BLOG

BLOG

İş Seyahatlerinde Kullanabileceğiniz Hayat Kurtarıcı Mobil Uygulamalar


Toplantıdan toplantıya koşarken, iş seyahatlerine çıkarken vaktinizi doğru değerlendirmekte zorlanıyor musunuz? O zaman size güzel bir haberimiz var! İş seyahatlerinizi yönetmek günümüz teknolojisiyle artık çok daha kolay bir hâle geldi. Akıllı telefonlarda iş seyahati planlaması, ulaşım, bütçe kontrolü ve toplantı yönetimi başta olmak üzere hayatınızı kolaylaştıracak işlevsel özellikler sunan birçok farklı mobil uygulama bulunuyor. Gelin, iş seyahatlerinizde kullanabileceğiniz hayat kurtarıcı mobil uygulamalara birlikte göz atalım.

 

İstediğiniz Her An Havaalanı Bilgilerine Erişin: FLIO

FLIO uygulaması sayesinde onlarca havaalanının haritasına ya da sunduğu hizmetlere anında ulaşabilirsiniz. Bu uygulama aynı zamanda kullanıcılarına para çekmeleri gerektiğinde en yakındaki ATM'lerin ya da hızlıca bir şeyler atıştırabilecekleri kafelerin konum bilgilerini de sunuyor. FLIO uygulamasını kullanarak check-in bilgilerinizi kolayca takip edebilir, uçağa biniş saatinizi öğrenebilirsiniz.

 

Seyahat Bütçenizi Yönetmek Artık Çok Kolay: SAP Concur

SAP Concur, bulut teknolojisinin gücünü kullanarak iş seyahati harcamalarınızı sanal ortamda kolayca yönetmenize yardımcı oluyor. Bu uygulama seyahatiniz süresince yapmış olduğunuz restoran, otel ve ulaşım masraflarına ait faturaların hepsini sizin için saklıyor. Bunun için yapmanız gereken tek şey faturalarınızın fotoğrafını çekip uygulamaya yüklemek! Böylece iş seyahatiniz sona erdikten sonra bütün harcamalarınızın raporu elinizin altında olabilir. İsterseniz yeni bir fatura yükleyip masraf girişi oluşturabilir veya harcamalarınızla ilgili daha çok ayrıntı ekleyebilirsiniz.

 

Şehrin Sokaklarında Kaybolmaya Son: MAPS.ME

Daha önce hiç ziyaret etmediğiniz bir ülkede ya da şehirde adres bulmak iş seyahatlerinizde karşılaştığınız en büyük problemlerden biri olabilir. 100 milyondan fazla kullanıcının tercih ettiği navigasyon uygulaması MAPS.ME, artık tüm bu zorluklara bir son veriyor.

Uygulamayı telefonunuza indirdikten sonra ilgi alanlarınızı seçtiğinizde karşınıza size özel popüler rotalar çıkıyor. Bu uygulamayla daha sonra gitmek istediğiniz yerleri harita üzerinde işaretleyerek konum bilgilerini arkadaşlarınızla paylaşmanız da mümkün. Tamamen ücretsiz ve çevrim dışı olarak çalışan MAPS.ME, iş seyahatlerinizde kaybolma endişesi yaşamadan keyifli zaman geçirmenizi sağlayacak.

 

Gideceğiniz Yerlere Rahatça Ulaşın: Uber

İş seyahati için gittiğiniz ülkede park yeri sıkıntısı yaşamamak için araba kiralamayı tercih etmeyebilirsiniz. Uber uygulaması sayesinde tek tuşla ulaşımınızı daha hızlı ve konforlu bir hâle getirebilirsiniz. Uber kullanacağınız zaman konumunuzu ve gideceğiniz yerin bilgilerini girebilirsiniz. Böylece yol tarif etmekle uğraşmak zorunda da kalmazsınız! Uygulamada bulunan harita yardımıyla varış yerine kalan mesafeyi de kontrol edebilirsiniz. Uber, Haziran 2023'ten beri Türkiye'de UberTaksi hizmetiyle faaliyet gösteriyor. Bu uygulamayla ödemenizi kredi kartıyla gerçekleştirebilir, yolculuğunuzun sonunda Uber sürücüsünü puanlayabilirsiniz.

 

Ekibinizin Bir Parçası Olmaya Devam Edin: Asana

Asana uygulaması, ekip çalışmalarınızı yönetmenizi kolaylaştırıyor. Bu uygulamayla günlük olarak yapılacak önemli işler listenize göz atabilir, yeni görevler oluşturup bunları ekip arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. En popüler iş seyahati uygulamalarından biri olan Asana, ekibinizdeki iş arkadaşlarınızla her an etkileşim içinde olmanıza da fırsat veriyor. Uzaktayken de kolayca görev dağılımı yapabilmenize ve iş süreçlerinizi planlamanıza yardımcı olan Asana uygulaması sayesinde ofisi cebinize sığdırabilir, seyahat ederken de ofisteymiş gibi hissedebilirsiniz!

 

İşinizle İlgili Her Şeyi Not Alın: Evernote 

İş seyahatlerinizde katıldığınız toplantılarda iş listeleri oluşturmak, ses kaydı almak veya not tutmak için Evernote uygulamasından yararlanabilirsiniz. Bu uygulama sayesinde tüm iş belgelerinizi kayıt altına alabilir, bu belgeleri kolayca organize edebilirsiniz. Böylece seyahatlerinizde yanınızda çok fazla ekipman taşımak zorunda kalmadan notlarınızı bir yerde saklayabilirsiniz. Ayrıca Evernote uygulamasının senkronizasyon özelliğiyle bilgisayarınızda aldığınız notların hepsini telefonunuzda da görmeniz mümkün.

 

Paranın Nabzını Tutun: Xe - Converter & Money Transfer

Xe - Converter & Money Transfer uygulaması, iş seyahati için bulunduğunuz ülkede kolayca para transferi yapmanızı sağlarken güncel kurları anlık olarak takip etmenize de olanak tanıyor. Uygulamada istediğiniz para birimini seçip başka bir para birimine kolayca çevirebiliyorsunuz. Böylelikle güncel kurları öğrenmek için vaktinizi internette harcamanıza da gerek kalmıyor! Xe - Converter & Money Transfer uygulamasını Google Play Store'dan indirebilirsiniz. Bu uygulama, App Store'da ise Xe Currency & Send Money olarak yer alıyor.

 

Yakınınızdaki Yerleri Keşfedin: AroundMe

Hiç bilmediğiniz bir ülkede hangi mekânda yemek yiyeceğiniz ya da ihtiyacınız olan ürünleri nereden satın alacağınız konusunda kararsız olabilirsiniz. AroundMe, sizi bu kararsızlıktan kurtarabilir. Uygulama hızlı bir şekilde konumunuzu belirleyip size en yakın otel, hastane, market, restoran, banka, sinema ve benzin istasyonları hakkında bilgi sunuyor.

 

Elite World Grand İstanbul Küçükyalı'da İş Seyahati Paketini Deneyimleyin

İstanbul'un kalbinde yer alan Elite World Grand İstanbul Küçükyalı, sık sık iş seyahatine çıkanlara konforlu ve kaliteli bir konaklama deneyimi vadediyor. Elite World Grand İstanbul Küçükyalı, sunduğu iş seyahati paketiyle konuklarının iş seyahatlerinde yaşadıkları stresi minimuma indirip seyahatlerine keyif katmayı hedefliyor. Eşsiz lezzetlerin yer aldığı açık büfe kahvaltıyla misafirlerin güne mutlu başlamalarını sağlayan paket; ücretsiz Wi-Fi internet, ücretsiz kuru temizleme ve ücretsiz vale servisi gibi hizmetleri de içeriyor.

Misafirlerinin iş seyahatlerini konforlu bir şekilde geçirmelerine önem veren Elite World Grand İstanbul Küçükyalı, iş seyahati paketinde size ücretsiz Fit Life SPA & Health Center kullanımı da sunuyor. Bu ayrıcalıklı fırsattan yararlanmak için hemen Elite World Grand İstanbul Küçükyalı ile iletişime geçebilirsiniz.

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir: