BLOG

BLOG

CANLI MÜZİK KEYFİ İÇİN L’OLİVA RESTAURANT’A DAVETLİSİNİZ


Büyük şehirlerde yaşamanın zorlukları ve çalışma hayatının yoğunlukları sebebiyle hafta boyunca hem bedenen hem de zihnen yoruluyoruz. Bedeni dinlendirmek kolay da zihnimizi nasıl dinlendireceğiz? Siz de bu sorunun cevabını merak edenlerdenseniz, size keyifli bir önerimiz var!

 

Bahadır Tezil ile Keyifli Bir Akşam

Elite World İstanbul Florya'da yer alan L’Oliva Restaurant’ta Cuma ve Cumartesi akşamları gerçekleşen canlı müzik programında Bahadır Tezil sahne alıyor. Ana teması Türk ve Yunan ezgilerinin karışımından oluşan program 20.00 ile 22.00 saatleri arasında müzik tutkunlarına keyifli anlar yaşatıyor.

 

Lezzetli Yemekler Olmadan Olmaz!

L’Oliva’da gerçekleşen program sırasında özel lezzetler ile gecenize ayrı bir keyif katabilirsiniz. Program dahilinde belirlenen fiks menü, tercihinize göre meşrubat veya limitli alkollü içecek ile tamamlanıyor. 
Fiks menüde; başlangıç olarak dört çeşit serpme meze, ara sıcak olarak özel soslar eşliğinde Sebzeli Çin Böreği, ana yemek olarak Karışık Izgara veya Levrek Izgara, tatlı olarak da Dondurmalı İrmik Helvası veya mevsim meyveleri tabağı sunuluyor.

Siz de Cuma veya Cumartesi akşamınızı bu keyifli ortamda geçirmek isterseniz bilgi ve rezervasyon için 0212 411 46 46 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir:

İstanbul'da Hamburger Yapan En İyi 7 Mekân

İstanbul'daki En İyi Et Döneri Yiyebileceğiniz 13 Yer

İstanbul'da Baklava Yapan En İyi 7 Mekan

İstanbul'da Mantı Ustası Sayılan 7 Mekan