BLOG

BLOG

ANNELER GÜNÜ'NDE ANNENİZİ ÖZEL HİSSETTİRECEK İPUÇLARI


anneler gunu

 Annelerimize duyduğumuz benzersiz sevgiyi gösterme fırsatı, bir kez daha kapımızda! Yani Anneler Günü yaklaşıyor. Bu özel gün için, daha şimdiden alışveriş merkezlerinden küçük mağazalara kadar her yer Anneler Günü reklamları ve kampanyaları ile dolu. Ama siz belki de Anneler Günü'nde annenize mağazalardan hazır hediyeler almak yerine, ona kendini özel hissettirecek el emeği hediyeler hazırlamak istiyorsunuzdur? Eğer bu söylediğimize katılıyorsanız, doğru yerdesiniz! İşte Anneler Günü'nde annenizi özel hissettirecek ipuçları…

 

Çiçeklerden güzel annelere: "Çiçek vazosu"

vazo

Anneler Günü'nde annenizi mutlu etmenin en anlamlı ve kolay yollarından biri, hiç şüphesiz ona çiçek almaktır. Ama bundan daha anlamlısı; onun için çiçeklerini saklayabileceği, el emeği bir çiçek vazosu hazırlamak olabilir. Bunun için yapmanız gereken tek şey, zevkinize göre bir cam vazo almak ve bu vazoyu cam kalemi, oje gibi malzemelerle özgünleştirmek. Emin olun, onun için ellerinizle hazırladığınız bu hediye sonsuza kadar değer görecek!

 

Her gece mutlu anılarla uyusun diye: "Anı abajuru"

Annenize öyle bir hediye vereceksiniz ki her gece sizinle olan güzel anılarını düşünerek uykuya dalacak! Bunun için yapmanız gereken şey, küçüklüğünüzden itibaren annenizle olan en güzel fotoğraflarınızı ayıklamak. Ardından bu fotoğrafları, onun için hazırlayacağınız sade bir abajura yapıştırmak veya baskı yaptırmak! Dilerseniz, bu konuda kendi zevkinizden yararlanarak farklı renk ve stiller de deneyebilirsiniz. Her şekilde, anneniz bu özel hediyeye bayılacak!

 

Mini mini bir bahçe: "Teraryum"

teraryum

Cam kavanozların içindeki minik bahçeler olan teraryumlar, son zamanların en trend hediyelerinden. Üstelik hazırlaması da son derece kolay. Anneniz için; onun hayal dünyasını yansıtan ve farklı dokunuşlarla zenginleştirilmiş, el emeği göz nuru bir teraryum hazırlayabilirsiniz. Onun evine getirdiğiniz bu minik bahçe, emin olun çok hoşuna gidecektir...

 

Anılar en güzel hediye: "Anı kavanozu"

Annenize kendini özel hissettirecek bir başka el emeği hediye de anı kavanozu. Bunun için; Anneler Günü gelmeden önce, annenizle keyifli bir gün geçirebileceğiniz güzel bir yerlere gidin ve oralardan bugünü ölümsüzleştirecek bazı anılar toplayın; deniz kabukları, kozalaklar gibi… Ardından o gün çekildiğiniz bir fotoğrafla, o güne ait bu güzel anıları cam bir kavanozun içine yerleştirin ve bu mutlu günü ikiniz için de ölümsüz bir hale getirin! Annenizin baş ucunda yerini alacak bu hediye, emin olun onu dünyanın en mutlu annesi yapacak!

 

Sevgi dolu izler: "El emeği tablolar"

Annenizi özel hissettirecek hediye fikirlerinden biri de onun için kardeşlerinizle birlikte hazırlayacağınız el emeği tablolar. Tamamen yaratıcılığınızı konuşturacağınız farklı boyutlarda tablolar hazırlayarak, bu özel günde annenizi mutlu edebilirsiniz. Tablo fikirleri için internette basit bir arama yapmanız yeterli. Eminiz, anneniz bu özel tablolara evinin baş köşesinde yer verecektir!

 

En güzel koku, anne kokusu: "Organik sabun"

organik sabun

Anneniz için hazırlayacağınız mis kokulu organik sabunlar, eminiz onu çok sevindirecektir. Bunun için internette yer alan organik sabun tariflerine göz atabilirsiniz. Hoş bir görüntü elde etmek adına, sabunlarınızı şekilli kurabiye kalıplarına dökerek hazırlayabilirsiniz. Ardından da şık bir süsleme ile hediye paketi haline getirebilirsiniz. El emeği göz nuru sabunlarınız hazır!

 

Hem lezzetli hem özel: "Notlu kurabiyeler"

Anneler Günü'nde annenizin ağzını tatlandırmak için ona notlu kurabiyeler hazırlayabilirsiniz. Yağlı kağıtların içine, ona olan sevginizi anlatan küçük notlar yazabilir ve bu notları pişireceğiniz kurabiyelerin içerisine yerleştirebilirsiniz. Bu şekilde, onu hem şaşırtacak hem de çok mutlu edeceksiniz! (Notları yazarken eriyip kurabiyelere bulaşmaması için tükenmez kalem kullanmamaya dikkat edin.)

 

Bu yazımız da ilginizi çekebilir:

Sevgililer Günü İçin 8 Romantik Plan