BLOG

BLOG

ELİTE WORLD MARMARİS HOTEL’DE KUSURSUZ YAZ TATİLİ


Elite World Marmaris Hotel

Yaz tatilinizi nerede yapacağınıza karar verdiniz mi? Kararınızı henüz vermediyseniz size Marmaris’in doğal güzelliklerinin içinde, keyifli ve kusursuz bir tatil önerisi yapacağız. Elite World Marmaris Hotel!

 

Marmaris’in İncisi İçmeler

Marmaris’in İçmeler mevkiinde yer alan Elite World Marmaris Hotel, yetişkin oteli konsepti ile 16 yaş ve üzerindeki misafirlerine keyifli ve huzurlu bir tatil olanağı sunuyor. Yaz sezonu boyunca Her Şey Dahil konsepti ile hizmet veren otel Marmaris’in merkezine 7, Dalaman Havalimanı’na ise 90 km mesafede bulunuyor.

Sabah 10.00 ile gece 00.00 arasında geçerli olan Her Şey Dahil konsepti ile gün boyunca keyifli vakit geçirebilirsiniz.

 

Coffee Company

Coffee Company

11.00 ile 22.00 saatleri arasında hizmet veren Coffee Company’de çay ve kahveler ücretsiz olarak servis edilmektedir.

 

Elite Restaurant

Elite Restaurant

Tüm ana öğünleriniz için Türk ve dünya mutfaklarından lezzetlerin servis edildiği Elite Restaurant’a uğrayabilirsiniz. 07.30 – 10.00 arasında açık büfe kahvaltı, 10.00 – 10.30 arasında geç kahvaltı, 12.30 – 14.00 arasında öğlen yemeği ve 19.00 – 21.30 arasında akşam yemeği servisi yapılmaktadır.

 

Palm Bar

Palm Bar

Havuz başında yer alan Palm Bar, 10.00 – 00.00 saatleri arasında konsept dahilindeki alkollü ve alkolsüz içecek servisi için sizi bekliyor.

 

L’Oliva Restaurant

L’Oliva Restaurant

İtalyan ve Uzak Doğu kültürüne ait lezzetlerin tadına bakarak keyifli bir akşam geçirmek isterseniz 19.30 – 22.00 saatleri arasında hizmet veren L’Oliva Restaurant’a uğrayabilirsiniz. Bu bölümdeki servisimiz rezervasyonlu ve ücretlidir.

 

One Bar

One Bar

18.00 – 22.00 saatleri arasında lobby katında hizmet veren One Bar’da ithal alkollü içeceklerin tadına bakabilirsiniz. One Bar’daki servis ücretlidir.

 

Fit Life Spa & Health Center

Fit Life Spa & Health Center

Alanında uzman terapistlerle masaj hizmetlerinden faydalanmanın yanı sıra, fitness center, sauna, Türk hamamı ve buhar banyosu da sizi bekliyor.

 

Avantajlı Fiyatlar İçin Bizi Arayın!

Avantajlı fiyatlardan yararlanmak için bize 0252 441 06 06 numaralı telefondan veya  infomarmaris@eliteworldhotels.com.tr adresi üzerinden eposta yoluyla ulaşabilirsiniz. Rezervasyonlarınız için https://www.eliteworldhotels.com.tr/oteller/elite-world-marmaris adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir:

Kar Yağdığında Güzelliği Kat Kat Artan 7 Lokasyon

Kış Tatili için Tercih Edebileceğiniz 8 Muhteşem Rota

Geri Dönmek İstemeyeceğiniz 10 Muhteşem Balayı Destinasyonu!

Türkiye ve Dünyada En İyi 9 Kış Sporları Destinasyonu

Vizesiz Seyahat Edebileceğiniz 7 Amerika Kıtası Ülkesi