BLOG

BLOG

Anneler Günü İçin Sürpriz Hediye Önerileri


Annelerimize duyduğumuz sonsuz sevgiyi göstereceğimiz Anneler Günü yaklaştı. Şefkat, fedakârlık ve sevgiyi öğrendiğimiz kıymetli annelerimizi daha değerli hissettiren bu özel günü her yıl heyecanla bekliyor ve daha da unutulmaz kılacak hediyeler arıyoruz. Anneleri daha özel hissettirecek sürpriz hediye önerilerini listeledik. Gelin, annelerinizi çok mutlu edecek bu önerilere beraber bakalım.

 

Özel Tasarım Kolyeler

Hemen her kadın takılara ilgi duyar. Modası geçmeyen takı çeşitlerinden biri olan kolyeler, kombinleri tamamlar. Anneler Günü'nde annenize kolye hediye etmeyi düşünüyorsanız tasarım kolyeleri tercih edebilirsiniz. Böylece annenize çok daha özel ve kişisel bir hediye verebilirsiniz. Çelik ya da gümüş gibi materyallerle hazırlanan, bir başkasında eşi olmayan zarif bir kolye, annenizi çok mutlu edecektir!

 

Deri Evrak Çantaları

Çanta kadınların olmazsa olmaz parçalarından bir tanesi. Kıyafete uyumlu bir çanta görünümü tamamlamakla kalmıyor, kombini bir üst seviyeye de taşıyor. Eğer anneniz çalışıyorsa onun tarzına uygun deri bir evrak çantası almak, nokta atışı bir hediye olabilir! Üstelik hem spor hem şık görünümü bir arada veren çokça çeşit bulunuyor. Üstelik deri materyaller uzun süreli kullanıma da imkân sunuyor. Siz de bu Anneler Günü'nde deri evrak çantalarını tercih ederek annenize işlevsel ve ömürlük bir hediye verebilirsiniz. 

 

Kanvas Üstüne Fotoğraf Baskısı veya Çizim

Fotoğraf çekmek, unutulmaz anılarınızı kaybetmeden saklamanın en güzel yolu. Bu güzel anıları dijitalden öteye, basılmış formata getirmek hâlâ çokça tercih ediliyor. Bu Anneler Günü'nde annenize çerçeveye konan ya da albümde unutulan fotoğraflar yerine daha orijinal bir hediye vermek isterseniz kanvasa bastırılmış formatları tercih edebilirsiniz. Annenizle birlikte deneyimlediğiniz unutulmaz bir anın fotoğrafını tabloya dönüştürebilirsiniz. Üstelik kanvas tabloların boyutunu istediğiniz gibi seçebilirsiniz. Hatta karakalem veya yağlı boya formatına da getirtebilirsiniz. Çerçevesini ise annenizin ev dekorasyonuna uygun renkte de seçebilirsiniz. 

 

Tiyatro veya Konser Bileti 

Sanat, ruhumuzun en derin noktalarına inerek kendimizi bulduğumuz, kişiliğimizi besleyen harika bir alan. Eğer anneniz herhangi bir sanata ilgi duyuyor ve takip ediyorsa ona harika bir deneyim hediye edebilirsiniz. Şehrinizdeki etkinlikleri takip edebilir, annenizi mutlu edecek planlar yapabilirsiniz. Örneğin annenizin beğendiği bir sanatçının konserine bilet alarak birlikte çok keyifli vakit geçirebilirsiniz. Anneniz tiyatro oyunlarını izlemekten hoşlanıyorsa onun zevkine göre komedi ya da dram türünde sahnelenen oyunlara bir bakın deriz! Sahnelenecek olan oyunlar arasında annenizi en mutlu edecek oyunları seçebilir ve bu Anneler Günü’nde klasik hediyelerden uzaklaşarak annenize sanat dolu anlar geçirebilirsiniz.

 

Sevdiği Her Şey Bir Arada

Anneler Günü için aklınızda birçok hediye seçeneği varsa ve hiçbirinden vazgeçmek istemiyorsanız tek bir hediye yerine aklınızdaki pek çok şeyi armağan edebilirsiniz. Şık tasarımlı bir kutu alabilir ve içerisine hediyeleri yerleştirebilirsiniz. Mesela anneniz bir kahve tutkunuysa ona özel tasarlanan kahve fincanları ve en sevdiği kahvelerden oluşan bir kutu hazırlamak annenizin çok hoşuna gitmez miydi? Eğer doğal ürünlerden hoşlanıyorsa organik sabunlardan, ada çayı tütsüsü gibi kokulardan, doğal parfümlerden oluşan hoş kokulu bir hediye paketi hazırlayabilirsiniz. Kutunun içerisine annenizle anılarınızı biriktirdiğiniz fotoğrafları, annenize olan duygularınızı ve sevginizi anlattığınız minik duygusal notları ekleyebilir, hediyeyi çok daha özel kılarak annenize ne kadar değerli olduğunu hissettirebilirsiniz.

 

Hem Huzurlu Hem Keyifli Bir Hediye İçin: Elite World Hotels & Resorts

Annenize kendine zaman ayırabileceği, keyifli bir hediye vermeye ne dersiniz? Elite World Hotels & Resorts ile bu Anneler Günü'nde annenize huzur dolu bir tatil hediye edebilirsiniz. Eğer anneniz şehir otellerinde konaklamayı tercih ediyorsa ona bulunduğu şehrin en güzel noktalarında yer alan Elite World Hotels & Resorts bünyesindeki şehir otellerinde keyifli bir konaklama armağan edebilirsiniz. Otellerin şehrin kalbinde bulunan muhteşem konumları sayesinde annenizle güzel bir çevre turu atabilir, baş başa keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Eminiz ki anneniz bu Anneler Günü’nü bir başka hatırlayacaktır! Şehir yerine doğada vakit geçirmekten hoşlanıyorsa ona; Elite World Grand Sapanca'da, doğanın kalbinde, yeşille mavinin birleştiği eşsiz atmosferde bir tatil keyfi yaşatabilirsiniz. Dilerseniz yorgunluğunu atması, kendine biraz zaman ayırması ve bedenini dinlendirmesi için annenize SPA da hediye edebilirsiniz. Elite World Hotels & Resorts bünyesindeki Fit Life Spa & Health Center'larda unutulmaz bir SPA deneyimi yaşatabilirsiniz. Kan dolaşımını hızlandıran, selülitlere iyi gelen, kasları gevşeterek eklemleri rahatlatan, kişiyi günlük yaşam stresinden uzaklaştıran SPA; annenizi çok mutlu edecek bir hediye olabilir. Siz de Anneler Günü'nde annenize unutulmaz bir deneyim armağan etmek isterseniz hemen Elite World Hotels & Resorts ile iletişime geçebilir, Anneler Günü için şimdiden randevu oluşturabilirsiniz.