BLOG

BLOG

ELITE WORLD GRAND İSTANBUL BASIN EKSPRES’İN BTOH KONSEPTİ İLE TANIŞIN!


İstanbul’un önemli iş merkezlerinden Basın Ekspres’te yer alan ve “Business to Happiness” konsepti ile hayata geçirilen  Elite World Grand İstanbul Basın Ekspres’in konseptini yakından tanımak için yazımızın devamını okuyabilirsiniz. Tamamen kendine özgü bir konsept olan “Business to Happiness”, iş dünyasında hedef kitleleri tanımlarken kullanılan B2B ve B2C kavramlarından ilham alınarak oluşturuldu. BtoH konseptini kullanarak otel misafirlerini gülümsetme anlayışıyla yola çıkan Elite World Grand İstanbul Basın Ekspres, konuklarına güler yüzlü hizmet sağlamanın yanı sıra yeni nesil toplantı deneyimi sunuyor. Peki ya nedir bu “yeni nesil toplantı deneyimi”? Kısaca anlatalım…

Karşılamadan, konaklamaya, restoranlara kadar otelin tüm hizmetlerinde BtoH konsepti otel misafirlerine çeşitli jestlerle hissettiriliyor. Konseptin asıl hedef kitlesi, toplantıları için Elite World Grand İstanbul Basın Ekspres’te tercih eden misafirlerdir. Toplantı salonlarını kullanan misafirler not defterlerinden, kalemlere, coffee breaklerde kendilerine ikram edilen yiyeceklerden, görevli personele kadar hemen her aşamada BtoH’ın gülen yüzü ile karşılaşma fırsatı bulacak. BtoH’ın iş dünyasını güldüren ve eğlendiren yüzü, Elite World Grand İstanbul Basın Ekspres içerisinde konsepte özel olarak tasarlanan Game Arena dijital oyun alanında da kendini hissettiriyor.   Bu bağlamda toplantı paketlerinden faydalanan müşteriler, dijital oyunlardan ücretsiz olarak faydalanabilecek, bu oyunları organizasyonlarının bir parçası haline getirerek toplantıların daha keyifli geçmesi sağlayabilecektir.

 

Game Arena’da İş Stresini Tamamen Unutun!

Elite World Grand İstanbul Basın Ekspres içinde yer alan Game Arena bölümünde VR gözlükleri, en yeni oyun makineleri ve hareket algılayıcıları ile harika vakit geçirmeye hazır olun! Game Arena’da PS4 ve PS4 Pro oyunları ile dilerseniz tek başınıza geçireceğiniz zamanı değerlendirebilirsiniz, dilerseniz de arkadaşlarınızla takımlar kurarak eğlence dünyasına doğru keyifli bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

 

Ruhunuzu Dinlendirebileceğiniz Botanik Bahçesi

Game Arena’da zihninizi dinlendirdiniz, şimdi sıra ruhunuzda… Ruhunuzu dinlendirmek için farklı bir ortama ihtiyacınız varsa, 65’ten fazla canlı bitki çeşidine ev sahipliği yapan Botanik Bahçesi sizin için en doğru adres! Göletin etrafında yer alan canlılar, 20 farklı tropik kuş ile merhabalaştıktan sonra minyatür orkide bahçemize geçebilirsiniz. Toplantı odalarından çıkar çıkmaz karşılaşacağınız bu bahçede; kuş cıvıltılarına, gök gürültüsüne ve yıldırım efektlerine ek olarak her iki saatte bir yağan kuvvetli sağanak yağmurlara kulak verin! Botanik bahçesinde geçireceğiniz 5 dakika bile sizi günün stresinden uzaklaştırmaya yetecektir.

 

Dinlenmenin En Güzel Yolu: Spor ve Spa

Elite World Grand İstanbul Basın Ekspres’te dinlenmenin birçok yolu var. Tercih ise tamamen size kalmış! Yorgunlukla vedalaşmanın en güzel yollarından biri de spor ve spa merkezlerinde vakit geçirmektir. Alanında uzman masözler ile iş stresini unutabilir veya botanik bahçesine bakan 4800 m2’lik geniş ve ferah spor salonunda bedeninizle birlikte ruhunuzu da dinlendirebilirsiniz. 


Verimli Toplantılar İçin Tüm Detayları Sizin Adınıza Düşündük

Elite World Grand İstanbul Basın Ekspres, 8 ayrı toplantı salonu ile kurumsal organizasyonlarınıza ev sahipliği yapıyor. Kendi içinde bölünebilen veya gün ışığı alma alternatifleri olan toplantı mekanlarında ihtiyacınız olan tüm teknolojik ekipmanlar ise yanı başınızda olacak! Ayrıca toplantılar sırasında kullandığınız not defterlerinden kalemlere kadar tüm detaylarda BtoH konseptinin temelini oluşturan gülen yüz ile karşılaşacaksınız. Toplantı paketleri ve kampanyalar hakkında detaylı bilgi almak için Elite World Hotels & Resort adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Mithat Yalçınkaya’nın Mutfağından Çıkan Unutulmaz Lezzetlerle Tanışın

Elite World Grand İstanbul Basın Ekspres'de Türk ve dünya mutfaklarından eşsiz lezzetlerin tadına bakabileceğiniz birbirinden farklı cafe, bar ve restoranlar bulunuyor. Damak tadına önem verenlerdenseniz, ödüllü şef Mithat Yalçınkaya ve deneyimli ekibinin ellerinden çıkan kusursuz yemekler sizi bambaşka dünyalara götürecek. Günü keyifli bir içecekle sonlandırabileceğiniz One Bar, kahve keyfini yaşayabileceğiniz Coffee Company, kültürümüzde vazgeçilmez bir yeri olan ocakbaşı lezzetlerini tadabileceğiniz The Grill Restaurant ve sehir manzarasına karşı İçkinizi yudumlayacağınız  L’Oliva Bar sizleri bekliyor.

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir:

İş Hayatında Hızlıca Yükselmek için 6 Altın Öneri

İş Hayatında Başarılı Olmak İsteyenler İçin 10 Öneri

İş Yerinde Sevilen Biri Olmanın 11 Altın Kuralı

İş Hayatında Doğru İletişim Kurmanın Yolları

Başarılı İnsanların Ortak Özellikleri Nelerdir?

İş Yerinde Verimli Çalışmanızı Sağlayacak 10 Öneri

İş Hayatında Çalışma Performansını Arttırmanın Yolla