BLOG

BLOG

Yeni Yıla Özel Deneyim Odaklı Hediye Fikirleri


Senenin son aylarına girerken yeni yıl heyecanı da başladı. Yılbaşı heyecanını artıran unsurlardan biri, bu özel dönemin âdeta sembolü hâline gelen hediyeler. Birçok kişi, alacağı hediye konusunda büyük bir kararsızlık yaşıyor. Yaşanan kararsızlık ise çoğunlukla klasik hediyelerin tercih edilmesine yol açıyor. Bu yıl klişeleri yıkarak alışılagelmiş armağanların dışına çıkabilir ve sevdiklerinizin yüzünde kocaman bir gülümseme oluşturabilirsiniz. Bunun için de yapmanız gereken tek şey, rotanızı deneyim odaklı hediyelere çevirmek. İşte hem kendiniz hem sevdikleriniz için değerlendirebileceğiniz, yeni yıla özel deneyim odaklı hediye fikirleri!

Karaoke ile Eğlenin

Karaoke aslında eğlence hayatında sık tercih edilen bir konsept. Bu eğlenceyi sevdiklerinizle beraber yılbaşı gecesine uyarlamaya ne dersiniz? Japonya'dan bütün dünyaya yayılan bir eğlence seçeneği olan karaoke ile yılbaşı gecenizi daha renkli ve keyifli bir hâle getirebilirsiniz. Üstelik bu deneyimi yaşamak ve dilediğiniz gibi eğlenmek için sadece bir karaoke seti almanız yeterli! Böylelikle yılbaşı gecenizi mini bir konsere dönüştürürken aile ya da arkadaşlarınızla keyifli bir akşam geçirebilirsiniz. 

Kış Tatilinin Keyfini Çıkarın 

Turizm veya tatil denildiği zaman çoğu kişinin aklına yaz ayları geliyor. Tatil seçeneklerinizi yaz ayları ile sınırlı tutmamak ve yılbaşında kış turizminin keyfinin çıkarmak sizin elinizde. Özellikle Türkiye gibi dört mevsimin yaşandığı ve her mevsiminin tadının ayrı ayrı çıkarılabildiği ülkelerde bunu deneyimlemek çok daha kolay. Siz de bu noktadan hareketle kış turizminin olanaklarını yılbaşı ile birleştirerek farklı bir deneyim yaşayabilirsiniz. Bunun için ülkemizde bulunan ve seyir defterinize yazabileceğiniz çok sayıda destinasyon bulunuyor. Bursa, Uludağ ve Erzurum Palandöken gibi noktalar, bu destinasyonların ilk sırasında yer alıyor. Her iki noktada da kayak keyfi yaşayabilir, teleferik ile tabiat ananın bembeyaz bir örtüyle kapladığı manzaranın tadına varabilirsiniz. Bir diğer seçenek olarak Abant ya da Sapanca gibi lokasyonlarda doğa ile kucaklaşabilirsiniz. 

Masal Diyarı Kapadokya'da Muhteşem Bir Yılbaşı Geçirin

Kapadokya, yılın her döneminde büyüleyici bir ambiyansa sahip. Başka bir gezegende olduğunuzu hissettiren Kapadokya'yı yeni yıla girmek için de tercih edebilirsiniz. Bu sıra dışı deneyimde karların kapladığı beyaz peri bacaları ile tanışabilir, şöminenin ısıttığı taş evlerde konaklayabilirsiniz. Unutulmaz anlar geçirebileceğiniz Kapadokya’da sizi mest edecek bir doğa manzarası eşliğinde yeni yıla girebilir, kendinizi bir kartpostalın içinde gibi hissedebilirsiniz.

Yılbaşı Turları İçin Yerinizi Ayırtın 

Yeni yılı mini bir tatile dönüştürmek isteyenler için çok sayıda yılbaşı temalı özel tur seçenekleri bulunuyor. Hem yurt içi hem yurt dışı alternatifleri sunan bu turlar, sizi aradığınız deneyim ile buluşturabilir. Yılbaşı turlarından yararlanarak yeni yerler keşfetmenin heyecanını yaşayabilir, rotanızı görmek istediğiniz yerlerden oluşturarak hayallerinizi de gerçekleştirebilirsiniz. Birbirinden farklı bütçelere uygun şekilde oluşturulan yılbaşı turlarını ister kendinize ister sevdiklerine armağan edebilirsiniz. 

Elite World Grand Sapanca'da Doğanın Kucağında, Eşsiz Bir Konforla Tanışın

Sizlere ve sevdiklerinize ayrıcalıklı bir ortam hazırlayan Elite World Grand Sapanca, yeni yıla arzu ettiğiniz şekilde girebilmeniz için birbirinden farklı imkânlar tanıyor. Doğaya açılan odalara sahip olan Elite World Grand Sapanca, konforlu ve huzurlu bir konaklama fırsatı tanıyor. Siz de bu yeni yılı Elite World Grand Sapanca'da geçirebilir, sevdiklerinizle Türkiye'nin ilk ısıtmalı ve deniz tuzu içeren Tuzlu Su Lagünü'nde keyifli anılar biriktirebilirsiniz. Destansı bir atmosfer sunan Tuzlu Su Lagünü'nün yanı sıra Fit Life Spa & Wellness merkezinde tüm cilt ve vücut bakımlarınızı yaptırabilir, Türk hamamında rahatlayabilir, masajın keyfini çıkarabilir ve sağlık dolu etkinliklerde yerinizi alabilirsiniz.

Elite World Grand Sapanca, her yönüyle farklı deneyimleri ile dilediğiniz gibi yeni yılı karşılamanıza fırsat tanıyor. Siz de bu ayrıcalıklı dünyadaki yerinize ayırtmak ya da daha fazla bilgi almak için Elite World Granda Sapanca ile iletişime geçebilirsiniz.