BLOG

BLOG

DAMAT ADAYLARI İÇİN 6 MUHTEŞEM YAKA ÇİÇEĞİ ÖNERİSİ


Düğün hazırlıkları konusunda, daha fazla detayı olması nedeniyle gelinlerin işi daha zor olsa da, damatların da seçim yapması gereken; düğün konseptine uygun bir damatlık, ayakkabı ve damat yaka çiçeği gibi belli başlı konular vardır. Çünkü hayatının en özel gününde damatlar da son derece şık olmak isterler. İşte bu konuda özellikle yaka çiçeği, ayrı bir önem taşımaktadır. Çünkü yaka çiçeği sayesinde hem damatlık farklılaştırılabilir hem de gelinle hoş bir uyum yakalanabilir.

Bu yazımızda damat adayları için, şıklıklarına şıklık katacak bazı yaka çiçeği önerileri hazırladık. Bunlardan herhangi birini seçerek, siz de düğün gününüzde tüm gözleri üzerinize çevirebilirsiniz! İşte muhteşem yaka çiçeği önerileri.


1. Kır düğünü konsepti için canlı çiçekler

Eğer kır düğünü yapacaksanız; siz de eşinizin gelin çiçeği ile uyumlu, canlı çiçeklerden yapılmış bir yaka çiçeği kullanabilirsiniz. Bu sayede, hem konseptle hem de eşinizle son derece uyumlu bir görüntü yakalayacaksınız.



2. Gelinlikteki detaylardan oluşan çiçekler

damat_cicegi

Diyelim ki eşinizin gelinliğinde kurdele var; bu durumda siz de o kurdelenin rengiyle uyumlu bir çiçek takabilirsiniz. Böyle yapmanız, hem göz alıcı bir şıklık yakalamanızı sağlayacak hem de yine eşinizle aranızda harika bir uyum olacak!


3. Konseptin ara rengini baz alan çiçekler

Damat yaka seçimi konusunda ille de beyaza bağlı kalmak zorunda değilsiniz. Eşinizden de bağımsız olarak, sadece düğün konseptinizde en fazla kullanılan renkte bir yaka çiçeği tercih edebilirsiniz. Çünkü bu da, ortamla son derece uyumlu bir görüntü yakalamanızı sağlayacaktır.


4. Gelin çiçeğinden bir parça!

yaka_cicegi

Eğer yaka çiçeği konusunda kararsızlık yaşıyorsanız, en garanti seçim eşinizin gelin buketinden bir parça alarak yakanıza takmanız olacaktır. Bu sayede, hem çok uyumlu olabilir hem de bu konudaki kararsızlığınızı risk almadan ortadan kaldırabilirsiniz.



5. Biberiyeli yaka çiçekleri

Yaka çiçeğiniz ille de çiçeklerden oluşmak zorunda değil. Sadelikten yana olan damat adayları, biberiyeli yaka çiçeği modellerinden birini seçerek düğünlerinde de sade bir şıklık yakalayabilirler.


6. Modern yaka çiçeği modelleri

modern_yaka_cicegi

Yaka çiçeğinizi kendiniz hazırlayabileceğiniz gibi, çiçekçilerde satılan hazır modellerden birini de kullanabilirsiniz. Mesela sonbahar yapraklarından oluşan bu farklı yaka çiçeği, oldukça zarif bir görüntü oluşturacaktır.

 

Elite World; şık mekânları ve eğlenceli konseptleri ile düğün gününüzde mutluluğu ve estetiği sizlere aynı tepside sunuyor. Düğün ve nikâh paketleri hakkında bilgi almak için:

ELITE WORLD Grand İstanbul Basın Ekspres Düğün

ELITE WORLD Grand İstanbul Küçükyalı Düğün

ELITE WORLD İstanbul Florya Düğün

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir:

Gelin ve Damatlara Özel Bekarlığa Veda Partisi Tavsiyeleri

Gelinlik Alışverişine Çıkarken Nelere Dikkat Etmelisin? Kiminle Gitmeli? Gelinlikçilerle Mücadele vs.

Kış Aylarında Evleneceklere Mekan Süsleme Konsept Önerileri