BLOG

BLOG

BİRBİRİNDEN ŞIK DÜĞÜN IŞIKLANDIRMA VE AYDINLATMA FİKİRLERİ


Birbirinden Şık Düğün Işıklandırma ve Aydınlatma Fikirleri

Kuşkusuz evlenme hazırlığına giren tüm çiftler, düğünlerinin dillere destan olmasını istiyor. Unutulmaz bir düğün gecesi içinse konsept, mekân ve kıyafet gibi birçok önemli unsur bulunuyor. Düğün ışıklandırma ve aydınlatma konseptleri de şık bir organizasyon için epey önem taşıyan bir kriter olarak karşımıza çıkıyor. Işıklandırma ve aydınlatmalar, son dönem düğün dekorasyon trendlerinin başrolünde yer alıyor. Tavandan duvara, masalardan salon aydınlatmalarına birçok alternatif bulunuyor. Bu aydınlatma fikirlerini hem kapalı salonlarda hem açık hava düğünlerinde kullanabilirsiniz. Siz de hayatınızın en önemli anı için masalsı bir düğün organizasyonuna imza atmak istiyorsanız çok şanslısınız. Unutulmaz bir atmosfer yaratacak birbirinden şık düğün ışıklandırma ve aydınlatma fikirlerini sizinle paylaşıyoruz...

 

LED Aydınlatmalar ile Her Yer Işıl Işıl 

LED aydınlatmalar, muhteşem bir düğün atmosferi sunuyor. Tavandan sarkan LED ışıkları özellikle kır düğünlerine hoş bir görünüm kazandırıyor. Bunun dışında ışıkları düğün mekânındaki ağaçların üzerine ya da duvar kenarlarına yerleştirerek kusursuz bir atmosfer yaratabilirsiniz. 

 

Tül ve LED'lerin Mükemmel Uyumu  

Tül ve LED'lerin Mükemmel Uyumu 

Tül ve LED ışıklar kullanılarak tasarlanan bu aydınlatmalar, düğün salonu ve otel gibi kapalı mekân organizasyonlarına romantik bir hava katıyor. Siz de tülün ve LED ışıkların yarattığı ambiyans ile tüm misafirlerinizi büyüleyebilirsiniz. 

 

Sarkıt Ampuller Sayesinde Romantik Bir Konsept 

Loş ışıklandırmalar, özellikle açık hava düğünlerinin vazgeçilmezi. Siz de havuz başı ya da kır düğünü yapmayı planlıyorsanız yukarıdan sarkan ampulleri kullanarak loş bir ışıklandırma yaratabilirsiniz. Böylece hem etkileyici hem romantik bir konsepte imza atabilirsiniz. 

 

Farklı ve Etkileyici Bir Işıklandırma: Kafes Aydınlatmalar 

Farklı ve Etkileyici Bir Işıklandırma Kafes Aydınlatmalar 

Düğün yerinde şık ve farklı bir aydınlatma konsepti kullanmak isterseniz kafes aydınlatmalar tam da size göre! Tavandan sarkıtabileceğiniz farklı boyutlardaki kafes formundaki ışıklandırmalar ile düğün gecenizi şölene dönüştürebilirsiniz. 

 

Dal Formlu Aydınlatmalar Sayesinde Düğün Masaları Çok Daha Şık  

Özellikle kapalı mekânlarda masa aydınlatmaları oldukça sık tercih ediliyor. Siz de kapalı alanda düğün organizasyonu planlıyorsanız farklı tasarımlara sahip dal formundaki aydınlatmaları kullanabilirsiniz.  

 

Avize Aydınlatmalar Düğünlerin Olmazsa Olmazı 

Avize Aydınlatmalar Düğünlerin Olmazsa Olmazı 

Avize aydınlatmaları düğün mekânının birçok yerinde kullanabilirsiniz. Kapalı alanda avizeleri masaların üzerine koyabilir, sarkıt modelleri ise tavanda tercih edebilirsiniz. Ayrıca sarkıt avizeler son yıllarda açık hava düğünlerinde de kullanılıyor ve gösterişli bir atmosfer yaratıyor.  

 

Bohem Kır Düğünü için Eşsiz Aydınlatmalar

Eğer düğününüzün konsepti bohem tarzda ise buna uygun lambalar kullanabilirsiniz. Bunun için düş kapanı ışıklandırmaları veya makrome figürleriyle süslenmiş aydınlatmalar düğün gecenize mükemmel bir görünüm kazandırır. Bu aydınlatmaları salonun farklı yerlerinde kullanarak bohem düğün konseptini kusursuz şekilde tamamlayabilirsiniz. 

 

Renkli Spot Aydınlatmaları ile Fark Yaratın  

Düğününüzün bazı özel anlarında spot ışıklarını kullanarak dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Düğün konseptinize uygun renklerin hâkim olduğu spot ışık aydınlatmaları sayesinde düğün mekânına göz kamaştıran bir dokunuş yapabilirsiniz. 

 

Nostaljik Bir Dokunuş: Vintage Lambaderler

Düğünüze nostaljik bir hava katmak isterseniz vintage lambaderleri tercih edebilirsiniz. Düğün konseptine ve temanıza uygun modelleri kullanarak ortamın havasına şık ve etkileyici bir görünüm kazandırabilirsiniz. 

 

Elite World Hotels & Resorts, Rüya Gibi Bir Düğün için Sizi Bekliyor

Rüya Gibi Bir Düğün için Sizi Bekliyor

Unutulmaz bir düğün planlamak için doğru mekân seçimi çok önemli. Siz de Elite World Hotels & Resorts'un açık ya da kapalı alanlarında hayallerinizin çok ötesinde bir düğün organizasyonu yapabilirsiniz. Özel aydınlatma ve ışıklandırma seçenekleri, enfes yemek menüleri ve şık atmosferi eşliğinde unutulmaz bir geceye imza atabilirsiniz. Elite World Hotels & Resorts farkıyla kapalı salonda, havuz başında veya kır düğünü konseptinde organizasyonlardan birini seçebilirsiniz. 

İstanbul'un birçok yerinde, Marmaris'te, Sapanca'da ve Van'da hizmet veren Elite World Hotels & Resorts'un işinde uzman kadrosuyla düğün detaylarınızı en ince ayrıntısına kadar planlayabilirsiniz. Siz de masal tadında bir düğün organize etmek için Elite World Hotels & Resorts ile iletişime geçerek tüm detayları öğrenebilirsiniz. 

 

Elite World Hotels & Resorts; şık mekânları ve eğlenceli konseptleri ile düğün gününüzde mutluluğu ve estetiği sizlere aynı tepside sunuyor. Düğün ve nikâh paketleri hakkında bilgi almak için:

ELITE WORLD Grand İstanbul Basın Ekspres Düğün

ELITE WORLD Grand İstanbul Küçükyalı Düğün

ELITE WORLD İstanbul Florya Düğün

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir:

Düğün Şarkılarınızı Seçmeden Önce Bu Yazıyı Mutlaka Okuyun

Hayalinizdeki Gelin Arabası İçin 5 Öneri

Gelinlik Alışverişine Çıkarken Nelere Dikkat Etmelisin? Kiminle Gitmeli?

Gelin Makyajını Yaptırmadan Önce Bilmeniz Gerekenler