin Enerjisinden Faydalanın

Yeşilin Enerjisinden Faydalanın

Şehrin kalabalığından ve karmaşasından kaçmak tatile gitmeseniz bile size bir rahatlama hissi verir. O hâlde kışın ve gri günlerin geride kalmasını kutlamak için hafta sonu ailecek eşofmanlarınızı giyin ve kendinizi doğanın kucağına bırakın. Belki küçük bir park, belki en yakın orman, belki de minik bir göl kıyısı… Huzurlu bir yürüyüşle başladığınız günü minik bir piknikle de noktalayabilirsiniz. Otomobil sesinden hatta belki cep telefonlarınızdan uzak bir şekilde doğayla baş başa vakit geçirmek hepinize, özellikle enerjisini içinde tutamayan çocuklarınıza iyi gelecek.

 

Deniz Yoksa Balık Var

Bulunduğumuz yerleri, orada yaptığımız aktivitelerle beynimizde kodlarız. Gündüz deniz, kum ve güneşin tadını çıkardığınız; akşamı ise lezzetli bir balık restoranında kapattığınız tatil günlerinizi özlediniz fakat tatile gidecek vaktiniz yok mu? O hâlde tatilden kalma bir akşam yaşamak için şehrin en iyi balık restoranına gitmeye ne dersiniz? Bir cuma akşamı haftayı kapatırken kendinizi tüm işlerinizden sıyırın ve ailecek balık ziyafeti çekin! Emin olun, gecenin sonunda herkes o mekândan çok mutlu ayrılacak.

 

Elite World Grand İstanbul Basın Ekspres ve Elite World Grand İstanbul Küçükyalı ile Şehir Merkezinde Yaz Tatili

Elite World Europe ve Elite World Asia ile Şehir Merkezinde Yaz Tatili

Tatile gidemiyorsanız tatili ayağınıza getirecek etkinliklerden biri de havuz keyfi! Şehirden uzaklaşamasanız da suyun verdiği huzurdan faydalanabilir, ailecek keyifli bir şekilde vakit geçirebilirsiniz. O hâlde güneş kreminizi, mayolarınızı ve çocuklarınızın kolluklarını hazırlayın; şimdi havuz zamanı! İstanbullular, şehrin kalbindeyken bile tatil yapabileceğiniz harika otel önerilerimiz var:Elite World Grand İstanbul Küçükyalı ve Elite World Grand İstanbul Basın Ekspres, yaz tatilini ayaklarınıza getirecek açık yüzme havuzları ile sizi bekliyor! Basın Ekspres'teki Elite World Grand İstanbul Basın Ekspres ve Küçükyalı'daki Elite World Grand İstanbul Küçükyalı'nın ferah odaları ve konforlu alanları, size unutulmaz bir şehir tatili yaşatacak. Lüks otellerin açık yüzme havuzlarında keyif yaparak şehir hayatına ufak bir mola verebilirsiniz. Ferah ve güvenli bir konaklama deneyimi sunan Elite World Grand İstanbul Küçükyalı ve Elite World Grand İstanbul Basın Ekspres'de çocuklarınızla hem havuzda hem diğer eğlence alanlarında keyifle zaman geçirebilirsiniz.

Siz de detaylı bilgi edinmek ve rezervasyon yaptırmak için Elite World Grand İstanbul Küçükyalı ve Elite World Grand İstanbul Basın Ekspres'in resmi web sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir:

Marmaris'te Gezilecek ve Görülecek Yerler

Eşsiz Güzelliğiyle Ege Kıyılarımızda Arz-I Endam Eden 10 Tatil Beldesi

Marmaris'in Güzelliklerinden İçmeler Hakkında Bilinmeyenler

Su Sporlarını Marmaris'in Maviliklerinde Yapın