BLOG

BLOG

Hangi Burca Ne Alınır? Burçların Karakterlerine Göre Yılbaşı Hediye Önerileri


hangi burca ne hediye alınır

Yeni yıl yaklaştıkça hepimizin içini yeni umutlar ve heyecanlar kaplar. Koca bir yılı uğurlarken sevdiklerimize hediye almak, onlara kendilerini özel hissettirmek isteriz. Tabii hediye seçerken bazen küçük tüyolara ihtiyacımız olabilir. Siz de sevdiklerinize hediye alma konusunda zorlanıyorsanız astrolojiden yardım alabilirsiniz. İşte, burçların karakterlerine göre tercih edebileceğiniz yeni yıl hediye önerileri!

 

Yılbaşında Koç Burcu'na Ne Hediye Alınır? 

Koç burcu bireyler lider ruhludur. Kendine güvenen, yarışmaktan hoşlanan ve hareketli bir yapıya sahiptir. Onlar için alabileceğiniz hediyeler de bu özelliklerini destekleyecek nitelikle olmalı. Örneğin, öz güveni artıracak şık bir takı, rekabeti alevlendirecek keyifli bir oyun, enerjisine eşlik edecek akıllı saat veya spor aksesuarları ideal hediye seçenekleri olabilir.

 

Yılbaşında Boğa Burcu'na Ne Hediye Alınır?

Boğa burçları rahatına düşkünlüğüyle bilinir. Aynı zamanda yemek yemeyi de çok severler ve kaliteli zevklere sahiptirler. Toprak grubunda yer alan Boğa burcu kişiler doğayı düşkün olurlar. Onlara verebileceğiniz hediyelerden biri, şık bir restoranda akşam yemeği organizasyonu olabilir. Ayrıca doğayla iç içe, güzel bir otelde geçirecekleri kısa bir tatil hediye ederek de Boğa burçlarını fazlasıyla memnun edebilirsiniz.

 

Yılbaşında İkizler Burcu'na Ne Hediye Alınır? 

İkizler burcu kişiler çok yönlüdür ve iletişime son derece açıktır. Ayrıca eğlenmeyi seven ve coşkulu insanlardır. İkizler burcu kişilere hediye seçerken çok yönlü olmaları, işinizi kolaylaştırabilir. Teknolojiye düşkün olduklarından cep telefonu veya teleskop gibi hediyeler onları çok mutlu eder. Hayattan keyif almayı sevdikleri için ruhlarını yansıtan rengârenk kıyafetler de iyi bir tercih olabilir. 
 

Yılbaşında Yengeç Burcu'na Ne Hediye Alınır? 

Yengeç burçları duygusallıkları ile ünlü, geçmişlerine ve geleneklerine oldukça bağlı kişilerdir. Evlerinde olmayı, ev sıcaklığını severler. Ailelerine düşkün oldukları için tasarlayabileceğiniz bir anı defteri onları duygulandırır. Güzel kokan bir parfüm, evinin dekorasyonuna uygun objeler, ortama sıcaklık katacak kokulu mumlar da Yengeç burçlarını oldukça mutlu eder.

 

Yılbaşında Aslan Burcu'na Ne Hediye Alınır? 

Burçlara göre hediye seçimi

Aslan burçları, bakışları kendine çekmeyi çok sever ve kalitelerinden ödün vermez. Bu nedenle lüks ve gösterişli her hediye onları mutlu eder. Son trendleri yakalayan çanta veya kıyafetler, lüks mücevherler, pahalı marka saatler istedikleri hediyelerdir. İltifatı seven ve kendilerine bakmaya doyamayan Aslan burçlarına büyük bir ayna hediye etmek de yılbaşı için uygun bir seçenek olabilir.

 

Yılbaşında Başak Burcu'na Ne Hediye Alınır? 

Başak burcunu özetleyen başlıca kelimeler titizlik, hijyen, düzen ve pratiklik. Onlar hayatlarını belirli düzen içinde tutmaktan hoşlanırlar. Hayatlarını kolaylaştıran pratik eşyaları ve düzenleyicileri severler. Gününü planlayabileceği sade ve zarif bir ajanda hediye ederek onları mutlu edebilirsiniz. Bunların yanında kendilerini geliştirmeyi seven Başak burçlarına kişisel gelişim kitabı ya da ilgi duyduğu bir eğitimi de hediye edebilirsiniz.

 

Yılbaşında Terazi Burcu'na Ne Hediye Alınır? 

Terazi burçları genel olarak görselliğe çok düşkün olur. Güzel olan her şey onların dikkatini çeker. Evlerinde veya ofislerinde kullanabilecekleri şık bibloları severler. Dış görünüşlerine de fazlasıyla önem verdikleri için şık ayakkabılar, zarif kol düğmeleri, saç şekillendirme ürünleri gibi armağanlar; yılbaşı için uygun seçeneklerdir. Ayrıca hediye paketinin de göz alıcı olması önemlidir.

 

Yılbaşında Akrep Burcu'na Ne Hediye Alınır? 

Akrep burçları tutkuları yoğun olan, derin ve gizemli kişilerdir. Mistik yönleri ağır basar. Araştırmayı severler. Akrep burçlarına uygun hediyeler, özenle düşünülmüş olmalıdır. Doğal taşlar veya doğal taştan yapılmış takılar, tütsüler fazlasıyla ilgisini çeker. Gizemli ve derin anlamlı hediyeler, yılbaşında onu memnun edebilir.

 

Yılbaşında Yay Burcu'na Ne Hediye Alınır? 

Yay burçları yaşamı ve gezmeyi sever. Neşeli ve hareketli bir yapıya sahip oldukları için daha önce gitmedikleri bir yere seyahat rotası planlamak Yay burçlarını çok mutlu eder. Seyahat boyunca işine yarayacak ayakkabı veya sırt çantası da ideal bir hediye seçeneği olabilir. Anılarına önem veren kişiler oldukları için fotoğraf makinesi armağan etmek de yine güzel hediye seçenekleri arasında.

 

Yılbaşında Oğlak Burcu'na Ne Hediye Alınır? 

Oğlak burçları çalışkan, işkolik ve disiplinli yapılarıyla bilinir. Onlara verilebilecek oldukça fazla hediye seçeneği var. Çalışma ortamına uygun dekoratif aydınlatmalar, ajandalar, takvimler veya ismine özel yapılmış dolma kalemler onları mutlu eder. Ayrıca çok çalışmaktan yorulan Oğlak burçlarına konforlu bir otel tatili hediye etmek de iyi bir fikir olabilir. 
 

Yılbaşında Kova Burcu'na Ne Hediye Alınır? 

Kova burçları sıra dışı, modern ve yenilikçi özellikleri olan insanlardır. Teknolojiyle yakından ilgili, renkli ve zeki kişilerdir. Onlara alacağınız hediyeler de onların bu özelliklerini desteklemeli. Örneğin bilgi ve zekâ gerektiren oyunlar ya da kitaplar ideal seçeneklerdir. Ayrıca akıllı saat, sanal gerçeklik gözlüğü, bilgisayar veya telefon aksesuarı gibi teknolojik aletler de onları yılbaşında çok sevindirebilir. 

 

Yılbaşında Balık Burcu'na Ne Hediye Alınır? 

Balık burçları duygularını yoğun yaşar. Romantik, duyarlı ve hassas bir kişiliğe sahip oldukları için hediyeleri de özenle seçilmeli. Onlar için ipek kıyafetler, ciltlerine iyi gelen bakım ürünleri, hafif kokulu parfüm veya zarif takılar oldukça uygun olabilir. Ayrıca aşk konulu kitap veya film hediye ederek de romantik yönlerine hitap edebilirsiniz.

Mükemmel Bir Yılbaşı İçin: Elite World Hotels & Resorts Etkinlikleri

Yılbaşında hem yemekli hem müzikli organizasyonlar en sevilen etkinlikler arasında! "Ben yılbaşında evde hazırlık yapmak istemiyorum!" diyenlerdenseniz, yeni yıla Elite World Grand İstanbul Küçükyalı'da girebilirsiniz. Ünlü sanatçı Altay'ın, şahane sahne performansıyla kulaklarınızın pasını sileceği gecede, zengin yılbaşı menüsüyle eşsiz bir ziyafet çekebilirsiniz. Ayrıca yeni yıl kokteyli, oryantal show, DJ performansı ve çok daha fazlası sizleri bekliyor!

Doğanın tadını çıkarmak isterseniz Elite World Grand Sapanca'da konforlu bir konaklama deneyimi yaşayabilir, yeni yıla Ayta Sözeri'nin keyifli sahne performansı ile girebilirsiniz. DJ partisi, gece çorbası, Bonfire’da sıcak şarap eşliğinde sucuk ekmek ve kokoreç ile çok daha fazlası sizinle! Üstelik Kids Club sayesinde yalnızca kendiniz için değil, çocuklarınız için de yılbaşı etkinlikleri bulabilirsiniz. 

Elite World Hotels & Resorts'un farklı yılbaşı organizasyonları hakkında bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için hemen 0264 415 11 11 numaralı hattı arayabilirsiniz!

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir: