BLOG

BLOG

YILLAR BOYU HAFIZANIZDA KALACAK O MUHTEŞEM GECE: MEZUNİYET BALOSU


Mezuniyet yaklaşıyor! Kep töreni, diploma, sizleri gurur ve duygu yüklü gözlerle izleyen aileleriniz, en sevdiğiniz arkadaşlarınız, günün anlamına dair konuşmalar yapan öğretmenleriniz…  

mezuniyet

Bu bir bakıma vedanın, bir kapanışın sembolüdür; bir bakıma ise yeni ufuklara “Açıl susam açıl!” diyeceğiniz yepyeni bir başlangıçtır. Bir yandan yeni bir hayata başlayacak olmanın heyecanı sararken öte yandan gözünüzün önünden geçen anılar, elbette sizi biraz hüzünlendiriyordur. O anlamlı gün git gide yaklaşırken; mutluluğu ve üzüntüyü bir arada yaşarsınız ve biraz gözyaşı, biraz kahkaha ile bir devir geride bırakılır.  

Her şey bir yana, asıl unutulmayacak olan mezuniyet balonuzdur. Hazırlık süreci aylar öncesinden başlayan mezuniyet balosu, elbette ki hafızanızda güzel izler bırakmasını ve her şeyin düşlediğiniz gibi geçmesini isteyeceğiniz, değerli ve biricik gecedir. Rengârenk elbiseler, süslü masalar, liseye, üniversiteye veya iş hayatına adım atma hayallerinin gözlerdeki o tazecik parıltısı…  

mezuniyet balosu

Bazılarınız her ne kadar katılmayı düşünmeseniz de şunu unutmamalısınız ki; ilerleyen vakitlerde iyi ki gitmişim diyeceğiniz, yıllar sonra bile arkadaşlarınızla bir araya geldiğinizde hatırlayıp gülümseyeceğiniz, hatta tatlı tatlı dedikodular yapacağınız muhteşem bir hadisedir. Tabii bir de hazırlık aşamasının verdiği sevimli bir stres söz konusudur. “Ne giyeceğiz, mekân seçimini nasıl yapacağız, programı nasıl organize edeceğiz, kimden yardım isteyebiliriz, ya istediğimiz gibi olmazsa?” gibi soruların ve kaygıların aklınızda dolaşması mutluluğunuza bir parça gölge düşürse de bunlar tüm incelikleriyle düşünülmesi gereken şeylerdir.

kep atma

Mezuniyet zorlu bir süreçse; mezuniyet balosu için doğru mekânı bulmak da bu sürecin zorlu bir parçasıdır. İşte bu noktada, Elite World Hotels & Resorts hem şık hem de her bakımdan elverişli mekanları ile bu anlamlı gecede size kollarını açıyor.

Elite World Hotels’in size sunduğu, kişi başı 90 TL’den başlayan mezuniyet paketine;

  • Hoş geldiniz kokteyli,
  • Masa ve sandalye süslemesi,
  • Mezuniyet pastası,
  • Elite World Hotels’in ödüllü şeflerinin hazırlayacağı zengin ve lezzetli menü dahildir.

Bunların yanı sıra;

  • Dj performansı,
  • Ücretli vale hizmeti,
  • Fotoğraf ve video çekimi,
  • Işık sistemi; ekstra ücretli hizmet ve programlardır.

Elite World Hotels çatısı altındaki Elite World İstanbul Taksim, Elite World İstanbul Florya ve Elite World Grand İstanbul Basın Ekspres otellerinin bu anlam yüklü geceyi gülümseyerek hatırlamanız için hazırlayacağı eğlenceli programlar hakkında detaylı bilgi almak için, 0212 237 17 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Bu tatlı heyecanları yaşayan tüm gençlerimize düşledikleri gibi, umut dolu bir gelecek dileriz.