BLOG

BLOG

Birbirinden Güzel Yılbaşı Hediyeleri İçin En Parlak Fikirler


Birbirinden Güzel Yılbaşı Hediyeleri İçin En Parlak Fikirler

Yılbaşı günü yaklaştığında insanları tatlı bir telaş sarar. Stresli bir yılı geride bırakarak umut dolu bir yıla adım attığımız yılbaşı günü sevdiklerimizle anlam kazanırken yılbaşı gününü de hediyeler süsler. Siz de çeşitli süslemelerle renklendireceğiniz yılbaşı ağacının altına hediyeler yerleştirerek sevdiklerinize anlamlı bir jest yapabilirsiniz. Peki, sevdiklerinize hediye alırken kararsız kalanlardan mısınız? O zaman birbirinden güzel yılbaşı hediyeleri için en parlak fikirlere yer verdiğimiz rehberimize göz atabilirsiniz.

Ayrıca; bu yazımızı da okumayı unutmayın: Yılbaşında Nereye Gidilir?

1. Kişiye Özel Albümler

Fotoğraf albümleri, klasik ama en kıymetli hediyelerden biri. Bu zamansız hediye fikrinden yararlanarak sevgilinizi, ailenizi ve yakın arkadaşlarınızı mutlu edebilirsiniz. O özel kişiyle çekildiğiniz fotoğrafları albümün sayfalarına yerleştirebilir, sayfanın üzerine o fotoğrafın çekildiği güne dair ufak notlar yapıştırabilirsiniz. Böylelikle kişiye özel bir anı albümü oluşturabilirsiniz.

 

2. Yılbaşı Konseptli Hediyelik Eşyalar

Yılbaşı vakti yaklaştığında yılbaşı konseptli hediyelik eşyalar raflarda kendilerine yer bulmaya başlar. Çok samimi olmadığınız birine yılbaşı hediyesi almak istiyorsanız yılbaşı konseptli hediyeleri değerlendirebilirsiniz. Örneğin; Noel Baba figürü ya da yılbaşı ağacı detaylı kar küreleri, ofis masalarını ve evlerdeki kitaplıkları süsleyen oldukça şık hediye seçenekleri olabilir. Yılbaşı konseptli ajandalar, biblolar, not kartları ve daha fazlası arasından dilediğinizi seçerek günün anlamına uygun bir hediye belirleyebilirsiniz.

 

3. Dekoratif Ev Eşyaları

Ailenize veya yeni bir eve taşınan arkadaşınıza hediye almak istiyorsanız dekoratif ev eşyalarını değerlendirebilirsiniz. Duvar süsleri, dekoratif objeler, vazolar, duvar saatleri ve tablolar gibi birçok dekoratif ev eşyası arasından anlamlı bulduğunuz bir ürünü seçebilirsiniz. Böylece sevdiklerinize güzel bir jest yapabilirsiniz.

 

4. Giyim Mağazalarından Hediye Çeki

Eğer hediye alacağınız kişinin zevkinden emin değilseniz veya o kişi zor beğenen biriyse ne alacağınıza kara vermekte güçlük çekebilirsiniz. Böyle bir durumda hediye seçimi konusunda risk almak istemiyorsanız ona giyim mağazalarından hediye çeki verebilirsiniz. Bu sayede mutlu etmek istediğiniz kişi istediği ürünü kendisi alabilir. Üstelik hediyeyi beğenmediği ya da ürünün bedeni tam gelmediği için değişim işlemleriyle uğraşmak zorunda kalmaz. Sadece giyim mağazalarından değil, farklı mağazalardan da hediye çeki alabilirsiniz. Ev eşyaları satanlardan kozmetik mağazalarına kadar her kategoride hediye çeki bulabilirsiniz. Böylelikle "Ne alsam?" diye düşünmeden sevdiklerinizin ihtiyaçlarını gidermesini sağlayabilirsiniz.

 

5. Deneyim Odaklı Hediye

Sevdiklerinizi mutlu etmek için deneyim odaklı hediyeleri de tercih edebilirsiniz. Örneğin, yakın arkadaşlarınıza ya da ailenize tatil hediye ederek onların stresli iş hayatına mola vermesini sağlayabilirsiniz. Lüks bir otelde eğlenceli etkinliklere katılarak keyifle zaman geçirmelerine yardımcı olabilirsiniz.

 

Elite World Grand Sapanca ile Yeni Yıla Merhaba!

Yeni yıl heyecanını doğanın kalbinde, unutulmaz bir gala gecesi ile yaşamaya; hem kendinize hem de sevdiklerinize unutulmaz bir hediye vermeye ne dersiniz?

Müzik dünyasının yıldızı Ebru Yaşar'ın muhteşem sahne performansı, usta şeflerden zengin yılbaşı yemeği, DJ Performans, yılın ilk sabahında enfes bir brunch; ayrıca hafta sonu boyunca minik misafirlerimize özel Gymboree-Kids Club etkinlikleri, yılbaşında Elite World Grand Sapanca’da sizi bekliyor. Işıltılı bir yılbaşı gecesine rezervasyon yaptırmak, konaklama ve aktivite detayları hakkında bilgi almak için 0264 415 11 11 (12) numaralı telefonu arayabilir; Elite World Grand Sapanca’da sevdiklerinize güzel bir jest sunabilirsiniz.

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir: