BLOG

BLOG

GELİNLİĞİNİZE VE DÜĞÜN KONSEPTİNİZE UYGUN GELİN ÇİÇEĞİ ALTERNATİFLERİ


Düğün hazırlıkları sırasında gelin adaylarını en çok zorlayan konu sanıyoruz gelinlik seçimidir. Gelinlik, her kadına yakışır ve öylesine çeşitli modeller vardır ki aralarından bir tanesini seçmek neredeyse imkansızdır. Bu kararsızlığı aştınız ve gelinliğinizi seçtiniz diyelim. Bitti mi sanıyorsunuz? Tabii ki bitmedi. Gelinlik seçiminin ardından gelin çiçeği seçimi yapmanız gerekiyor. El buketi seçerken gelinliğinizin modelini ve düğün konseptinizi mutlaka göz önünde bulundurmalısınız. Kaplaması ve rengi, gelinliğinizle uyumlu olan bir buket, şıklığınızı tamamlayacak en önemli aksesuardır. İşte gelinliğinize ve düğün konseptinize uygun hepsi birbirinden şık gelin çiçeği alternatifleri!

Ayrıca; bu yazımızı da okumayı unutmayın:  Kadın Çeyizinde Ne Olur?

Kır düğünlerine özel canlı gelin çiçeği buketleri

Kır düğünlerine özel canlı gelin çiçeği buketleri

Eğer mevsim bahar veya yazsa ve tam da en güzel çiçeklerin zamanıysa, gelin çiçeğiniz için canlı çiçekleri tercih edebilirsiniz. Seçeceğiniz çiçeklerin mevsime uygun, taze ve yerli olmasına dikkat edin. Bu sayede hem maliyeti düşürmüş olursunuz hem de buketiniz organizasyon ile uyum içerisinde olabilir.

 

Saç aksesuarı ve gelin çiçeği uyumu

Sade bir gelinlik tercih ettiyseniz çiçekli saç aksesuarı ile gelin buketinizde aynı veya benzer çiçekler kullanabilirsiniz. Böylece bir yandan gelinliğinizi hareketlendirirken bir yandan da oldukça bütün ve tamamlayıcı bir görüntü yakalayabilirsiniz.

 

Fazla detaylı gelinliklere özel sade gelin çiçeği buketleri

sade gelin çiçeği buketleri

Eğer kabarık, detaylı, taşlı ve gösterişli bir gelinliğiniz varsa bu görüntüyü dengelemek için sade bir gelin buketi yaptırabilirsiniz. Gelin buketinde yer alan çiçeklerin tek renk ve tek tip olması, hayal ettiğiniz görüntüyü tamamlayabilir.

 

Balık kesim gelinliklere özel zarif gelin çiçeği buketleri

Eğer seçiminizi balık kesim gelinlikten yana kullandıysanız gelin çiçeğiniz oldukça zarif olmalıdır. Bunun için gül, zambak, lale gibi zarif çiçeklerden birini seçerek en az sizin kadar zarif bir buket hazırlatabilirsiniz.

 

Tema rengine uygun yapay çiçekler

Eğer düğününüzü kapalı alanda yapacaksanız temanıza uygun yapay çiçeklerden oluşan bir gelin buketi tercih edebilirsiniz. Buketinizle uyumlu benzer çiçekleri, mekanın masa süslemelerinde de kullanabilirsiniz.

 

Lüks düğün mekanlarına özel süslü çiçekler

Eğer düğün mekanınız oldukça lüksse ve şık bir konsepte sahipse, düğün çiçeğiniz için biraz daha özel detaylar kullanabilirsiniz. Mesela seçeceğiniz çiçeklerin üzerine inciler, taşlar veya simler koydurabilirsiniz.

 

Doğal ama alışılmadık gelin çiçeği buketleri

alışılmadık gelin çiçeği buketleri

Eğer düğününüzün mevsimi yaz ise doğal, yüzleri gülümsetecek bir çiçek seçimi yapabilirsiniz. Mesela ayçiçekleri! Her gün yeniden demenin en güzel yolu olan ayçiçeklerinden oluşan bir gelin çiçeği buketi, düğününüze değişik bir hava katabilir. Ve davetlilerin yüzünde sıcak bir gülümseme yaratabilir.

 

Özel tasarım gelin çiçeği buketleri

Eğer farklı bir düğün hayal ediyorsanız yaratıcılığınızı konuşturabilirsiniz. Bunun için marifetlerinizi kendi gelin çiçeğinizde gösterebilir veya dostlarınızdan yardım alabilirsiniz. Size özel olarak tasarlanan bu bukette rozetler, yaka iğneleri, küpeler, taşlar; kısaca çiçek hariç her şey bulunabilir! Böylece hiç görülmemiş bir gelin çiçeğine sahip olabilirsiniz.

 

Elite World; şık mekânları ve eğlenceli konseptleri ile düğün gününüzde mutluluğu ve estetiği sizlere aynı tepside sunuyor. Düğün ve nikâh paketleri hakkında bilgi almak için:

ELITE WORLD Grand İstanbul Basın Ekspres Düğün

ELITE WORLD Grand İstanbul Küçükyalı Düğün

ELITE WORLD İstanbul Florya Düğün

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir:

Gelin Makyajınızı Yaptırmadan Önce Bilmeniz Gerekenler

Gelin Ayakkabısı Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli

Gelin Saç Aksesuarı Seçerken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Gelinlik Alışverişine Çıkarken Nelere Dikkat Etmeliyiz?