BLOG

BLOG

2019 YILINDA EVLENECEKLERE ÖZEL GELİN VE DAMAT SAÇI ÖNERİLERİ


Gelin ve damat saç önerileri

Düğün günü, çiftler için hayatlarının en özel günü olabilir. Bu özel günde tüm çiftler, yeni başlayacak yaşamlarına en güzel şekilde başlamak ve konuklarını memnun ederek unutulmaz bir düğün gerçekleştirmek isterler. Güzel bir düğün için ise öncelikle gelin ve damadın kendisini harika, kusursuz hissetmesi gerekir. Bu nedenle gelinlik- damatlık seçimi kadar gelin saçı- damat saçı gibi detaylara da ciddi şekilde önem verilmelidir. Bu yazımızda 2019 yılında evlenecekler için en trend gelin ve damat saçı önerilerine yer vereceğiz! İşte 2019'un en trend modelleri!

 

1. Düşük at kuyruğu gelin saçı modeli

2019 gelin saçı trendleri, sade ve iddialı seçenekleri bir arada barındırıyor. İşte bunlardan biri de sadeliğiyle öne çıkan, enseden at kuyruğu modelleri! Doğal dalgalı at kuyruğu, sadelikten yana olan gelin adayları için son derece ideal bir seçenek olabilir. Siz de düğününüzde gelinliğinizin modeline bağlı olarak böyle bir model tercih edebilirsiniz.

 

2. Örgü gelin saçı modeli

2019 düğünlerinde sıkça göreceğimiz bir diğer gelin saçı ise örgü modelleri. Hem romantik hem de cool bir görünüm kazanmak için siz de zarif at kuyruğu modelini örgü ile birlikte kullanabilirsiniz. Eğer uzun saçlı biriyseniz bu model tam size göre olabilir!

 

3. Sade ense topuzlu gelin saçı modeli

2019 trendlerini düğününüze yansıtmak için tercih edebileceğiniz bir diğer gelin saçı modeli ense topuzu! Bu zarif modeli tıpkı at kuyruğunda olduğu gibi kurdele ile süsleyebilir ve güzelliğinize güzellik katabilirsiniz. Sade gelin topuzu, romantik tarzda gelinlik seçimi yapan gelin adayları için son derece ideal bir seçim olabilir.

 

4. Yarım toplu gelin saçı modeli

Yukarıda da belirttiğimiz gibi bu yıl gelin saçı modellerinde sadelik ön planda. Bu sebeple düğününüzde tercih edebileceğiniz saç modelleri arasında yarım toplu gelin saçı modeli de bulunuyor. Saçların üst kısmının yandan alınarak yarım toplanması ile sağlanan bu model, sadeliğin ve zarafetin vücut bulmuş hali!

 

5. Klasik yandan ayrılmış damat saçı modeli

Yandan ayrılmış damat saçı

Biraz da beylere yardımcı olalım! 2019 damat saçı trendleri ile siz de düğününüzde şıklığınıza şıklık katabilirsiniz. Bu yıl size önerebileceğimiz ilk saç modeli, klasik yandan ayrılmış saç modeli. Pek de kısa olmayan bu saç modelinde yanları kısaltmanız ve saçın üst kısmını da yana doğru yatırmanız gerekiyor.

 

6. Geriye yatırılmış damat saçı modeli

Geriye yatırılmış damat saçı

Klasik bir görünüm olsa da geriye yatırılmış saçlar, bu sene de damat saçı trendleri arasında yer alıyor. Eğer siz de klasik ve sade bir görünüm yakalamak istiyorsanız daha uzun olan saçlarınızın üst kısmını geriye doğru yatırarak bu saç modelini kullanabilirsiniz.

 

7. Küt damat saçı modeli

Bu yıl da uzun saçlı beyler için küt damat saçı oldukça tercih edilesi bir seçenek. Çene hizasında kesilmiş düz saçlarınızla (veya o güne özel olarak düzleştirilebilir) düğününüzde son derece cool bir hava yakalayabilir ya da saçlarınızı arkadan tutturarak bu saçı at kuyruğu şeklinde de kullanabilirsiniz.

 

8. Kısa damat saçı modeli

Kısa saçın kolay kullanımı ve pratik oluşu, konforun yanında bir de spor ve şık bir görünüm yaratmaktadır. Bu nedenle siz de düğününüz için kısa bir saç modeli tercih edebilirsiniz. Bunun için saç cinsiniz ne olursa olsun belirli uzunluğu geçmemesi yeterli. Sonrasında hafif bir şekillendirici ile doğal olarak kullanabilirsiniz.

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir:

Gelin Adayları için Hayat Kurtaran Öneriler

Gelin Makyajını Yaptırmadan Önce Bilmeniz Gerekenler

Damat Adayları İçin 6 Muhteşem Yaka Çiçeği Önerisi

Gelin ve Damatlara Özel Bekarlığa Veda Partisi Tavsiyeleri