BLOG

BLOG

KIŞ GELİNLERİNE ÖZEL EN GÜZEL GELİNLİK MODELLERİ


Birçok çift düğün yapmak için yaz aylarını beklese de aslında kış düğünleri de son derece şık ve keyifli organizasyonlar olabilir. Öyle ki bazı çiftler düğün tarihleri için özellikle kış mevsimini tercih etmektedir. Kış düğünleri için pek çok mekân seçeneği olduğu gibi pek çok gelinlik ve damatlık seçeneği de vardır. Bu yazımızda kış düğünü planlayan gelin adaylarına özel hepsi birbirinden güzel gelinlik modellerine yer vereceğiz. İşte kış gelinlerine özel olarak hazırladığımız en güzel gelinlik modelleri!

 

Balon kollu gelinlikler

Balon Kollu Gelinlik

Balon kollar, 2020 kış gelinlik modelleri arasında sıkça göreceğimiz bir detay olarak karşımıza çıkıyor. Bu şık ama nostaljik gelinlik modelleri hem mevsime uygun bir seçim yapmanızı hem de eğer biraz nostalji seviyorsanız 80'li yıllardan fırlamış gibi görünmenizi sağlayacak.

 

Pelerinli gelinlikler

Siz de düğününüzde havalı bir görüntüye sahip olmak istiyorsanız duvaktan ziyade dantel veya tülden oluşan pelerinleri gelinliğinizde kullanabilirsiniz. Kış düğünleri için son derece ideal olan pelerinli gelinlik modelleri, size pek çok seçeneği aynı anda sunar. İster beyaz bir tulum giymeyi düşünün, ister sade bir gelinlik; hepsiyle kombinleyebilir ve soğuk hava şartlarına bu hoş aksesuarla uyum sağlayabilirsiniz.

 

Hâkim yaka gelinlikler

2020 kış gelinlik modelleri arasında göreceğiniz bir diğer trend ise hakim yaka gelinlikler! Mevsimle son derece uyumlu olan bu model, klasik bir görüntü yakalamak isteyen gelin adayları için son derece ideal olabilir! Bu süper klasik modelin içindeyken siz de kraliyet düğünlerinden fırlamış gibi görünebilirsiniz.

 

Tüylü gelinlikler

Tüylü gelinlikler

Tüyler, bu yılın kış gelinlerine çok yakışacak! Göz alıcı tüy detaylarını ister gelinliğiniz için bir bolero olarak kullanın, ister gelinliğinizin tamamında tüylere yer verin! Her şekilde mevsimle uyum içinde olacak, bohem bir görüntü yakalayabileceksiniz.

 

Tulum gelinlikler

Farklı bir gelin olmak istiyorsanız biraz cesaretle hayal ettiğiniz şıklığı yakalayabilirsiniz! Düğününüz için risk alın ve sıradan gelinlikleri tamamen unutun. 2020 kış gelinlerinin üzerinde zarif, şık ve kadınsı tulumları sık sık göreceğiz. Siz de hem rahat hem de şık bir gelin olmak istiyorsanız seçiminizi tulumlardan yana kullanabilirsiniz.

 

Dantel işlemeli gelinlikler

Dantel işlemeli gelinlikler

Bu sezonun en popüler kumaşı işlemeli danteller! Eğer bir parça geleneksel görünmek istiyorsanız gelinliğinizi dantelin zarafetine teslim edebilirsiniz. Uzun kollu dantel işlemeli gelinlikler, basit bir elbiseden ziyade vücudunuza sanatsal bir şekilde işlenmiş desenler gibi görünecek!

 

Balık kesim gelinlikler

Balık kesim gelinlikler için her sezonun değişmeyen trendi diyebiliriz. Eğer iddialı gelinlik modelleri ile ilgileniyorsanız siz de balık kesim kışlık bir gelinlik modeli seçebilirsiniz. Özellikle düğününüz tarihi bir mekanda olacaksa, bu model sizin için son derece ideal olabilir!

 

Elite World Hotels & Resorts; şık mekânları ve eğlenceli konseptleri ile düğün gününüzde mutluluğu ve estetiği sizlere aynı tepside sunuyor. Düğün ve nikâh paketleri hakkında bilgi almak için:

Elite World Grand İstanbul Basın Ekspres Düğün

Elite World Grand İstanbul Küçükyalı Düğün

Elite World İstanbul Florya Düğün

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir:

Kış Aylarında Evleneceklere Mekân Süsleme Konsept Önerileri

Kış Düğünü Yapacaklara Tavsiyeler

Gelin Adayları için Hayat Kurtaran Öneriler

Mevsimlere Göre Gelinlik Rehberi... Hangi Mevsim Hangi Model Seçilmeli?