BLOG

BLOG

Sevgililer Günü Hediyesi Arayanlar İçin Detaylı Rehber Burada!


sevgililer gününde hediye ne alınır

14 Şubat Sevgililer Günü'ne az bir zaman kala çiftleri tatlı bir heyecan sarıyor. Çeşitli sürprizler ve birlikte yapılacak aktiviteler planlanırken çiftler birbirlerini mutlu edecek hediye arayışına giriyor. Siz de partnerinizin aklını başından alacak bir hediye arıyorsanız ve hediyeye henüz karar vermediyseniz rehberimize göz atın!

 

İlişkinizin En Güzel Anlarını Hatırlayın: Anı Çerçevesi

Partnerinize anlamlı bir hediye almak istiyorsanız fotoğraflarınızdan oluşan bir anı çerçevesi yaptırabilirsiniz. Mandallarla ipe asabileceğiniz fotoğraflar, ahşap çerçeve içerisinde dekoratif bir görünüme kavuşur. En özel anlarınızı içeren kareleri polaroit olarak çıkartıp ipe asarak duvar aksesuarı olarak partnerinize armağan edebilirsiniz. Dilerseniz özel anlarınıza ait güzel ve anlamlı sözleri de fotoğrafların yanına ekleyebilir ve ilişkinize özel harika bir hediye yaratabilirsiniz.

 

Aşkınızın Şarkısı Hep Kulaklarında Olsun: Ses İzi Kanvas Tablo

Yaratıcı ve etkileyici bir hediye arayışındaysanız bu hediye alternatifimiz tam size göre! Kişiye özel yapılan kanvas tablolara istediğiniz bir fotoğrafı ve karekodu ekleyebilirsiniz. Karekod, partnerinizi en sevdiğiniz şarkıya veya dilediğiniz başka bir videoya yönlendiriyor. Dilerseniz partneriniz için ses kaydederek karekodun bu ses kaydına yönlendirmesini de sağlayabilirsiniz. Ayrıca tabloya partnerinizle olan bir fotoğraf ekleyebilir ve bu hediyeyi unutulmaz kılabilirsiniz.

 

Sevgilinizin Yüzünü Güldürecek Bir Hediye: Fotoğraflı Çorap

sevgililer günü hediye fikirleri

Partnerinize nispeten eğlenceli bir hediye almak istiyorsanız fotoğraflı çorapları değerlendirebilirsiniz. Diğer hediyelere nazaran daha uygun fiyatlı olan fotoğraflı çoraplara birbirinizin fotoğraflarınızı bastırabilir ve isim yazdırabilirsiniz. Kalp desenlerinden ve çeşitli renklerden oluşan çoraplar, partnerinizi şaşırtıp güldürürken oldukça mutlu da edecektir.

 

Beraber Geçirdiğiniz Anları Özelleştirin: İsimli İçki Bardakları

Sevgililer Günü'nde, yıl dönümlerinde ve geri kalan özel günlerde sevdiğiniz içkileri özel bardaklarda yudumlamak istiyorsanız kişiye özel bardaklar tasarlayabilirsiniz. İsminizi yazdırdığınız viski bardağını, şarap veya şampanya kadehlerini partnerinize armağan edebilirsiniz. Böylece partnerinize anlamlı bir hediyeden öte işlevsel ve dekoratif bir hediye verebilirsiniz.

 

Tanıştığınız Güne Bir Yolculuk: Işıklı Tablolar

En anlamlı hediye alternatifleri deyince aklınıza hemen sizi tanıştığınız güne götüren hediyeler gelir. Tanışma tarihini not ettiğiniz tablolu hediyelere tanıştığınız günün önemli gelişmelerini yazabilirsiniz. Tanıştığınız günkü gökyüzünü ve yıldızların konumunu ışıklı bir tabloda yeniden canlandırabilirsiniz. İsimlerinizi de yazdırdığınız bu ışıklı tablo sayesinde partneriniz için unutulmaz bir hediye tasarlayabilirsiniz.

 

En Değerli Anlarınızda Hep Yanınızda: Kişiye Özel Kol Saatleri

Partnerinize kol saati almayı düşünüyorsanız kişiye özel olan kol saatlerini değerlendirebilirsiniz. Aynı kol saatinden birbirinize alabileceğiniz gibi kişiye özel olarak da tercih edebildiğiniz kol saatleri, saat takmayı seven partnerinizin oldukça hoşuna gidecektir. İsteğe göre isme özel veya fotoğraf baskılı hazırlanan kol saatleri, sevgilinizin bileğini süslerken saate baktığı her an sizi hatırlamasını sağlayacak. Böylece partnerinize hem işlevsel hem de şık bir hediye alabilirsiniz.

 

Sevgilinizle Küçük Bir Kaçamak Yapmaya Ne Dersiniz?

Partnerinize vereceğiniz en güzel hediyelerden biri zamandır. Sevgililer Günü'nde birbirinize bolca vakit ayırmak için partnerinizle küçük bir kaçamak yapabilirsiniz. Hem tatil yapabileceğiniz hem de birlikte baş başa vakit geçirebileceğiniz konforlu ve şık bir otelde rezervasyonunuzu şimdiden ayarlayın. Partnerinizi harika bir restorana sahip ve arındırıcı masaj hizmetleriyle sizi tepeden tırnağa rahatlatan bir otele götürebilirsiniz. Çeşitli hizmetleriyle size romantik bir tatil vadeden lüks bir otel, sevgiliniz için oldukça güzel bir hediye olur. 

 

Elite World İstanbul Taksim’de Sevgililer Günü’ne Özel Çikolata Atölyesi

Sevgililer Günü’nde aşkınıza tatlı bir sürpriz yapmak isterseniz, İstanbul’un kalbinden sizlere bir hediye fikri daha geliyor: Çikolata Atölyesi!

Çikolata yapımının püf noktalarını deneyimleyebileceğiniz, aşkınıza lezzet katacak bir Çikolata Atölyesi sizi bekliyor. 10 Şubat Cumartesi günü, 14.00-16.00 saatleri arasında, Elite World İstanbul Taksim’de Mutfaklar Koordinatörü Mehmet Uzunöz’ün önderliğinde, çikolata eritme, temperleme, kalıp şekillendirme ve süsleme teknikleri gibi çikolata yapmanın inceliklerini keşfedecek ve birbirinden lezzetli çikolataların tadına varacaksınız. Ayrıca etkinlik sonunda Elite World Chefs imzalı sertifika almaya hak kazacaksınız.

 

Rezervasyon için 0212 313 83 17 numaralı telefonu arayabilir veya https://www.biletix.com/etkinlik/3QB00/TURKIYE/tr üzerinden biletinizi satın alabilirsiniz.

 

14 Şubat'ı Özel Kılmanın Romantik Yolu: Elite World Grand Sapanca!

Sapanca'nın muhteşem doğasını ayaklarınızın altına seren Elite World Grand Sapanca, Sevgililer Günü'nü en iyi şekilde geçirebilmeniz için sizi çağırıyor! Ödüllü şeflerin ocakbaşı lezzetlerini sunan The Grill restoranı, her anınıza lezzetli yemeklerin eşlik etmesini sağlıyor. Muhteşem mezeleri, etleri ve dünya mutfağından birçok çeşidi beğeninize sunan The Grill, romantik akşam yemeklerinizi lezzet şölenine dönüştürüyor. Partnerinizle yapacağınız bu eşsiz kaçamakta yorgunluğunuzu unutturan Fit Life Spa & Wellness ise hafif esintiler ve kuş sesleri eşliğinde arınmanıza yardımcı olur. Siz de partnerinizle birlikte tazelenip dinlenmek ve romantik bir tatil geçirmek istiyorsanız Elite World Grand Sapanca'dan yerinizi şimdiden ayırtın.

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir: