BLOG

BLOG

23 Nisan’da Çocuklarınız İçin Hazırlayabileceğiniz Hediye Fikirleri


23 Nisan’da Çocuklarınız İçin Hazırlayabileceğiniz Hediye Fikirleri

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ülkemizde ve tüm dünyadaki çocuklara Atatürk tarafından armağan edilmiş, uluslararası bir bayram. Tüm çocukların heyecanla beklediği bu bayramda aileler, çocuklarının bayramını kutlamak adına onlara çeşitli hediyeler alma arayışına giriyor. Biz de 23 Nisan'da çocuklar için ne gibi hediyeler alınabileceğinin bir listesini yaptık.

Ayrıca; bu yazımızı da okumayı unutmayın: 99. Yılında 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı'nın Anlamı Ve Önemi

Eğlenceli ve Eğitici Hediyeler Tercih Edebilirsiniz

Günün anlam ve önemine uygun kitaplar seçerek çocuklara armağan etmek hem eğlenceli hem faydalı bir seçenek olabilir. Çocuklarda heyecanla okuma isteği uyandıracak öyküler, kitap okuma alışkanlığı kazanmalarına katkıda bulunur.

Bunun yanında çocuklarınızla ev ortamında beraber keyifli vakit geçirmek için kutu oyunları ve puzzle setlerini de tercih edebilirsiniz. Puzzle yaparken çocuklarla birlikte kaliteli zaman geçirebilirsiniz. Üstelik puzzlelar, çocukların görsel hafızasının gelişmesine de katkı sağlar.

Pek çok farklı seçenekleri olan kutu oyunları da 23 Nisan için eğlenceli bir hediye seçimi olabilir. Çocukların ilgi alanları göz önünde bulundurularak seçilebilecek oyunlar hem keyifli zaman geçirmelerine hem yeni bilgiler edinmelerine hem de yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olur.  

 

Oyuncaklar Alabilir veya Kültür Turları Yapabilirsiniz

Oyuncaklar Alabilir veya Kültür Turları Yapabilirsiniz

Çocuklarınızın uzun süredir istediği hediyeleri de bugüne saklayabilirsiniz. İlgilerini çekebilecek oyuncaklar, teknolojik ürünler ve sahip olmak istedikleri başka eşyalar onları mutlu edecek hediyeler arasında yer alabilir.

Hediye almanın yanı sıra bu anlamlı günü bir kültür gezisine dönüştürmek de güzel bir alternatif olabilir. Yaşadığınız şehirde yer alan turistik yerleri gezebilirsiniz. Eğer İstanbul'da yaşıyorsanız ya da sık sık İstanbul'a seyahat ediyorsanız Oyunca Müzesi'ne bir ziyaret gerçekleştirebilirsiniz. Müzede farklı oyuncakları gördükçe hem çocuğunuzun hayal gücü genişler hem oyuncaklarla dolu bir müze keyifli vakit geçirmesini sağlar.

 

Çocuk Tiyatroları ve Müzikallere Gidebilirsiniz

23 Nisan'da çocuğunuzla birlikte bir çocuk tiyatrosuna veya müzikale gidebilirsiniz. Böylece hem beraber keyifli vakit geçirirsiniz hem çocuğunuzun hayal gücünü ve sanatsal yönünü destekleyen bir etkinlik yapmış olursunuz. Kültür ve sanata katkısı tartışmasız olan tiyatro için çocuğunuzu küçük yaşta teşvik etmek onun kişisel gelişimine de katkı sağlar. Çocuk bayramını kutlarken yepyeni anılar da edinmek tüm aileniz için son derece mutluluk verici olabilir.

 

Çocuğunuzu Yeni Bir Müzik Aleti ile Tanıştırabilirsiniz

Bir müzik aleti ile ilgilenmek çocuğunuzu psikolojik olarak olumlu yönde etkiler. Çocukluk çağından itibaren bir müzik aletine alışmak veya bir müzik kursuna gitmek, ilerleyen yaşlarda pek çok pozitif geri dönüş sağlar. Siz de 23 Nisan'da çocuğunuza bir müzik aleti hediye edebilir veya onu bir müzik kursuna kaydettirebilirsiniz. Yeni deneyimler kazanmaya hevesli olan birçok çocuk gibi sizin de çocuğunuzun mutlu olacağına eminiz.

 

Yeni Kıyafetler, Kostümler veya Aksesuarlar Alabilirsiniz

Tüm çocukların küçükken sahip olmayı çok istediği kıyafetler olabilir. Bunlar çoğunlukla çocuğunuzun izlediği bir filmdeki kahramanın kostümü veya elbisesi olur. 23 Nisan Çocuk Bayramı, onlara istediği kıyafetleri hediye etmek için çok doğru bir zaman. Çocuğunuz için farklı bir hediye arayışındaysanız süper kahraman kostümlerine göz atabilir, çocuğunuzun ilgi duyduğu alanlara yönelik yaratıcı kostümler veya aksesuarlar bulabilirsiniz. Çocuğunuzun çizdiği bir kıyafet varsa bunu terzide diktirerek ona asla unutamayacağı bir sürpriz yapabilirsiniz.

 

Eğlencenin Adresi: Elite World Grand Sapanca

23 Nisan Çocuk Bayramı için en güzel hediyelerden biri de çocuğunuzla bir seyahat planı yapmak olabilir. Hafta sonunu eğlenceli bir aktiviteye dönüştürürken konforlu bir otelde kalmak sizleri ve çocuklarınızı çok mutlu edecek. Sapanca hem doğal güzelliği hem sunduğu eğlenceli aktivite seçenekleriyle keyifli zaman geçirmenizi sağlayabilecek seçeneklerden biri.

Elite World Grand Sapanca’da Gymboree-Kids Club ile hazırlanan eğlenceli programlar, sizi doğanın muhteşem güzelliğinde yepyeni deneyimlere davet ediyor. Gymboree ile yapılan özel iş birliği sayesinde çocuğunuzun benzersiz deneyimler yaşamasını sağlayabilirsiniz. Çocuğunuz Sapanca'da doğayla iç içe bir ortamda düzenlenen pek çok etkinliğe katılırken siz de spa ve masaj hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Elite World Grand Sapanca'da eğlenceli ve keyifli bir tatil sizi bekliyor!

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir:

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın Ülkemiz Açısından Önemi Nedir? Neden Kutlarız?

100. Yılında 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı'nın Önemi

Çocuk Ve Aile Dostu Otellerde Tatil Yapmanın Avantajları

Doğa Etkinliklerinin Çocukların Gelişimine Faydaları