BLOG

BLOG

Sevgililer Günü İçin Değerlendirebileceğiniz 2023 Seyahat Trendleri


Aşkın ve romantizmin günü olarak kabul edilen 14 Şubat, çiftlerin birbirlerine olan bağlılığını ve sevgilerini dile getirmeleri için en uygun zaman. Özel etkinlikler ve anlamlı hediyelerle Sevgililer Günü’nü keyifli hâle getirebilir, sevdiğiniz kişiyle birlikte kısa bir tatile çıkabilirsiniz.

Türkiye, seyahat alternatifleri açısından son derece zengin bir ülke olduğundan Sevgililer Günü için birçok seçenek bulabilirsiniz. Kültür gezileri, doğa tatilleri ya da sakinlik; dilediğiniz konsepte uygun seyahat rotası bulmanız mümkün. Ağva’dan Ayvalık’a, Şirince’den Sapanca’ya kadar birbirinden güzel lokasyonlar sizi bekliyor!

 

Aşkınızı Ağvan Eşsiz Manzarasında Dile Getirin

İstanbul’da yaşıyor ve Sevgililer Günü’nü kısa bir kaçamakla kutlamak istiyorsanız en ideal seçeneklerden biri olan Ağva, en iyi alternatiflerden biri olabilir. Şık bir restoranda yemek yedikten sonra Ağva'nın eşsiz manzarasını seyrederek geceyi romantizmin doruklarında tamamlayabilirsiniz. Ağva'ya gidecek olursanız Göksu Nehri kenarında kahvaltı yapmayı ihmal etmemelisiniz!

 

Sakinlik Arayanlar İçin: Cunda Adası

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Cunda Adası Sevgililer Günü'nü sakin ve huzurlu bir atmosferde geçirmeniz için ideal destinasyonlardan. Ada’nın tarih kokan sokaklarında sevgilinizle el ele yürüyebilir, sahildeki restoranlarda leziz mezelerin ve taze balıkların tadına bakabilirsiniz. Sakin ve huzurlu bir atmosferde Sevgililer Günü’nün ruhunu yaşamanız için Cunda eşsiz bir seçenektir. Ada'nın çarşısındaki hediyelik eşya dükkanlarını inceleyebilir, Taksiyarhis Müzesi'ni gezebilir, bölgenin ünlü kahvecisinde sakızlı Türk kahvesini deneyebilirsiniz.

 

Aşkınızı Gökyüzünden İlan Edin

kapadokya

Kapadokya, her mevsim ilgi çeken yerlerden biri. Eşsiz atmosferi ile Kapadokya, Sevgililer Günü tatil trendlerinde de ilk sıralarda yer almayı başarıyor. Bölge; mağara otelleri, uçsuz bucaksız vadileri ve yeraltı şehirleriyle kusursuz bir tatil vadediyor. Doğal güzelliğiyle görenleri kendine hayran bırakıyor. Peki, gün doğumunda sevgilinizle balon turuna çıkmaya ne dersiniz? Gökyüzünden bu eşsiz manzarayı seyrederken partnerinize sevginizi haykırabilirsiniz. Peri bacalarının arasında yürüyüş ve ardından keyifli bir akşam yemeği ile Sevgililer Günü’nü anlamlı kılabilirsiniz.

 

Beyazlar İçinde Romantizm

Kar, oluşturduğu bembeyaz örtü ile huzuru simgeliyor. Sevgililer Günü için büyük bir fırsat olan bu huzuru, Kartepe’de sevgilinizle geçireceğiniz kısa tatilde doyasıya yaşamanız mümkün. Gündüz saatlerini kayak yaparak değerlendirebilirsiniz. Akşam olduğundaysa şömine karşısında sakin ve romantik anlar geçirebilirsiniz.

 

Sevgililer Günü’nde Vanadokyayı Keşfedin

Kapadokya’daki peribacalarının bir benzeri Van’ın Başkale ilçesine bağlı Yavuzlar köyünde bulunuyor. Vanadokya olarak adlandırılan bölge eşsiz bir havaya sahip. Sevgililer Günü’nde farklı bir program yapmak, yeni yerler keşfetmek isteyenler için Van eşsiz fırsatlar sunuyor. Van’a gitmişken Çavuştepe Antik Kenti’ni, Van Kedisi Evi’ni, Akdamar Kalesi’ni ve daha birçok tarihi yeri de ziyaret edebilirsiniz.

 

Ada Sahillerinde Buluşun

Tatil için vaktiniz olmayabilir fakat bu, Sevgililer Günü’nü özel ve anlamlı kılmak için size engel değil. İstanbul’da yaşayanlar için 14 Şubat’a özel pek çok organizasyon bulunuyor. Dilerseniz partnerinizle Adalar turu yapabilirsiniz. Böylece İstanbul’un çok farklı bir yüzü ile tanışma fırsatı yakalarsınız. Sakinliği ve doğal güzellikleriyle İstanbul’un adaları, size romantizmin kapılarını aralar. Ada turuna çıkmaya karar verdiyseniz listenize Büyükada Aşıklar Tepesi’ni eklemeyi unutmayın!

 

Sapancada Romantik Doğa Tatili

Bir yanda eşsiz doğa manzarası, diğer yanda sevdiğiniz… Sevgililer Günü için bundan daha iyi bir ortam düşünülemez! Doğal güzellikleriyle Sapanca, unutulmaz bir Sevgililer Günü yaşamanız için son derece ideal. Sapanca'da şehrin stresinden uzaklaşarak doğanın sunduğu eşsiz güzelliklerin tadını çıkarabilirsiniz. Tabiat Parkı'nı gezebilir, Sapanca Gölü etrafında çeşitli etkinliklere katılabilirsiniz.

Yeşilin ve mavinin kucaklaştığı bir konumda yer alan Elite World Grand Sapanca ile romantizmin doruklarına ulaşabilirsiniz. Otelin konforlu konaklama hizmetinin yanında SPA & Wellness imkânlarından da yararlanabilirsiniz. Elite World Grand Sapanca, farklı konseptlerdeki restoranlarıyla da beğeni topluyor.

Elite World Grand Sapanca’da Sevgililer Günü’ne özel hazırlanan yemekleri muhteşem bir atmosferde deneyebilirsiniz. Konfor, şıklık ve misafirperverliği bir arada sunan Elite World Grand Sapanca Sevgililer Günü’nde partnerinizle eşsiz anlar yaşamanız için sizleri bekliyor.