BLOG

BLOG

ÇOCUKLARINIZLA BİRLİKTE TATİL YAPABİLECEĞİNİZ HARİKA DESTİNASYONLAR


Tatil dönemleri gelip çattığında ebeveynler için çocuklarıyla gidebilecekleri bir otel arayışı başlıyor. Çocuklarla tatil yapmak her ne kadar zorlu bir macera gibi görülse de doğru otel seçimi yapıldığı takdirde her şey yolunda gidiyor. Hem sizin hem de çocuğunuzun özlemle hatırlayacağı bir tatil deneyimi yaşamak için otel ve konum seçimine özen göstermeniz gerekiyor. Peki, çocuklarınızla tatil yaparken nasıl bir otel tercih etmelisiniz?

 

1. Otelde Çocuklar İçin Özel Aktiviteler Bulunmalı

gymboree

Yetişkinler, otel tatillerinde kendilerine özel zaman ayırabildikleri ve şehrin karmaşasından kurtulabildikleri için keyif alırken, aynı durum çocuklar için geçerli olamayabiliyor. Çünkü çocuklar her an eğlenmek istiyor. Üstelik çocukların dikkati hemen farklı bir yöne kayabildiği için otellerde onlara özel farklı aktivitelerin bulunması gerekiyor.

Akşamları animatör gösterilerinin yapıldığı, her gün farklı ve eğlenceli etkinliklerin düzenlendiği oteller; çocuklarla tatil yapmak için ideal. Bu noktada çocuk ve bebek bakım hizmetleri sunan otelleri de araştırabilirsiniz. Tercih ettiğiniz çocuk dostu otellerde minikler için spor faaliyetleri, drama veya resim dersleri, sanat atölyeleri, yüzme dersleri gibi hem onları eğlendiren hem de sosyalleşmelerine imkân tanıyan etkinlikler düzenlenir. Dolayısıyla otel seçimi yaparken bu faktörleri göz önünde bulundurmalısınız.

 

2. Kaydıraklı Havuzlar Çok Eğlenceli Olabilir

Kaydıraklı Havuzlar Çok Eğlenceli Olabilir

Yüzmek, çocuklar için her zaman yeterince eğlenceli bir aktivite olmayabiliyor. Hâl böyle olunca çocuklar için özel havuzlara ihtiyaç duyuluyor. Kaydıraklı havuzlar ise çocukların geçirdikleri zamanı en eğlenceli kılacak seçenekler arasında yer alıyor. Üstelik bu sayede siz de çocuklarınızla kayarak eğlenebiliyor ve zamanınızı en keyifli şekilde geçirebiliyorsunuz. Ancak bu noktada seçtiğiniz oteldeki kaydırakların güvenli olmasına dikkat etmelisiniz.

 

3. Çocuklarınızın Doğayla İç İçe Olmasını Sağlayın

gymboree

Özellikle büyükşehirlerde yaşayan çocuklar, doğayla iç içe olmak için pek fırsat bulamıyor. Oysa birçok çocuk, doğanın kollarında vakit geçirmeyi çok seviyor. Dolayısıyla şehir hayatının keşmekeşini çocuklarınızın üzerlerinden atmalarını sağlayacak, doğayla iç içe bir otel seçebilirsiniz. Yeşilliklerin içerisinde bol oksijenli bir otelde tatil yaparak bedeninizi ve ruhunuzu dinlendirebilir, çocuklarınızın da enerjisini atmasını sağlayabilirsiniz. Onlarla açık havada basketbol ve tenis oynayabilir, bol bol yürüyüş yapabilirsiniz.

 

Harika Doğa Manzarasıyla Bütünleşebileceğiniz Bir Otel: Elite World Grand Sapanca

Elite World sapanca

Çocuklarınızla şehirden uzak, muhteşem bir tatil yapmak istiyorsanız Elite World Grand Sapanca tam size göre! Burada çocuklarınız doğanın içerisinde hazine avı gibi eğlenceli oyunlarla vakit geçirirken şehir hayatından farklı güzelliklerin de olduğunu kavrayabiliyor. Üstelik bu sayede onların doğaya karşı farkındalıkları da artıyor.

Çocuklar için eğlenceli aktiviteler düzenleyen Elite World Grand Sapanca'da ahşap boyama, bez çanta boyama, takı tasarımı gibi atölyeler minik misafirleri bekliyor. Daha küçük yaş grubuna uygun olarak oyun hamuru ve duyusal oyunlar da organize ediliyor. Seramik yapımı, taş boyama etkinlikleri ile çocuklarınızın kaliteli zaman geçirmesini sağlayan Elite World Grand Sapanca sayesinde çocuklarınız yeni hobiler de edinebiliyor.

Elite World Grand Sapanca Gymboree-Kids Club etkinliklerine katılan çocuklar ebru atölyesi, müzik aleti yapımı, maske yapımı, SPA eğlencesi, dart ve halka atma oyunları, origami, baskı çalışmaları, kuş sanatı, kapı süsü tasarımı ve kek yapımı gibi etkinliklerle zaman geçirebiliyor. Akşamları ise siz romantik bir yemek yerken çocuklarınız mini disco ile eğlenebiliyor, sinema ve patlamış mısır ile günü keyifli şekilde noktalayabiliyor.

Siz de çocuklarınız için doğayla iç içe ve unutulmaz bir tatil deneyimi istiyorsanız Elite World Grand Sapanca'yı tercih edebilirsiniz. Onların Aquapark’ta keyifle vakit geçirmelerini izlerken siz de dinlenmek için vakit bulabilir ya da çocuklarınıza eşlik edebilirsiniz.

Elite World Grand Sapanca'nın çocuklar için sunduğu olanaklarla ilgili daha detaylı bilgi edinmek için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir:

Eşsiz Güzelliğiyle Ege Kıyılarımızda Arz-ı Endam Eden 10 Tatil Beldesi

Dünyanın Dört Bir Yanından 10 Muhteşem Tren Yolculuğu Rotası!

Kısa Ramazan Bayramı Tatilini Fırsat Bilip Gidebileceğiniz 8 Yakın Yurt Dışı Lokasyonu