BLOG

BLOG

ANNELER GÜNÜ’NDE ANNENİZİ MUTLU EDECEK AKTİVİTE ÖNERİLERİ


Anneler günü

Her sene mayısın ikinci haftasında kutlanan Anneler Günü, bu yıl 12 Mayıs Pazar gününe denk gelmektedir. Elbette yılın her günü annelerimizindir, çünkü paha biçilemeyen tek şey anne sevgisidir. Yine de bu tarz sembolik günler annelerimize olan sevgimizi göstermek için muhteşem fırsatlar olarak değerlendirilebilir. Eğer siz de Anneler Günü yaklaşırken anneniz için bir plan yapmak istiyorsanız ve henüz bir fikriniz yoksa bu önerilerimize mutlaka kulak verin!

 

Annenize güzel bir kahvaltı hazırlayın

Eminiz hayatınızın büyük bir bölümünde, anneniz siz daha uyanmadan sadece kuş sütünün eksik olduğu muhteşem kahvaltılar hazırlamıştır. İşte bugün o güzel kahvaltıyı hazırlama sırası sizde. Annenizin kahvaltıda en sevdiği yiyecekleri düşünün. Onun için eksiksiz bir masa hazırlayın. Ona bu kahvaltıya eşlik edecek küçük hediyeler alın. Kahvaltıda, diğer kahvaltılardan farklı olarak hayatın acelesine değil; annenizin sevgisine kapılın. Ona o sabah hayatınızda olduğu için uzun uzun teşekkür edin. E tabii bir de bu hoş sohbet için kahvaltı üstüne Türk kahvesi yapmayı unutmayın! Eğer anneniz uzun zamandır deniz kenarında kahvaltı yapmaktan söz ediyorsa, onu en sevdiği sahilde güzel bir serpme kahvaltıya da götürebilirsiniz.

 

Annenizle ne zamandır istediğiniz o yolculuğa çıkın

Bu özel gün yaklaşırken uzun zamandır annenizle yolculuğa çıkmadığınızı fark ettiniz mi? Bırakın eşi dostu; annenizle beraber yurt içi veya yurt dışı bir yolculuğa çıkın. Bu, bir sahil rotası ya da annenizin uzun zamandır istediği ama bir türlü gidemediği bir yer olsun. Bu yolculuk ve yaşanacak onlarca anı; size anne sevgisini, annenize de evlat sevgisini en güzel şekilde hissettirecektir.

 

Beraber müze gezin

Anneniz gezmeyi ve öğrenmeyi seven bir insan mı? İşte size muhteşem bir fırsat! Annenizle birlikte kültürel mirasın ve müzelerin bol olduğu bir bölgeye doğru yolculuğa çıkın. Gün içinde yeni bilgiler öğrenirken annenizin güzel vakit geçirmesini sağlayın. Bölgeye özel tatları tadın. Eğer İstanbul’daysanız annenizle birlikte kültürel mirasın ve müzelerin oldukça fazla olduğu Tarihi Yarımada bölgesine gidebilirsiniz. Eminiz, bir gün buradaki tarihî eserleri ve müzeleri görmeye yetmeyecek; size dolu dolu bir gün geçirtecektir.

 

Sosyal sorumluluk projelerine katılın

Anneler Günü’nde annenizi sevindirmenin en güzel yöntemlerinden biri, belki de beraber sosyal sorumluluk projelerine katılmaktır. Bu bir paket mama alıp bir barınak ziyaret etmek de olabilir, bir ağaç dikmek de. Beraber yararlı bir şeyler yapmanın verdiği keyif ile sevgi dolu bir gün geçireceğiniz kesindir!

 

Annenizle bir yenilenme sürecine girin

Annenize bir yenilenme paketi hediye edin. Eğer annenizin mutluluğuna katılmak isterseniz siz de ona eşlik edin. Eminiz terapilerin, masajların, saç, tırnak ve cilt bakımlarının olduğu bu yenilenme paketi hem size hem de annenize yenilenmiş hissettirecektir. Bu yenilenme güzel bir şekilde vakit geçirmeyi de beraberinde getirecektir.

 

Elite World Hotels & Resorts bünyesinde bulunan Fit Life Spa & Health Center'lar zengin ekipmanları ve uzman ekibiyle size sağlıklı ve verimli bir spor deneyimi sunuyor. Bilgi almak için sitemizi ziyaret edin:

Elite World Grand İstanbul Küçükyalı - Fit Life Spa & Health Center

Elite World Grand İstanbul Basın Ekspres - Fit Life Spa & Health Center

Elite World İstanbul Florya - Fit Life Spa & Health Center 

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir:

Anneler Günü'nde Annenizi Özel Hissettirecek İpuçları

İstanbul'daki En İyi 8 Kahvaltı Mekanı

Açık Havada Lezzetli Bir Kahvaltı Edebileceğiniz 8 Lokasyon

İstanbul'da Görülmeye Değer 10 Alternatif Müze