BLOG

BLOG

Arkadaşlarınızla Keyifli Vakit Geçirebileceğiniz Mekan Önerileri


İnsanın ruhunu en çok besleyen aktivitelerden biri sosyalleşmek! Birlikte vakit geçirmekten keyif aldığımız insanlarla yeni deneyimler edinmek ise bu aktiviteleri çok daha kıymetli hâle getiriyor. Sevdiğiniz kişilerle bir arada olmak yeteri kadar keyifli olsa da her zaman gittiğiniz yerler dışında başka bir yere gitmek, rutinden çıkıp yeni şeyler deneyimlemek hem sizin hem arkadaşlarınızın daha kaliteli vakit geçirmesini sağlayabilir. Bu yazımızda enerjinizi yükseltebileceğiniz ve arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebileceğiniz mekânları listeledik. 

Ayrıca; bu yazımızı da okumayı unutmayın: İstanbul Konser Yerleri

Kalabalık Gruplar İçin Eğlence Dolu Kutu Oyunları Temalı Kafeler 

Kutu oyunları oynamak her yaş için heyecanlı ve keyifli olan vakit geçirme yöntemlerinden biri. Üstelik strateji geliştirme, taklit yapma ve konuşma gibi birçok farklı konuda yoğunlaşan oyun çeşitleri bulunuyor. Farklı oyunlar arasından size ve arkadaş grubunuza hitap edebilecek seçenekleri değerlendirebilirsiniz. Kutu oyunlarının birçoğunun bulunduğu kafelerde bu tarz buluşmalar yaparak kahkaha dolu keyifli bir etkinliğin içinde olabilirsiniz. Üstelik okul ve iş hayatının stresini tamamen unutturan bu kafelerde kimi zaman canlı etkinlikler de bulunuyor. 

 

Modası Geçmeyen Karaoke Barlar 

Karaoke kültürü, özellikle müzikle ilgilenen kişiler başta olmak üzere son yirmi yıldır en çok tercih edilen eğlenme yöntemlerinden bir tanesi olabilir. Öylesine eğlenceli bir etkinlik ki bu etkinlikten haberdar olmayan ve deneyimlemeyen neredeyse kimse kalmadı! Eğer siz hala denemediyseniz bu kültüre dahil olmak için eski usul karaoke barlara giderek işi daha da keyifli hale getirebilirsiniz. Hafta sonu için hala plan yapmadıysanız karaoke harika bir seçenek olacak. İster alkollü isterseniz de alkolsüz bir mekan seçin ve karaoke eşliğinde sevdiklerinizle kahkaha dolu, unutulmaz bir gece yaşayın!

 

Müzelerde Kültürel Bir Yolculuk

Müzeler insanın kültürel birikimine katkı sağlayan mekânlardan bir tanesi. Özellikle İstanbul'da yaşıyorsanız çok şanslısınız. Şehrin müze haznesi son derece geniş olduğundan hangi yakada olursanız olun sizin ilgi alanınıza ve arkadaşlarınızın ilgi alanlarına yönelik bir müze bulabilmeniz mümkün. Birbirinden güzel mimari yapısı olan ve tarihî bir hikâyesi bulunan müzelere arkadaş grubunuzla beraber gittiğinizde bireysel olarak gittiğinizden daha fazla detaya dikkat edebilir, keyifli ve alışılmışın dışında bir arkadaş etkinliği yapabilirsiniz. Dilerseniz kültür etkinliğinizi müzeyle sınırlı tutmayıp şehrinize özgü tarihî mekânların tamamını gezebilirsiniz. Gezinizi bir sanat tarihi uzmanı veya rehber eşliğinde de yapabilirsiniz.

 

Seramik Atölyeleri

El işi her zaman zihinsel rahatlama yaşamak için tercih edilen yöntemlerden bir tanesi olmuştur. Hafta sonları birkaç saatinizi ayırarak seramik çamurundan ortaya bir ürün koyabileceğiniz workshoplar ile pek çok farklı etkinliğe ulaşabilmeniz mümkün. Bu etkinlikler genelde seramik atölyelerinde oluyor. Zevkli bir eylem olmasının yanı sıra bu tarz atölyelerde oldukça estetik ürünler de bulunuyor. Fotoğraf çekmek için de harika olan el işi atölyelerine siz de bir göz atabilirsiniz. Bu keyifli ve üretken etkinliği arkadaşlarınızla birlikte yaptığınızda etkinlikten aldığınız haz da ciddi oranda artacaktır. Üstelik bu birkaç saatlik çalışmalar sonunda ortaya koyduğunuz ürünleri birbirinize hediye edebilirsiniz. Seramik atölyesinin yanı sıra pek çok farklı etkinlik yapılan atölyeler bulabilmeniz de mümkün. Kendiniz ve arkadaşlarınız için en uygun olan atölyeyi tercih edebilirsiniz.

 

Leziz Kokteyller Eşliğinde Keyifli Bir Akşam: One Bar

Yoğun bir günün ardından veya iş çıkışında arkadaşlarınızla birlikte keyifli bir barda oturup sohbet etmek, günün yorgunluğu atmak en keyif verici aktiviteler arasında. Siz de böyle bir etkinlik yapabileceğiniz, akşamınızı hoş bir atmosferde geçirebileceğiniz bir yer arıyorsanız Elite World Hotels & Resorts'un farklı lokasyonlarında bulabileceğiniz One Bar'ı tercih edebilirsiniz. Konforlu ve şık tasarımı, size özel hazırlanan kokteylleri, alkollü ve alkolsüz içecekleri ve lezzetli atıştırmalıklarıyla One Bar, günü keyifli şekilde sona erdirmenizi sağlayacak en keyifli mekânlardan.  

Eğer İstanbul'da yaşıyorsanız Elite World Grand İstanbul Basın Ekspres veya Elite World İstanbul Florya'da One Bar'ın keyifli ortamında arkadaşlarınızla mutlu saatler geçirebilirsiniz. One Bar size aynı zamanda loş atmosferi ve bohem mimarisi sayesinde kendinizi âdeta bir filmin içinde hissedeceğiniz bir ortam sunuyor. Dilerseniz Marmaris, Van veya Sapanca'da da One Bar'ın keyifli ortamını ziyaret edebilirsiniz.

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir: