BLOG

BLOG

EVLİLİK ARİFESİNDE OLANLARA FİKİR VEREBİLECEK BİRBİRİNDEN GÖZ ALICI GELİNLİK MODELLERİ


Her insan daha çocuk yaştayken başlar düğün gününün hayalini kurmaya. O hayaller zamanla öylesine detaylanır ki, gelinliğinizin modelinden masa süslemelerine kadar kararlaştırırsınız her şeyi kafanızda. Ortada bir aday yokken bile durum böyle olabilir. Sonra o hayalinizdeki gün gelir çatar... Ve masal başlar! Üzerinizdeki muhteşem gelinlikle, siz de o masalın prensesi olursunuz.

Bütün gelinler güzeldir ve gelinlik her kadına yakışır. Ama yine de kendinize en uygun gelinlik modelini seçerek hayallerinizdeki kadar güzel olabilir ve gerçek bir prensese dönüşebilirsiniz. İşte özellikle evlilik arifesinde olanlara fikir verebilecek birbirinden göz alıcı gelinlik modelleri.

Ayrıca; bu yazımızı da okumayı unutmayın: En İyi Sıradışı Düğün Müziği Önerileri

Her zaman ve her koşulda sadelikten yana olanlar için…

Giyim tarzında, evinde; kısacası yaşamının tamamında sadeliği benimseyen gelin adayları, gelinlik seçiminde de muhtemelen aynı sadeliği arayacaktır. Sade insanlar her zaman var olduğu ve var olacağı için, ünlü gelinlik firmaları da her yıl koleksiyonlarına mutlaka sade modelleri de dahil ederler. Bu yüzden, "Gelinlikler çok şaşaalı; ya istediğim gelinliği bulamazsam" diye düşünmenize gerek yok. Çünkü hangi markanın koleksiyonuna bakarsanız bakın, kendinize uygun bir model bulmanız mümkün. Sizin için elbise tipi gelinlikler her zaman en ideali. Hele bir de bedeniniz bu tarz gelinlikler için uygunsa, düğün gününüzde peri masallarından fırlamışçasına güzel olabilirsiniz.

 

Gelinliğin kabarık olması gerektiğini düşünenler için...

Gelinlik tasarımcıları, her sezon birbirinden farklı modellerle gelin adaylarının ihtiyaçlarına hitap ediyorlar. Ve gerçekten de her insanın zevkine hitap edecek kadar çeşitli bir model yelpazesi var. Yani gelinliğin biraz daha şaşaalı durmasını isteyen gelin adayları için de çok fazla model seçeneği bulunuyor. Eğer siz de "Gelinlik dediğin kabarık olur" diyenlerdenseniz; bu yılın kabarık gelinlik modelleri, eminiz çok hoşunuza gidecek.

 

Geleneksel gelinlikleri sıkıcı bulanlar ve yeniliklere açık olanlar için...

Gelinliğin beyaz olması gerektiğini kim söyledi ki? Birçok kültürde gelinliğin beyaz olduğu doğru; ancak birçok kültürde de düğün kıyafetleri alışık olduğumuzdan çok daha farklı ve renkli. Eğer siz de geleneksel gelinlikleri sıkıcı bulanlardansanız; düğününüz için konuklarınızı şaşırtacak modern bir gelinlik modeli seçebilirsiniz. Hem bu yıl, uçuk pembe, uçuk mavi gibi soft renklerle çeşitlendirilmiş gelinlikler çok moda!

 

Nostaljik modellerden vazgeçmeyenler için...

Sık sık Yeşilçam filmleri izliyor ve oradaki kadınların elbiselerinin; hatta gelinliklerinin çok güzel olduğunu mu düşünüyorsunuz? O zaman aramıza hoş geldiniz. Yani en azından emin olun, yalnız değilsiniz. Eğer böyle bir insansanız, düğün konseptiniz için de muhtemelen nostaljik fikirleriniz vardır. Ve böyle bir düğünde, kendiniz için seçeceğiniz buram buram nostalji kokan bir gelinlikle gerçekten büyüleyici bir görüntü yakalayabilirsiniz.

 

İddialı bir görüntü yakalamak için...

Eğer girdiğiniz her ortamda en iddialı olan veya olmak isteyen sizseniz, düğün gününüzde de böyle bir seçim yapmalısınız. Kendine güvenen ve adeta özgüven kokan gelinlik modelleri arasından yapacağınız bir seçimle, düğününüzde de yine kendinize yakışanı yapabilirsiniz. Mesela cesur dekoltelerle süslü ya da bu yıl inanılmaz moda olan transparan ve vücudu saran gelinlikler, tam da size göre!

 

Elite World Hotels & Resorts; şık mekânları ve eğlenceli konseptleri ile düğün gününüzde mutluluğu ve estetiği sizlere aynı tepside sunuyor. Düğün ve nikâh paketleri hakkında bilgi almak için:

Elite World Grand İstanbul Basın Ekspres Düğün

Elite World Grand İstanbul Küçükyalı Düğün

Elite World İstanbul Florya Düğün

 

Bu yazılar da ilginizi çekebilir: