BLOG

BLOG

YILBAŞI’NDA SEVDİKLERİNİZE ALABİLECEĞİNİZ BİRBİRİNDEN ÖZEL HEDİYE ALTERNATİFLERİ


Bir yıl daha biterken aklımızdaki tek şey geçen yıla dair pişmanlıklarımız ve yeni yıldan umutlarımız değil; bir de sevdiklerimize ne hediye alacağımız! Çünkü yılbaşı; aslında sevdiklerimizle bir arada olmanın, onları küçük hediyelerle sevindirmenin ve onların hediyeleriyle sevinmenin tatlı bir bahanesi. :) Eğer siz de böyle düşünenlerdenseniz eminiz şimdiden özel hediye fikirleri araştırmaya başlamışsınızdır bile. İşte bu arayışınıza yardımdı olacak; yılbaşında sevdiklerinize alabileceğiniz birbirinden özel hediye alternatifleri!

Ayrıca; bu yazımızı da okumayı unutmayın: Yılbaşında Gidilecek Yerler

Örgünün sıcaklığı

Örgünün sıcaklığı

Yılbaşı’nda sevdiklerinize öreceğiniz kazak, atkı, bere gibi örgü malzemeler, onları hem ısıtacak hem de sevindirecektir. Zaten emek verilerek hazırlanan tüm hediyeler, kendiliğinden içimizi ısıtmıyor mu?

 

Sevimli hediye kutusu

Sevdikleriniz için hazırlayacağınız özel hediye kutuları onları eminiz çok mutlu edecektir. Diyelim ki anneniz için bir hediye kutusu hazırlıyorsunuz; içerisine onun zevklerine hitap eden kitap, kupa vb. birkaç düşünceli hediye eklemeniz yeterli! Ya da en yakın arkadaşınız için bir hediye kutusu hazırlıyorsunuz; içerisine renkli bir çorap, kokulu bir mum ve en sevdiği kahveyi ekleyebilirsiniz. Yaratıcılık tamamen size kalmış!

 

Kişiye özel hediyeler

Günümüzde kişiye özel hediye hazırlayan birçok yer var. Bu noktada karar vermenizi sağlayacak şey, onun ilgi duyduğu alanlardan veya isminden alacağınız ilham. Basit bir şekilde örnek vermek gerekirse; sevdiklerinizin ismini bir kolyeye veya kupaya yazdırabilir; böylece onlara hep saklayabilecekleri özel hediyeler verebilirsiniz.

 

El emeği göz nuru

El emeği göz nuru

Yılbaşı’nda sevdiklerinize alabileceğiniz özel hediyelerden biri de kendi yeteneğinizle, kendi emeğinizle hazırlayacağınız herhangi bir şey. Bu noktada internetten el işi hediye fikirleri edinebilir; emek vereceğiniz hediyelikler hazırlayabilirsiniz.

 

Etkinlik bileti

Düşünsenize, en sevdiğiniz konsere, oyuna veya filme bir davetiyeniz var! Bu türden hediyeler insanı kuru kuru mutlu etmez; karşınızdaki insan tarafından düşünüldüğünüzü hissettireceği için duygulandırır da. Siz de sevdiklerinize yeni yılın ilk günlerinde kendini böylesine iyi hissedeceği bir etkinlik bileti hediye edebilir; hatta ona eşlik edebilirsiniz!

 

Klasik ama değerli; kar küresi

Kar küresi

Kar küresi, yılbaşının en klasikleşmiş hediye fikri; kabul ediyoruz. Ama o kadar seveni var ki bir türlü değerini yitirmiyor. Bu yüzden siz de sevdiklerinize her yıl hediyelik dükkanların vitrinlerini süsleyen güzel mi güzel kar kürelerinden hediye edebilir; altına duygularını ikiye katlayacak özel bir not yazabilirsiniz!

 

Seyahat bileti

Sanıyoruz listenin en iddialı hediyelerinden biri bu! Yılbaşı için olmasa da sonrası için o insanın gitmeyi en çok istediği veya bulunmaktan keyif aldığı bir yere seyahat bileti alabilirsiniz. Eminiz bu yolculuğun fikri bile hediyenin sahibini mutluluktan havalara uçuracak!

 

SPA & Masaj

Elite World Sapanca Hotel SPA

Bu yıl ne kadar güzel geçmiş olursa olsun; eminiz herkesin üzerinde bir yorgunluk bırakmıştır! Hatta bu nedenle bir an önce bitmesini ve yepyeni umutlarla yeni bir yıla başlamayı istiyoruz. İşte yılın yorgunluğunu unutmak ve yeni yılı huzurla karşılamak için size bir önerimiz var: Masaj! Karşındakini düşünen bu değerli hediye, eminiz her insanı çok sevindirir. Hatta bu keyifli aktivitede siz de sevdiklerinize eşlik edebilirsiniz. Bunun için otellerde bulunan SPA hizmetlerini inceleyebilir; sevdikleriniz için kaliteli bir seçim yapabilirsiniz.

 

Elite World Hotels & Resorts'e bekleriz!

Elite World Hotels & Resorts bünyesinde yer alan Fit Life Spa & Wellness, masajdan beklentinizi tam anlamıyla karşılayabilir. Üstelik SPA hizmetleri arasında yok yok! Detaylı bilgi sahibi olmak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz: Elite World Grand Sapanca

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir: