BLOG

BLOG

DOĞA İLE İÇ İÇE BİR MEKÂNDA EVLENMEK İSTEYENLERE 7 ÖNERİ


Düğün dendiğinde ilk akla gelen mevsim elbette ki yaz oluyor. Bunun sebebi, yaz aylarında açık havada düğün yapmanın hem keyifli hem de şık olması. Oysa açık havada düğün yapmak için ilkbahar ve sonbahar ayları da son derece elverişli olabilir. Yani hayallerinizdeki kır düğününü sadece yazın değil, bahar aylarında da gerçekleştirebilirsiniz. Bir düşünsenize; doğa ile iç içe bir mekânda, birbirinden yaratıcı fikirlerle süslenmiş bir ortamda sevdiğiniz insanla hayatınızı birleştiriyorsunuz. Peki ama orası neresi? İşte doğa ile iç içe bir mekânda evlenmek isteyenlere özel bazı öneriler!

 

Polonezköy

polonezköy düğün mekanları

İstanbul her ne kadar giderek betonlaşan, kalabalık bir şehir olsa da halen doğanın kalbinde bulunabileceğiniz güzellikler mevcut. Yeşilin her tonuna şahit olabileceğiniz, birbirinden güzel mekânlara ev sahipliği yapan Polonezköy, bu güzelliklerin başında geliyor. Polonezköy sadece hafta sonu kahvaltılarının değil, şık kır düğünlerinin de birinci adresi. Siz de unutulmaz bir kır düğünü için Polonezköy de yer alan şık mekânlardan birini tercih edebilirsiniz.

 

Şile

İstanbul'da yeşilin korunduğu bir diğer güzellik ise Şile olarak karşımıza çıkıyor. Bu şirin bölge, İstanbullular tarafından hafta sonları sıkça tercih ediliyor. Üstelik Şile'de açık havada düğün yapabileceğiniz, konaklayabileceğiniz pek çok mekân bulunuyor. Siz de doğanın kalbinde sevdiğiniz insana “Evet!” demek istiyorsanız, Şile’de yer alan düğün mekânlarını bir inceleyin deriz.

 

Ağva

Ağva da tıpkı Şile gibi hem evlenecek çiftlere hem de doğa kaçamaklarına en iyi şekilde cevap verebilen bir seçenek. Ağva'da da kır düğünü yapabileceğiniz pek çok mekân alternatifi bulunuyor. Siz de Ağva Deresi’nin yanında unutulmaz bir düğün yapmak için bölgedeki düğün mekânlarından birini tercih edebilirsiniz.

 

Sarıyer

Sarıyer Doğa İle İç İçe düğün

İstanbul'un hem merkezî hem de yeşil olan nadir bölgelerinden biri, hiç şüphesiz Sarıyer'dir. Konumu itibariyle İstanbullulara büyük kolaylık sağlayan bölgede, aynı zamanda doğa ile iç içe düğün mekânları da bulunmaktadır. Siz de Sarıyer'de yer alan düğün mekânları arasından bir seçim yaparak bu hayalinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

 

Beykoz

Beykoz'da hem birçok koru hem de kasır vardır. Dolayısıyla yeşil ve mavinin en güzel haliyle buluştuğu bu yerde, benzersiz düğün mekânları bulmak da mümkündür. Siz de Beykoz'daki yeşille iç içe mekânlar arasından bir seçim yaparak hayallerinizdeki düğünü gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Eminiz ki manzarasıyla herkesi kendisine hayran bırakan bu bölge, size beklediğinizden daha fazlasını verecektir!

 

Adalar

İstanbul'un benzersiz güzelliklerinden olan Adalar, doğa ile iç içe düğün yapmak isteyenler için ideal bir seçim olabilir. Üstelik bölgedeki açık hava düğün mekânlarına, tarihî evler de eşlik etmektedir. Tarihî bir evin yemyeşil bahçesinde, İstanbul manzarasına karşı evlenmeyi kim istemez ki!

 

Bonus: Sapanca!

sapanca düğün

Buraya kadar sadece İstanbul'da tercih edebileceğiniz mekân önerilerinde bulunduk. Bu noktada, sizlerle son derece cazip bir bölgeyi daha paylaşmak isteriz! İstanbul'a yakınlığı sebebiyle sıkça ziyaret edilen Sapanca, sahip olduğu doğal güzelliklerle dikkat çekiyor. Bölgede doğada vakit geçirebileceğiniz pek çok otel, dağ evi bulunduğu gibi bu mekânlarda düğün organizasyonları da düzenlenebiliyor. Siz de ister açık havada ister kapalı mekânda, doğa ile iç içe bir düğün hayal ediyorsanız Sapanca düğün mekânları, Sapanca düğün otelleri konusunda detaylı bir araştırma yaparak hayallerinizdeki mekânı bulabilirsiniz.

Sapanca’da, doğanın kalbinde yer alan Elite World Grand Sapanca ; güler yüzlü ekibi ve özel düğün konseptleri ile size şehrin gürültüsünden uzak, unutulmaz bir düğün organizasyonu vadediyor.

Detaylı bilgi almak için: 0212 237 17 00

 

Bu yazılar da ilginizi çekebilir: