BLOG

BLOG

DÜĞÜNÜNÜZÜ FARKLI VE EĞLENCELİ KILACAK 6 ALTERNATİF FİKİR


Düğününüzü farklı ve eğlenceli kılacak

Tüm çiftler, hayatlarının en özel günü olan düğün organizasyonlarının unutulmaz olmasını isterler. Düğünlerinin diğerlerinden farklı olmasını sağlamak için de alternatif düğün fikirleri arayıp dururlar. Neyse ki günümüzde düğün organizasyonları için hepsi birbirinden farklı ve özel seçenekler bulunmaktadır. Eğer siz de "Düğünümde farklı ne yapabilirim" diyorsanız yazımızı okumaya devam edin! İşte düğününüzü farklı ve eğlenceli kılacak ilginç fikirler!

Ayrıca; bu yazımızı da okumayı unutmayın: Düğününüzde Eşinizle Yapabileceğiniz 9 Farklı Geleneksel ve Modern Dans Türü

1. Tiyatral nikah sanatçısı

Bilindiği üzere bazı çiftler, nikahlarını düğün organizasyonu içerisine dahil ederek düğünün yapılacağı mekânda kıydırabiliyorlar. Ancak bu durum biraz maliyetli olduğundan pek çok çift, düğünden daha önce sade bir nikah kıymayı ve bu kısmı organizasyondan çıkarmayı tercih ediyor. Siz de böyle düşünenlerdenseniz düğününüzü daha eğlenceli bir hale getirmek için gerçek nikah memuru yerine tiyatral nikah sanatçısı davet edebilirsiniz. Tiyatral nikah sanatçısı hem tüm nikah kıyma ritüellerini gerçekleştirecek hem de esprileriyle davetlilerinizin eğlenmesini sağlayacak. Bu durum sizdeki stresi de silip süpürecek!

 

2. Bando ekibi

DJ'leri, şarkıcıları, türkücüleri düğün organizasyonlarında görmeye alışkınız. Peki ya bando ekiplerini? Eğer farklı bir düğün yaparak davetlileri şaşırtmak istiyorsanız siz de düğününüze bir bando ekibi davet edebilirsiniz. Coşkunun yükseleceği keyifli bir akşam için müziği bando ile başlatmak oldukça orijinal bir fikir olabilir.

 

3. Kokteyl ve shot bar

Kokteyl ve shot bar

Düğününüzü eğlenceli kılacak bir diğer fikir ise profesyonel bir bar ekibi ile çalışmak olabilir. Organizasyon süresinde özel kokteyl ve shot servisi yapacak, konseptinize uygun giysilerle konuklarınızla ilgilenecek bir ekip unutulmaz bir akşam yaşamanızı sağlayabilir. Siz de bunun için profesyonel bar hizmeti veren kurumları araştırabilir, gecenize fark katabilirsiniz.

 

4. Stüdyo ortamında klip çekimi

Bu eğlenceli fikir çılgın çiftlerin çok hoşuna gidecek! Bunun için düğünden önce eşinizle birlikte sevdiğiniz bir şarkıyı söylemek üzere stüdyo ortamına giriyorsunuz. Şarkınızı kaydettirirken görüntü de alarak bir de eğlenceli bir klip çekiyorsunuz. Elinizde klip ise düğünde barkovizyondan konuklarınıza gösteriliyor. Ortaya hem çok eğlenceli hem de unutulmaz bir sahne çıkacağından şüpheniz olmasın! 

 

5. Dev puzzle

Düğününüzü eğlenceli kılacak bir diğer fikir ise eşinizle fotoğrafınızı dev bir puzzle yaptırmanız! Mekâna kurduracağınız bu puzzle için her bir parçanın arkasına sevdiklerinizin sizin adınıza iyi dileklerini yazmasını isteyebilirsiniz. Ardından puzzle, sevdiklerinizle birlikte tamamlanır ve sonuçta ortaya unutulmaz ve sevgi dolu bir tablo çıkar!

 

6. Tematik fotoğraf köşeleri

Genelde düğünlerde, çiftlerin isimlerinin ve tarihin yazılı olduğu arka planlar tercih edilir. Davetliler de bu arka planları kullanarak fotoğraf çekilirler. Eğer düğününüze farklılık katmak isterseniz bunun yerine tematik ve insanların boomerang çekebileceği eğlenceli arka planlar hazırlatabilirsiniz. Bu sayede hem konuklarınız eğlenir hem de oldukça farklı ve yaratıcı fotoğraflar ortaya çıkar! 

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir:

İlkbahar Aylarında Düğün Yapacaklara Tavsiyeler

Farklı Bir Düğün Hayal Edenler İçin 9 Öneri

Düğün Pastası Seçmeden Önce Bilmeniz Gereken 6 Nokta

Hayalinizdeki Gelin Arabası İçin 5 Öneri