BLOG

BLOG

ELİTE WORLD BUSİNESS’TA TOPLANTI YAPMANIN AYRICALIKLARI


İş toplantılarında karşılaşılan en büyük sorunlar, toplantılardan verim alamamak ve düşünceleri net olarak aktaramamaktır. Bunun sebeplerinden biri toplantıların yapıldığı mekanın yetersiz olmasıdır. Katılımcıların birbirlerini daha iyi tanıyacağı ve anlayacağı verimli toplantılar için sizlere bir önerimiz var!

Florya gibi İstanbul’un en seçkin ve stratejik lokasyonlarında birinde yer alan Elite World İstanbul Florya, iş ve turizm amaçlı konaklamalar için kapılarını misafirlerine açıyor. Toplam 2500 kişi kapasiteli 9 ayrı toplantı salonuna sahip olan Elite World Istanbul Florya, toplantılarınızı 1. sınıf kalitedeki imkanlarla gerçekleştirmenizi sağlıyor.

 

Elite World Istanbul Florya'nın Ayrıcalıkları Nelerdir?

İş toplantıları için 9 ayrı salon ile hizmet vermekte olan otel; kongre, seminer, bayi toplantıları, ürün lansmanları ve sosyal etkinlikler için konforlu bir hizmet sunuyor. Rahatlatıcı dekorasyonu ile içinizi ferahlatacak olan toplantı salonları sayesinde iş hayatının yarattığı yoğun stresten arınabilir ve projelerinize daha rahat bir şekilde konsantre olmaya başlayabilirsiniz.

İhtiyaç duyabileceğiniz tüm teknik detayları, donanımlı personelleri ile profesyonel bir çizgide sunan Elite World Istanbul Florya'da düzenlediğiniz toplantılarda, yapmanız gereken tek şey sadece işlerinize odaklanarak toplantı öncesinde veya sonrasında sosyal aktivitelerden keyif almak olacak!

 

Projelerinize Odaklanın

Etkinliklerinizin daha verimli geçebilmesi için en yeni teknolojiyle donatılan toplantı salonlarında, yüksek hızda kablosuz internet, fax, fotokopi makinesi, bilgisayar, yazıcı, tarayıcı, video konferans görüşme imkanları, video telefon, mobil telefon ve sekreterlik hizmetleri de sizlere sunuluyor.

Toplantılarınızın daha başarılı olması için dikkatinizin dağılmaması gerektiğini iyi bilen profesyonel ekip, dikkatinizin dağılmaması için sizlere gerekli olan tüm imkanları sunuyor. İş arkadaşlarınız ile önemli bir proje üzerinde konuşurken sadece projenize odaklanabilir ve fikirlerinizi not almaya başlayabilirsiniz!

Verimli Toplantılar İçin Sizi Bekliyoruz!

Toplantı paketleri hakkında bilgi almak için 0212 237 17 00 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirsiniz.

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir:

İş Hayatında Hızlıca Yükselmek için 6 Altın Öneri

İş Hayatında Başarılı Olmak İsteyenler İçin 10 Öneri

İş Yerinde Sevilen Biri Olmanın 11 Altın Kuralı

İş Hayatında Doğru İletişim Kurmanın Yolları

Başarılı İnsanların Ortak Özellikleri Nelerdir?