BLOG

BLOG

İZOLASYON DÖNEMİNDE ENERJİMİZİ ARTIRACAK 9 SPOTİFY & YOUTUBE MÜZİK LİSTESİ


Spotify ve Youtube Müzik Listesi

İzolasyon döneminde uzun süre boyunca evde kaldığımız için birçoğumuz stres yaşayabiliyoruz. Bu stres ise bize yorgunluk ve enerji düşüklüğü olarak geri dönüyor. Bu noktada enerji yükselten aktivitelere ve alışkanlıklara ihtiyaç duyuyoruz. İşte bu noktada enerjimizi arttırmanın muhteşem bir yolu var; enerji veren şarkılar dinlemek! Eğer siz de enerjik playlist'ler arıyorsanız doğru yerdesiniz. İlk maddemizden başlayın; eğer hoşunuza gitmez ise bir sonrakine geçin. Birçok farklı tarzın yer aldığı bu listede, eminiz kendinize göre bir liste bulacaksınız! Enerjik ve keyifli günler dileriz!

 

Groove Theory - Spotify

İçinde disco ve soulful house müziklerin bulunduğu bu liste tam anlamıyla ‘’muhteşem’’ bir liste! Eğer elektronik müziğe meraklıysanız, deep ve funky house tınılarını seviyorsanız bu liste sizi mest edecek. Soulful house'un türünün tam olarak ne olduğunu merak ediyorsanız şöyle açıklayalım; soulful house soul ve house müziğinin harmanlanması sonucu ortaya çıkan bir müzik türüdür. Bu müzik türünün enerji depolarınızı full’leyeceğinden emin olabilirsiniz.

Spotify'da ''Groove Theory'' müzik listesini dinlemek için tıklayın.

 

Türkçe 2000'ler - Spotify

Emre Altuğ'nun Su Gibisi'nden Tarkan Kuzu Kuzu'suna kadar 2000'ler Türkçe pop'un en iyi şarkılarının yer aldığı bu liste hem enerjinizi yükseltiyor hem de muhteşem bir nostalji yaşatıyor.

Spotify'da ''Türkçe 2000'ler'' müzik listesini dinlemek için tıklayın.

 

Energy Boost - Spotify

Spotify'ın en fazla dinlenen müzik listelerinden bir tanesi olan Boost Energy'inin verdiği enerji türü tatlı bir enerji! Yani gününüzü şöyle arka planda çalan bir müzik listesiyle geçirmek istiyorsanız işte o müzik listesi bu liste!

Spotify'da ''Energy Boost'' müzik listesini dinlemek için tıklayın.

 

Türkçe 90'lar Hareketli - Spotify

Kim sevmez 90'ların Türkçe pop parçalarını? Türk popunun altın çağını yaşadığı bu dönemden parçaların yer aldığı müzik listesi en az ‘’Türkçe 2000'ler’’ listesi kadar başarılı. İçiniz fıkır fıkır olsun istiyorsanız bu listeyi mutlaka dinleyin! 

Spotify'da ''Türkçe 90'lar Hareketli'' müzik listesini dinlemek için tıklayın.

 

MTV Classics 2000's Music Videos - YouTube

2000'lerde MTV'de yayınlanan artık bir kült haline gelmiş bu klasikler hem enerjiyi tazeliyor hem de görsel bir şölen sunuyor. Gwen Stefani, OutKast, Avril Lavigne gibi tekrar dinlemekten büyük zevk alacağınız ve özlediğiniz birçok sanatçı bu listede yer alıyor.

YouTube'da ''MTV Classics 2000's Music Videos'' müzik listesini dinlemek için tıklayın.

 

Energy Cleanse - Spotify

Eğer ‘’Enerjimi meditasyon ile temizleyerek arttırmak istiyorum’’ diyorsanız bu listeyi mutlaka dinlemenizi öneririz. Güçlenmeyi, ruhunuzu geliştirmeyi, dinlenmeyi ve dengelenmeyi istiyorsanız; muhteşem titreşimlere ve güzel frekanslara sahip bu müzik listesinde doğal sesler, soft ritimler ve güzel frekanslar yer alıyor.  

Spotify'da ''Energy Cleanse'' müzik listesini dinlemek için tıklayın.

 

Disco Fever - Spotify

Disko müziğin kral ve kraliçelerinin şaşalı dünyasına davetlisiniz! Enerjinin fitilini ateşleyen bu müzik listesinde disko müziğin en iyi örneklerini dinlemeniz mümkün. Enerjinizin artacağına ve keyfinizin yerine geleceğine eminiz. 

Spotify'da ''Disco Fever'' müzik listesini dinlemek için tıklayın.

 

Gym Motivation - Spotify

Siz de karantina günlerinde spor yapmayı sevenlerdenseniz bu liste gerçekten hoşunuza gidecek. Oldukça sert ve enerji yükselten parçaların yer aldığı bu listeyle antrenmanınızı tam motivasyonla gerçekleştirebilirsiniz. 

Spotify'da ''Gym Motivation'' müzik listesini dinlemek için tıklayın.

 

R&B 2000/ 2020 - YouTube

YouTube'lar, Spotify'lar hayatımıza girmeden önce müzik kanallarında bol bol R&B dinlerdik. O günlere geri dönüş yapmak isterseniz bu listeye mutlaka göz atın deriz.

YouTube'da ''R&B 2000/2020 '' müzik listesini dinlemek için tıklayın.

 

Enerjik Sabahlar - Spotify

Güne güzel muhteşem bir başlangıç yapmak ister misiniz? Yerli ve yabancı Boney M., Yalın, Justin Bieber ve INNA gibi birçok eski ve yeni sanatçının bulunduğu bu listede 283 şarkı yer alıyor. Tarz olarak karma bir liste ama verdiği duygular ortak! Liste sürekli olarak güncelleniyor. Müzik listesinin öne çıkan görseli liste hakkında her şeyi anlatıyor. ''Date: Today - To Do: Be Happy'' (Tarih: Bugün - Yapılacaklar: Mutlu Ol!)

Spotify'da ''Enerjik Sabahlar'' müzik listesini dinlemek için tıklayın.

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir:

Çalışırken Müzik Dinlemek Faydalı Mıdır?

Güne Zinde Başlamanızı Sağlayacak 9 Enerji Deposu Besin

Güne Enerjik Başlamanıza Yardımcı Olacak 5 Doğal İçecek

Sağlıklı Yaşam İçin Hangi Yağlar Tercih Edilmeli?

Su İçmeyi Unutarak Neler Kaybettiğinizi Biliyor Musunuz