BLOG

BLOG

MARMARİS’İN ÖDÜLLÜ OTELİ: ELITE WORLD MARMARİS HOTEL


Elite World Marmaris Hotel

Marmaris; eşsiz doğası, muhteşem denizi, koy ve plajları ile her yıl çok sayıda tatilcinin huzurlu bir nefes almak için tercih ettiği, dünya çapında ünü duyulmuş bir tatil beldesidir. Marmaris aynı zamanda; hareketli gece hayatı, alışveriş imkânları, şık restoranları, su ve doğa sporları ile de dikkat çeken bir bölgedir. 

Kleopatra Plajı

Konaklama imkânlarının da son derece geniş olduğu Marmaris’te, gezilip görülmeye değer birçok yer bulunmaktadır. Tarihî yerleri, plajları ve beldeleriyle her yıl misafirlerini kendine hayran bırakır bu şirin liman kenti… Mavi ile yeşilin zarif tonlarını her bir adımda keşfedebileceğiniz Marmaris’te; Marmaris Kalesi, İçmeler, Turunç, Kleopatra Plajı, Dalyan, Kızkumu Plajı, Amos Antik Kenti, Kumlubük Koyu, Bozburun Yarımadası mutlaka gezilmesi gereken yerlerden bazılarıdır.

Her yıl, Marmaris’i görmek için ülkemizi ziyaret eden yüz binlerce yabancı turist bulunmaktadır. Siz de bu güzel tatil beldesini keşfetmek için bavulunuzu hazırlayıp yola çıkabilir, konaklama noktası olarak da İçmeler’de yer alan Elite World Marmaris Hotel’i tercih ederek doğanın size sunduğu muhteşem renklerde kaybolabilirsiniz.

 

Doğa Kadar Huzurlu Bir Konaklama Deneyimi: Elite World Marmaris Hotel

Elite World Marmaris Hotel

93 odalı Elite World Marmaris Hotel; konforlu odaları, dinlendirici deniz manzarası ile misafirlerine huzurun tanımı olabilecek bir konaklama deneyimi sunuyor. Misafirlerine Her Şey Dahil konsepti ile hizmet veren otel, aynı zamanda 14 yaş üzeri misafirlerin ağırlandığı Yetişkin Oteli kapsamında yer alıyor. Elite World Marmaris Hotel; keyifli ve enerji dolu vakit geçirebileceğiniz Fit Life Spa & Health Center ve lezzetli yemekler ile içecek alternatiflerinin tadına doyacağınız Restaurant & Bar seçenekleri ile sizleri zengin imkânlarıyla karşılıyor.

Müşteri memnuniyetini birinci sırada tutmayı ilke edinen Elite World Marmaris Hotel, misafirlerinin görüşleri ve turizm sektörünün en prestijli sitelerinin değerlendirmeleri sonucu çeşitli ödüllere layık görülmüştür. Gelin, hep birlikte inceleyelim…

 

İşte, Elite World Marmaris Hotel’in kusursuz hizmet kalitesi ile adından söz ettirdiği ödüller!

Elite World Marmaris Hotel, 2019 yılında Luxury Travel Guide dergisinin jüri oylaması sonucunda Luxury Boutique of the Year; 2018 ve 2019 yıllarında Top 100 All Inclusive Hotels Loved By Guest ödülüne almaya hak kazanarak üstün hizmet kalitesini tescillemiştir.

2018 yılında TripAdvisor tarafından Mükemmellik Sertifikası’na layık görülen Elite World Marmaris Hotel, hizmet vermeye başladığından bu yana her yıl bu ödülü almaya devam etmiştir.

2017 yılında ise TripAdvisor 2017 Travelers'Choice sıralamasında 7. olmasının yanı sıra otelz.com tarafından 2016 Müşteri Memnuniyet Ödülü almıştır.

Tüm bunların ardından misafirlerinin değerli yorumlarını ve gerçek deneyimlerini paylaştığı, en prestijli turizm sitesi Booking.com tarafından 2016 yılında ödüle layık görülmüştür.

 

Siz de Elite World Marmaris Hotel’in modern ve konforlu odalarında doğayla iç içe tatil yapabilir, anılarınıza yaşanmaya değer günler ekleyebilirsiniz. Bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın: Elite World Marmaris