BLOG

BLOG

İstanbul'un En Pahalı Restoranları


Tarihi mekanları ve gezilecek yerleri ile meşhur olan İstanbul, restoranlarıyla da keşfedilmeye değer güzellikte. İş toplantılarınızı gerçekleştirebileceğiniz ya da sevdiğinize evlenme teklifi edebileceğiniz pahalı ve şık restoranlar, İstanbul’un eşsiz manzarası ile birleşerek önemli anlarınızı unutulmaz kılacak. Bu restoranlarda eşsiz boğaz manzarasını seyre dalabilir ve her biri sizin için özel olarak hazırlanan mükemmel yemeklerin tadına bakabilirsiniz. İşte İstanbul'un en pahalı ve lüks restoranları: 

 

Olden 1772

Eminönü’nde 250 yıllık tarihi bir hanın içinde yer alan Olden 1772 oldukça otantik bir atmosfere sahip. Lezzetli menüsü ve dış mekan özellikleri ile son zamanlarda en çok tercih edilen mekanların başında yer alıyor. Oldukça geniş bir yelpazeye sahip restoranda yerel lezzetlerin sanata dönüşümüne kalabalık masalarda, sevdiklerinizle birlikte şahit olmak isterseniz Olden 1772 harika bir seçenek olacak. Restoranın geçmişin ruhunu ve günümüzün modern detaylarını buluşturan mimari tasarımıyla kendinizi bambaşka bir boyutta hissedeceksiniz.

 

Leb-i Derya Restoran

Beyoğlu’nda yer alan Leb-i Derya restoran, şehir manzarası eşliğinde lüks yemek sevenlerin gidebileceği bir mekan. Romantik yemekleriniz için tercih edebileceğiniz Leb-i Derya’nın teras manzarası da bulunuyor. Balık, deniz ürünleri ve dünya mutfağının en güzel tatlarını keşfedeceğiniz bu restoranda sevdikleriniz ile eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz. Full bar, WiFi ve özel manzara eşliğinde muhteşem bir yemek keyfi sizleri bekliyor!

 

360 İstanbul

Şüphesiz ki Beyoğlu denilince akla ilk gelen yerlerden biri de 360 İstanbul oluyor. Panoramik manzarası eşliğinde lüks yemek sevenlerin tercihi olan bu restoran, terastan görülen muhteşem boğaz manzarası ile de misafirlerini büyülemeye devam ediyor. Dünya mutfağının en leziz yemekleri, usta şeflerin maharetli ellerinde hazırlanarak özel sunumlarla sofranıza taşınıyor. Unutmadan, Caipirinha Kokteyli, 360 İstanbul restoranında tadılması gereken bir kokteyl çeşidi!

 

Lacivert Restoran

Beykoz’da yer alan Lacivert Restoran; kahvaltısı, full bar hizmeti ve dünya mutfağından sunduğu yemek çeşitleri ile beğeninizi kazanmayı hedefleyen bir restoran.

Deniz kenarında romantik yemek yemek isteyenlere özel olarak hazırlanan dış mekan tasarımı, iştahları açmaya yardımcı oluyor. İş yemekleri için de tercih edebileceğiniz Lacivert Restoran’da deniz ürünleri, balık ve dünya mutfaklarının en seçkin yemeklerini tatma keyfini yakalayabilirsiniz.

 

Türk Fatih Tutak

Şişli’nin Bomonti semtinde yer alan Türk Fatih Tutak, İstanbul’un en kaliteli restoranlarından birisi. Geleneksel Türk lezzetlerini modern dokunuşlarla bambaşka boyutlara getiren şef Fatih Tutak adeta sanat icra ediyor. Restoranı bu denli önemli konuma getiren başka bir nokta ise 2 Michelin yıldızına sahip olması. Özel davetler ya da kutlamalar için tercih edebileceğiniz bu mekanda sevdiklerinizle birlikte keyifli vakitler geçirerek gastronomik bir deneyim yaşayabilirsiniz.

 

Duble Meze Bar

Beyoğlu’nda şehir manzarası eşliğinde meyhane türü yemekleri sevenlerin adresi olan Duble Meze Bar, teras ve manzara keyfi yapmanıza da olanak sağlıyor. Farklı meze çeşitleri ve aperatifler, özel şeflerin iştah kabartan sunumları ile sofralarınıza taşınıyor. Bu özel mekanda hem prestijli bir iş yemeği hem de romantik bir akşam yemeği yiyebilirsiniz.

 

Vogue

Beşiktaş’ta bulunan Vogue, manzara keyfi eşliğinde lüks yemek tercihi yapmak isteyenlerin başlıca adresi oluyor. Teras katında keyifli sohbet eşliğinde yemeklerinizi sevdiklerinizle beraber yiyebilirsiniz. Özel sushi çeşitlerinin de sunulduğu Vogue, Uzak Doğu kültürünü en güzel yönleri ile yansıtıyor. Akdeniz mutfağı, dünya mutfağı ve şefin özel menüsünden yemek çeşitlerini denemeye ne dersiniz?

 

Mükellef

Beyoğlu’nun seçkin mekanlarından olan Mükellef, şehir manzarası eşliğinde Türk yemeklerini keşfedeceğiniz yerler arasında bulunuyor. Manzarası ve dış mekan özelliği ile iş toplantılarınız için uygun bir atmosfere sahip olan restoranda, özel meze çeşitlerini denemeyi unutmamalısınız.

 

Türk ve dünya mutfaklarında deneyimli şefler tarafından hazırlanan lezzetleri keşfetmek için The Grill Ocakbaşı’na davetlisiniz. Şubelerimizi incelemek için;

The Grill

Elite World Grand İstanbul Basın Ekspres -The Grill

Elite World Grand İstanbul Küçükyalı - The Grill

Elite World İstanbul Florya - The Grill

Elite World Grand Sapanca - The Grill

Elite World Van - The Grill

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir: