BLOG

BLOG

Kış Gelinleri İçin Cilt Bakım Önerileri


Kış Gelinleri İçin Cilt Bakım Önerileri

Düğününüz için her şeyi tepeden tırnağa düşünürken kendinizi ihmal etmemelisiniz; çünkü düğünün yıldızı siz olacaksınız ve dolayısıyla kusursuz görünümünüz için kendinize dikkat etmeniz gerekiyor. Kendinize dikkat etmenin ilk adımı da bakımlı olmaktan geçiyor. Özellikle düğününüz kış aylarına denk gelecekse cildinize ekstra hassasiyet göstermelisiniz. Aksi takdirde kışın kuruyan elleriniz, cildiniz ve dudaklarınız düğününüzde sizi zorlayabilir. Peki, kış gelinleri için cilt bakım önerileri neler? Düğününüz için cilt bakımı yaptırırken nelere dikkat etmeniz gerekiyor? Gelin, bu soruların cevaplarına beraber bakalım.

 

Kişisel Bakımınızı İhmal Etmeyin

Davetli listesi, menü, mekân seçimi, konsept, gelinlik, iş koşturmacası derken kendinizi ihmal etmiş olabilirsiniz. Oysa tüm bu karmaşanın içerisinde cildinize gerekli özeni göstermeniz gerekiyor. Bunun için cildinize iyi gelecek bazı örnekler verebiliriz:

● Yaz sıcaklarında ferahlamak için bol bol su içerken kışın su içme sıklığınız azalabilir; fakat vücudunuzun her daim suya ihtiyaç duyduğunu unutmamalısınız. Üstelik bol su içmek güzel bir cildin ilk adımıdır.

● Cilt bakımında bir diğer önemli nokta kışın kuruyan cildinize ve dudaklarınıza bolca nemlendirici sürmek. Kurumuş bir cilt ve çatlamış dudaklar, düğün gününüzde karşılaşmak istemeyeceğiniz görüntüler arasında. Dermatoloğunuza danışarak cildiniz için en doğru nemlendiriciyi alabilirsiniz.

● Cildinizle akne, gözenek gibi spesifik bir sorun varsa bu soruna yönelik ürünler kullanmalısınız. Uzman doktorunuza danışarak sorunlarınıza yönelik serum veya kremlerden yararlanabilirsiniz. Ancak unutmamanız gerekir ki bu ürünlerin etkisini görebilmek için onları düğününüzden aylar önce kullanmaya başlamalısınız.

● Cilt bakımının olmazsa olmazı elbette temizlik. Gece yatmadan önce cildinizi makyaj kalıntılarından arındırmalısınız. Bunun için cildinize uygun bir yüz temizleme jelinden, köpüklerden ve toniklerden yardım almalısınız.

● Güneş kremini asla ihmal etmemelisiniz. Yaz kış demeden her gün kullanılması gereken bu ürünler, cildinizi güneşin zararlı ışınlarının yanı sıra güneşten yansıyan ışınlardan da korur. Böylece güneş ışınlarının neden olacağı kırışıklık ve leke gibi problemlerle karşı karşıya kalmazsınız.

Siz de bu bakım adımlarını uygulayarak bebeksi bir cilde sahip olabilir, düğününüzde göz kamaştırabilirsiniz.

 

Profesyonel Destek Alın

Kışın cilt bakımı yapmak tüm cilt tipleri, özellikle kuru ve hassas ciltliler için çok daha zor olabilir. Bu zorluğun üstesinden gelebilmek için profesyonel destek almanız gerekebilir. Profesyonel destek almak için doğru güzellik salonunu seçmeniz ve cilt bakımı sürecini düğünden aylar önce başlatmanız önemli. Böylelikle uzun süre profesyonel destek alan cildiniz dinamik ve parlak görünümüne kavuşur. Peki, profesyonel cilt bakımı için en doğru adres hangisi?

 

Cildinizi Şımartmak İçin: Elite World Hotels & Resorts

Fit Life SPA Wellness

Elite World Grand Sapanca’da yer alan Fit Life SPA Wellness, düğün öncesinde ihtiyacınız olan cilt bakım desteğini sizlere sunuyor. Düzenli olarak hizmet alabileceğiniz otelde profesyonel güzellik çalışanları sayesinde temiz, bakımlı, beslenmiş ve nemlendirilmiş bir cilde kavuşabilirsiniz.

Titizlikle hazırladığı cilt bakım programlarıyla cildinize bebekler gibi bakan Fit Life SPA & Wellness’ın güzellik uzmanları ile düğününüz için cilt bakım programı hazırlayabilir, yenilenen cildinize düğün sabahı çok güzel görünen bir makyaj yaptırabilirsiniz.

Siz de kış düğününüz için cilt bakım desteği almak ve unutulmaz bir düğün organizasyonuna imza atmak istiyorsanız Elite World Grand Sapanca ile iletişime geçebilir ve hayallerinizdeki düğüne "Merhaba!" diyebilirsiniz.

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir: