BLOG

BLOG

İSTANBUL’DA GECE DIŞARI ÇIKACAKLARA ÖNERİLER


“Türkiye’de en ilgi çekici ve heyecan uyandırıcı gece hayatı hangi şehirdedir?” diye sorsak, 100 kişiden en az 90’ı “İstanbul!” diye cevap verecektir. İstanbul; tarihi güzellikleri, köklü ve prestijli bir şehir olması, jeopolitik konumu ve eğlence hayatında sundukları ile herkesin ziyaret etmek, yaşamak ve güzelliklerinden faydalanmak isteyeceği bir şehir konumunda…

 

Gece Kulüpleri

İstanbul’daki gece kulüpleri Türkiye’nin en iyi gece kulüpleri arasındadır. Söz konusu gece kulüplerinden bazıları yüksek gelirli kesime hitap ederken, bazıları ise orta gelirli kesime de hitap etmektedir.  Bu mekanlardan birkaç tanesini sizler için seçtik.

 

Anjelique

Ortaköy’deki Anjelique, genel olarak lüks yaşam tarzını benimsemiş kişilere hitap eden bir gece kulübüdür. 3 katlı gece kulübü içerisindeki her katta farklı tarzda müzik çalmaktadır. Ayrıca zaman zaman elektronik müziğin ünlü isimlerini de burada dinleme şansını bulabilirsiniz. Gece kulübü ve restoran olarak hizmet veren Anjelique, ünlü şefleri ile özellikle Asya ve dünya mutfağının seçkin örneklerini de sunmaktadır. Kulübün boğaz kenarında olduğunu ve harika bir manzaraya sahip olduğunu da ekleyelim!

 

Zelda Zonk

Karaköy Beyoğlu’nda yer alan Zelda Zonk, gün içerisinde harika bir kafe ve restoran olarak hizmet verirken, hafta sonları ve geceleri de İstanbul’da eğlencenin en önemli adreslerinden biri oluyor. İlgi çekici gece hayatını, eşsiz bir manzara ile birleştiren bu mekan, İstanbul’da akla gelen en keyifli noktalardan biri olmaya devam ediyor.

 

Reina

İstanbul gece hayatı denilince akla ilk gelen yerlerden biri de Reina! Ülkemizde Paris Hilton, Jeniffer Lopez gibi ünlüleri ağırlamış mekanlardan birisi olan Reina’da dünyaca ünlü DJ performanslarını da dinleyebilirsiniz. Eğlence akşam 22.00 ile sabah 05.00 arasında devam ederken, dünyaca ünlü restoranlar da Reina çatısı altında hizmet vermektedirler. Reina, konumu nedeniyle de İstanbul’daki en iyi mekanlardan birisi olarak görülmektedir. Bir tarafta İstanbul’un ihtişamlı görüntüsünü, diğer bir tarafta boğazın siluetini görebileceğiniz nadir yerlerdendir Reina…

 

Al Jamal

Al Jamal, İstanbul’da gece hayatına dair farklı seçenekler arayanlar için en ideal yerlerden birisi. Eğlence anlayışında Ortadoğu kültürünü tema olarak seçen Al Jamal’da gün içerisinde Lübnan mutfağının seçme lezzetleri ile damak zevkinizi geliştirirken, akşamları ise Ortadoğu müzikleri ile eğlenebileceğiniz bir gece hayatı sizleri bekliyor. Al Jamal, Şişli Maçka’da yer alıyor.

 

Pub ve Barlar

Her ne kadar İstanbul’da gece hayatı denildiğinde akla çoğunlukla gece kulüpleri gelse de, İstanbul’un en gözde semtlerinde bulunan bazı Pub ve barlarda da geceyi görece sakin ve arkadaşlarınızla sohbet ederek geçirebilirsiniz. Dinlendiğiniz tüm müzik tarzlarına uygun bir mekan bulabileceğinizi de rahatlıkla söyleyebiliriz. İstanbul’da özelikle Kadıköy’de bulunan Monks, Komodor ve Arkaoda gibi Pub ve barlar, Retro tasarımları görebileceğiniz, “Home Party” konseptleri ile farklı deneyimler yaşayabileceğiniz, farklı kokteyller ve tatlar deneyebileceğiniz mekanlardır. Bu mekanlardaki servis ücretleri ise İstanbul gece hayatındaki elit gece kulüplerine göre oldukça uygundur.

İyi eğlenceler!

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir: