BLOG

BLOG

SEVGİLİLER GÜNÜ’NÜ SAPANCA’DA GEÇİRMENİZ İÇİN 5 SEBEP


Sevgililer Günü, seyahat etmeyi seven çiftler için harika bir fırsat. Bu özel günde partnerinizle romantik bir geziye çıkmak istiyorsanız büyüleyici kış manzaraları sunan Sapanca'yı seyahat listenize mutlaka eklemelisiniz. Sapanca, eşsiz doğası ve kendine özgü huzur dolu atmosferi ile en gözde tatil mekânlarından biri. Sakin ve huzur veren dokusu, birbirinden güzel manzaraları ve eşsiz doğası ile ziyaretçilerin ilgisini çekme konusunda oldukça başarılı. Peki, siz de Sevgililer Günü'nde sevgiliniz ya da eşiniz ile romantik bir tatile çıkmaya ne dersiniz? İşte, Sevgililer Günü'nü Sapanca'da geçirmeniz için 5 sebep!

 

1. Sevgilinizle Huzuru Sapanca'da Yakalayabilirsiniz

Sevgilinizle Huzuru Sapanca'da Yakalayabilirsiniz

Çalışma hayatından ve yoğun stresten bunaldığınız şu günlerde sevgilinizle doğanın güzelliklerini keşfe çıkabilirsiniz. Sevgililer Günü'nde sıkıcı şehir hayatının yerine temiz havayı içinize çekerken huzur bulacağınız Sapanca'yı tercih edebilirsiniz. Sapanca'nın bembeyaz karlara bürünmüş dingin ormanları, ruhunuza ve bedeninize çok iyi gelir. Sapanca'da gezilip görülecek birçok yer var. Örneğin Ormanya, Sapanca Gölü, Aygır Deresi ve Kartepe Kayak Merkezi'nde bir taraftan eğlenebilir, diğer taraftan sevgilinizle huzur dolu ve unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz. Bu sayede romantizmi ve dinginliği bir arada deneyimleyebilirsiniz.

 

2. Kayak Merkezinde Eğlenceli Anlar Yaşayabilirsiniz

Kayak Merkezinde Eğlenceli Anlar Yaşayabilirsiniz

14 Şubat Sevgililer Günü, kayak tatili yapmak için en uygun zaman. Sevgilinizle karla kaplı dağların arasından kayarken aşkın ve özgürlüğün ritmi ilişkinize farklı bir boyut kazandırır. Sadece aklınızda tutmanız gereken bir detay var: Sapanca'ya giderken kayak takımlarınızı ve su geçirmez kıyafetlerinizi yanınıza almayı sakın unutmayın! Böylece sevgilinizle Kartepe Kayak Merkezi'nde keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Burada kayak sporları yapabilir, kar topu oynayabilir, sucuk ekmek yiyebilir ve telesiyejde kar manzarasının tadını çıkarabilirsiniz. Üşüdüğünüz anlarda ise sevgilinize sıkı sıkı sarılarak ısınabilir, böylece birbirinize daha çok bağlanabilirsiniz.

 

3. Manzara Eşliğinde Aşkınızı Ölümsüzleştirecek Fotoğraflar Çekebilirsiniz

Sapanca'da keşfedeceğiniz birbirinden güzel mekânlarda anı ölümsüzleştirecek fotoğraflar çekebilirsiniz. Burada hayat o kadar huzurlu ki, zamanın durduğunu hissedebilirsiniz. Sevgilinizle karla kaplanmış manzaraların eşliğinde romantizmin zirvesini yaşayabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey, fotoğraf makinenizi ya da akıllı telefonunuzu hazırda tutmak! Zira burada anı ölümsüzleştirmek isteyeceğiniz birçok manzara ile karşılaşacaksınız.

 

4. Şömine Başında Romantik Anlar Yaşayabilirsiniz

Elite World Sapanca Şömine

Sevgililer Günü, romantik anlar yaşamak için en uygun zaman. Sapanca'da romantizmi iliklerinize kadar hissedebilirsiniz. Dışarıda lapa lapa kar yağarken alev gibi yanan şöminenin başında sevgilinizle sıcacık kahvenizi yudumlamak istemez misiniz? Cevabınız "Evet!" ise Elite World Grand Sapanca tam da aradığınız yer. Huzuru, dinginliği ve romantizmi Şömine Bar’da yaşayabilirsiniz.

 

5. SPA'da Yılın Yorgunluğunu Üzerinizden Atabilirsiniz

Tatile giderken en önemli kriterlerden biri, gideceğiniz yerin birikmiş yorgunluğunuzu atabileceğiniz bir yer olması. Peki, partnerinizle Elite World Grand Sapanca'da SPA keyfi yapmaya ne dersiniz? Bu deneyim, bedeninizi ve ruhunuzu rahatlatırken aynı zamanda ilişkinize de renk katar. Sevgililer Günü'nü slow bir müzik eşliğinde, güller ve mumlarla donatılmış özel bir SPA'da masaj yaptırarak geçirebilirsiniz. Böylece yorgunluğunuzu atabilir, rahatlamanın tadını çıkarabilirsiniz.

 

Sevgililer Günü'nü Elite World Grand Sapanca'da Romantizmi Hissederek Geçirin

Elite World Grand Sapanca; doğa ile iç içe konumu, güler yüzlü personeli, üstün hizmet kalitesi ve lüks odalarıyla sizleri bekliyor. Sapanca'nın eşsiz güzellikteki doğasından örnek alınarak tasarlanan Elite World Grand Sapanca Convention & Wellness Resort, Sevgililer Günü'nde romantik ve huzurlu bir ortamda vakit geçirmek isteyen misafirlerini ağırlıyor. Aile sıcaklığını esas alarak tasarlanan otel; ferah ve temiz odaları, sağlıklı yaşam aktiviteleri, lezzetli menüleri ve çocuklar için özel olarak tasarlanmış oyun alanları gibi birbirinden güzel olanaklarıyla beğeni kazanıyor.

Siz de Sevgililer Günü için özel olarak hazırlanmış konseptleri ile sizi unutulmaz anlar yaşamaya davet eden Elite World Grand Sapanca'da sevgilinizle ya da eşinizle romantik bir yemek yiyebilir, SPA'da masaj yaptırarak rahatlayabilir, safari ile doğayı keşfedebilir ve kapalı havuzlarda keyifle yüzebilirsiniz. Otelin olanakları ve Sevgililer Günü avantajlarıyla ilgili detaylı bilgi edinmek ve rezervasyon oluşturmak için otelle iletişime geçebilirsiniz.