BLOG

BLOG

İSTANBUL'A YAKIN LEZİZ BİR KAHVALTI YAPABİLECEĞİNİZ 7 LOKASYON


Kahvaltı, sadece içerisinde birbirinden farklı lezzetler barındırdığı için değil başlı başına bir aktivite olarak görüldüğü için sevilir ve hiçbir öğüne benzemez. Çünkü kahvaltılar, uzun süredir özlenen, görüşülemeyen dostları, aile fertlerini; kısaca sevenleri bir araya getirir. En güzel kahvaltılar özlediklerimizle, en güzel mekanlarda, manzaralarda yaptıklarımızdır. Siz de böyle düşünenlerdenseniz yazımıza mutlaka göz atın deriz! Yazımızdaki lokasyonlar, sevdiklerinizle yapacağınız kahvaltılara daha bir anlam katacak! İşte İstanbul'a yakın leziz bir kahvaltı yapabileceğiniz bazı yerler!

 

1. Sapanca

Elite World Sapanca The Grill

Sakarya'ya bağlı bir ilçe olan Sapanca, İstanbulluların hafta sonu kaçamakları için en fazla tercih ettiği lokasyonlardandır. Doğası ile dikkat çeken bu güzel bölge, aynı zamanda içerisinde birbirinden güzel kahvaltı mekanları barındırır. Bunun yanı sıra Sapanca'da birçok şelale, gölet, orman ve piknik alanları bulunmaktadır. Dolayısıyla en güzel kahvaltıları burada yapmak mümkündür. Siz de bir hafta sonu leziz bir kahvaltı için Sapanca'ya gidebilir; doğanın ve temiz havanın tadını çıkarabilirsiniz.

 

2. Ağva

Ağva kahvaltı

İstanbul'a yakınlığı sebebiyle hafta sonları yoğun ilgi gören bir diğer lokasyon Ağva olarak karşımıza çıkar. Ağva, içerisindeki nehirler, şelaleler ve piknik alanları ile hafta sonu gezinizi anlamlı kılar. Bunun yanı sıra burada nehir kenarına kurulmuş pek çok tesis bulunur. Dilerseniz bunlardan birinde doğal ürünlerle donatılmış harika bir kahvaltı yapabilir veya ormanda kendi kahvaltınızı kendiniz hazırlayabilirsiniz.

 

3. Polonezköy

Polonezköy, doğa içerisinde muhteşem bir kahvaltı hayal edenler için son derece ideal bir lokasyon olabilir. Şehre hem çok yakın hem de çok uzak olan bu bölgede sayısız kahvaltı mekânı bulunur. Bunun yanı sıra yine kendi kahvaltınızı hazırlayabileceğiniz çeşitli piknik alanları mevcuttur. Siz de leziz kahvaltılar için en kısa sürede rotanızı Polonezköy'e doğru çevirebilirsiniz.

 

4. Silivri

Silivri kahvaltı

Kaynak: https://yemek.com/istanbul-yakin-kahvalti-mekanlari/

İstanbul'a yakınlığı sebebiyle tercih edebileceğiniz lokasyonlardan bir diğeri de Silivri'dir. Bölgede leziz kahvaltının adresi olabilecek pek çok mekân bulunur. Siz de taze bahçe sebzeleri ve doğal süt ürünleri ile donatılmış harika bir kahvaltı için rotanızı bu yöne çevirebilir, doğanın ve kahvaltının tadına burada doyabilirsiniz.

 

5. Şile

Şile de tıpkı Ağva gibi keyifli kahvaltı organizasyonları için sıkça tercih edilir. Çünkü bölge gerek doğası gerekse kaliteli mekanları ile kahvaltı severlere güzel bir deneyim sunmaktadır. Yeşillikler içinde kahvaltılık ürünlerin en doğal halini tatmak için ilk fırsatta Şile'yi bir deneyin deriz.

 

6. İğneada

Haftanın stresini Longoz Ormanları'nda atmaya ne dersiniz? İğneada zengin doğası ile keyifli kahvaltılar için rahatlıkla tercih edilebilir. Bölgede hem doğada zaman geçirmek hem de doğal ürünlerden oluşan leziz kahvaltılar yapmak son derece keyiflidir. Siz de harika bir köy kahvaltısı deneyimi için bir hafta sonu İğneada'yı deneyebilirsiniz.

 

7. İzmit

İstanbul'a yakınlığı ile bilinen İzmit de keyifli kahvaltıların adresidir. Bölgede pek çok orman, piknik alanı ve kahvaltı mekânı bulunur. Siz de hafta sonu için İzmit kahvaltı mekanları veya İzmit piknik alanlarını tercih edebilir, şehirden fazla uzaklaşmaya gerek kalmadan leziz mi leziz bir kahvaltı yapabilirsiniz. 

 

Türk ve dünya mutfaklarında deneyimli şefler tarafından hazırlanan lezzetleri keşfetmek için The Grill Ocakbaşı’na davetlisiniz. Şubelerimizi incelemek için;

The Grill Ocakbaşı

Elite World Europe Otel The Grill Ocakbaşı

Elite World Asia Otel The Grill Ocakbaşı

Elite World Business Otel The Grill Ocakbaşı

Elite World Sapanca Otel The Grill Ocakbaşı

Elite World Van Otel The Grill Ocakbaşı

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir:

İstanbul'daki En İyi 8 Kahvaltı Mekânı

Açık Havada Lezzetli Bir Kahvaltı Edebileceğiniz 8 Lokasyon

Ülkemizin 7 Bölgesinden Birbirinden Lezzetli Kahvaltı Sofraları

Hafta Sonu Kahvaltısının Mükemmel Bir Aktivite Olduğunun Kanıtı Olabilecek 10 Güzel His