BLOG

BLOG

HAFTA SONU KAHVALTISININ MÜKEMMEL BİR AKTİVİTE OLDUĞUNUN KANITI OLABİLECEK 10 GÜZEL HİS


kahvaltı

Cemal Süreya "Yemek yemek üzerine ne düşünürsünüz bilmem ama kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olmalı." derken hiç de haksız değildi! Çünkü kahvaltılar hem bizim mutfak kültürümüzde ayrıcalıklı bir yere sahip hem de birçok insanın buluşma noktası! Öyle bir öğün düşünün ki hem çok sağlıklı olsun hem çok lezzetli hem de kalori bakımından yakılması en kolay olanı! Lafı daha fazla uzatmadan övmelere doyamadığımız hafta sonu kahvaltısının mükemmel bir aktivite olduğunun kanıtlarına geçiyoruz! İşte kahvaltının sebep olduğu bazı güzel hisler!

 

1. Hafta boyunca o güzel günü beklersiniz: Hafta sonu kahvaltısı!

Hafta sonu kahvaltısına bayılanlar, hafta boyunca onu beklemenin yarattığı güzel heyecanı da gayet iyi bilirler. Tüm hafta özlemle beklenen kahvaltı, birkaç gün kala eşle dostla haberleşip keyifli bir organizasyona dönüştürülür. Sonra gelsin bal kaymaklar,  yumurtalar!

 

2. Hafta sonu kahvaltısı, süper bir hafta sonunun başlangıcıdır!

hafta sonu kahvaltısı

Kahvaltı, güne başlamanın en güzel yoludur. Bu nedenle kahvaltı sevdalıları, sevdikleriyle yaptıkları keyifli bir kahvaltı sayesinde tüm hafta sonlarını aynı coşku ve mutlulukla geçirmeye meyillidirler.

 

3. Hafta sonu kahvaltısında ne kadar çok yerseniz yiyin; kilo değil enerji olarak döner!

Hafta sonu kahvaltısında yiyeceğiniz kalorisi yüksek kahvaltılıklar için asla suçluluk duymazsınız. Çünkü size verdiği mutluluk bundan çok daha fazlasıdır. Bu nedenle kahvaltının ardından sizde kalacak tek his, enerji olacaktır.

 

4. Hafta sonu kahvaltısı, sevenleri bir araya getirir!

Hafta sonu kahvaltısının keyfini bilen insanlar, bu güzel etkinliği sevdikleriyle paylaşmaktan mutluluk duyarlar. Zaten bu aktiviteye anlam katan şey biraz da sevdiklerimizdir. Bu nedenle gerçek kahvaltı severler hafta sonu kahvaltısını, aslında sevdikleriyle buluşmak için güzel bir bahane olarak görürler.

 

5. Hafta sonu kahvaltısı, birbirinden güzel yiyeceklerin de buluşma noktasıdır!

lezzetli mi lezzetli yiyecekler

Kahvaltıda buluşan sadece siz ve sevdikleriniz değildir. Bu harika öğünde aynı zamanda tüm hafta hasret kaldığınız lezzetli mi lezzetli yiyeceklerle de buluşursunuz. Buluşma değil de "kavuşma" demek daha doğru olur hatta!

 

6. Tüm güne yayılan bir keyif düşünün... İşte o, hafta sonu kahvaltısı!

Keyifli kahvaltı ardı arkası kesilmeyen çaylarla devam eder. Sonra Türk kahvesi ile kahvaltının altlığı yapılır. Sonra bir tur daha çay içilir derken bir bakmışsınız, bu keyif tüm güne yayılmış!

 

7. Hafta sonu kahvaltısı, her seferinde yeni mekânlar keşfetmenizi sağlar!

Bu muhteşem aktivite sizin için o kadar önemlidir ki her seferinde başka bir mekân deneyimlemek istersiniz. Bunun için sürekli bir araştırma içindesinizdir, bu da size birçok mekânı sırasıyla keşfetme fırsatı sunar.

 

8. Hafta içi simitle geçiştirdiğiniz kahvaltıların telafisini hafta sonu kahvaltısında yaparsınız!

Kahvaltıyı bu kadar seven bir insanın canını, hafta içi aceleyle geçiştirilen bir kahvaltıdan fazla ne acıtabilir? İşte hafta sonu kahvaltısı bu acıyı unutmanın tam zamanıdır!

 

9. Bin bir çeşit barındıran hafta sonu kahvaltısı sayesinde tüm gün aşırı verimli geçer!

Kahvaltıda bir tek kuş sütü eksik olduğu için gün boyu kendinizi son derece enerjik hisseder ve günü aynı verimle sürdürürsünüz. Böylece kahvaltıdan sonra güne devam edebilir, başka buluşmalarla hafta sonunun tadını çıkarabilirsiniz.

 

10. Hafta sonu kahvaltısında yapılan sınırlı dedikodu herkese iyi gelir!

Hafta sonu kahvaltısı eşle dostla buluşmanın en güzel yoludur demiştik. Bu güzel aktivite sizi uzun zamandır görüşmediğiniz dostlarınızla bile bir araya getirecek güce sahip olduğundan biraz dedikodu yapma fırsatı da bulur; eskileri yad eder, birilerinin kulaklarını çınlatırsınız.

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir:

İstanbul'da En İyi Kahvaltının 10 Adresi

Açık Havada Lezzetli Bir Kahvaltı Edebileceğiniz 8 Lokasyon

Sağlıklı Bir Kahvaltı İçin 6 Önemli Nokta