BLOG

BLOG

KASIM AYINDA SEVGİLİNİZ VEYA EŞİNİZLE GİDEBİLECEĞİNİZ EN ROMANTİK 9 YURT DIŞI ROTASI


Günlük yaşamın stresinden arınmanın ve unutulmaz deneyimler yaşamanın en güzel yolu, hiç şüphesiz sevdiğimizle çıktığımız tatillerdir. Hele bir de mevsimlerden sonbaharsa, o tatilin keyfi ve romantizmi paha biçilemezdir! Çünkü bu mevsimde birçok ülke bambaşka renklere bürünür. Peki sonbaharın en güzel aylarından olan Kasım'da sevdiğiniz insanla romantik bir tatil planlarken acaba hangi ülkeleri incelemeniz gerekiyor? İşte romantik bir tatil düşleyen çiftlerin acilen incelemesi gereken o lokasyonlar!

 

1. Paris

Paris

Dünya üzerinde en romantik yeri sorsak, eminiz birçok insan Paris cevabını verecektir! Çünkü Fransa'nın başkenti Paris, sevdiğiniz insanla muhteşem bir tatil deneyimi yaşamanız için son derece ideal bir lokasyon olabilir. Siz de bu keyifli tatil sırasında sevgilinizle Şanzelize'de gezebilir, muhteşem şaraplar tadabilirsiniz. Eyfel Kulesi'nin büyüleyici manzarası eşliğinde romantizmin doruklarına ulaşabilirsiniz.

 

2. Roma

roma

İtalya'nın başkenti Roma da sevgiliyle gidilebilecek en romantik lokasyonlardan bir tanesidir. Antik yapılara sahip ve büyüleyici mimarisiyle dikkat çeken şehirde, gezilip görülmesi gereken birçok tarihî güzellik bulunur. Siz de sevgilinizle Roma tatiliniz sırasında Aşıklar Çeşmesi'ni ziyaret edebilir, tıpkı diğer ziyaretçiler gibi çeşmeye para atarak geleceğinize dair güzel dileklerde bulunabilirsiniz.

 

3. Amsterdam

Hollanda'nın başkenti olan ve özgürlük şehri olarak bilinen Amsterdam, eğlenceyi ve aşkı sonuna kadar yaşayabileceğiniz tatil lokasyonları arasında bulunuyor. Şehrin tarihî binaları, eğlenceli gece hayatı, kültürel etkinlikleri ve daha nicesi; Amsterdam'ı çekici kılan detaylardan yalnızca birkaçı. Siz de sevgilinizle hayattan bir parça uzaklaşmak için Amsterdam'a gidebilir ve şehri bisikletle turlayarak muhteşem anılar biriktirebilirsiniz.

 

4. Venedik

Venedik

İtalya'nın en romantik şehirlerinden birisi olan Venedik, Avrupa'nın da en güzel tatil lokasyonları arasında yer alır. Siz de sevdiğiniz insanla birlikte, su kanalları ile ön plana çıkan Venedik'te romantizmin doruklarına ulaşabilirsiniz. Birçok tarihî güzelliği ziyaret edebileceğiniz ve muhteşem İtalyan lezzetlerini tadabileceğiniz Venedik geziniz, eminiz ikiniz için de unutulmaz bir anı olarak kalacaktır!

 

5. Budapeşte

Macaristan'ın başkenti olan Budapeşte, iki şehrin birleşmesiyle oluşmuştur ve Orta Avrupa'nın en romantik şehirlerinden biridir. Şehrin ortasından geçen Tuna Nehri, şehre romantizm katan detaylardan yalnızca bir tanesidir. Eğer siz de sevdiğiniz insanla keyifli ve romantik bir kaçamak yapmak istiyorsanız, Budapeşte'yi mutlaka değerlendirmenizi öneririz.

 

6. Prag

Prag

Çek Cumhuriyeti'nin başkenti olan Prag, oldukça mistik bir şehirdir. Birçok tarihî güzelliğe ev sahipliği yapan şehir, sevgililer için de son derece ideal bir tatil rotasıdır. Çünkü sahip olduğu muhteşem mimari ve romantik atmosfer, çiftlere son derece keyifli bir tatil deneyimi vadeder. Eğer siz de hem gezelim hem de keyifli vakit geçirelim diyorsanız, Prag'ı listenize almanızı tavsiye ederiz.

 

7. Brugge

Belçika'nın önemli şehirlerinden olan Brugge, dünyanın aşk şehirleri arasında yer alır. Müzeler ve ibadethaneler ile meşhur olan şehrin tüm sokakları, adeta bir tarih sahnesinden kopup gelmiş gibidir. Bisiklet ve fayton ile gezebileceğiniz sokaklar, eminiz sevdiğiniz insanla size büyüleyici ve unutulmaz zamanlar yaşatacaktır!

 

8. Londra

Londra

İngiltere'nin başkenti Londra da dünyanın en romantik lokasyonları arasında sayılabilir. Bu gelişmiş Avrupa şehri, partileri ve kulüpleriyle meşhurdur. Elbette gezilecek birçok güzelliğe de ev sahipliği yapar. Eğer siz de sevgilinizle unutulmaz bir tatil deneyimi yaşamak istiyorsanız, Londra'yı mutlaka ziyaret etmenizi öneririz.

 

9. Floransa

Bir diğer İtalya şehri olan Floransa; gerçek bir sanat, kültür ve aşk şehridir. Muhteşem mimarisi ile görenleri kendisine hayran bırakan şehirde gezebileceğiniz birçok müze ve romantik mekân bulunur. Eğer siz de kasım ayında sevdiğiniz insanla romantik bir tatil planlıyorsanız, Floransa'ya seçenekleriniz arasında yer verebilirsiniz.

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir: