BLOG

BLOG

DOĞADAN İLHAM ALAN EN ÖZEL DÜĞÜN ORGANİZASYONU KONSEPTLERİ


Düğün hazırlıkları sürecinin belki de en eğlenceli bölümü, konsepte karar vermektir. Bu konuda çiçeklerle bezenmiş dekorlardan minimalist tasarımlara sayısız seçenek bulunmaktadır. Eğer bu konseptlerden hangisini seçeceğinize henüz karar veremediyseniz bu yazımız size bir parça fikir verebilir. Son yıllarda düğün konseptlerinde daha çok doğadan ilham alan doğal ve sade detaylar ön plana çıkmaktadır. Bu yazımızda sizlerle doğadan ilham alan en özel düğün konseptlerini paylaşacağız. İşte o konseptlerden bazıları!

Ayrıca; bu yazımızı da okumayı unutmayın: Farklı Düğün Fİkirleri

Botanik ve tropik düğün konseptleri

Botanik ve tropik düğün konseptleri

Eğer çiçekler, yeşillikler ve egzotik meyvelerden hoşlanan bir ikiliyseniz tropik düğün dekorlarını konseptiniz için tercih edebilirsiniz. Bu eğlenceli ve şık konsept, klasikten uzak farklı bitki örtülerinin size eşlik ettiği, farklı lezzetlerin sunulduğu, bolca yeşillikten oluşan bir düğün yapmanıza olanak tanır. Bu fikir sizi şimdiden heyecanlandırdıysa bu konsepti derinlemesine bir araştırın deriz.

 

Kır ve bahçe düğün konseptleri

Samimi ve ferah bir atmosfer yaratmak için siz de kır ve bahçe düğün konseptlerini tercih edebilirsiniz. Çiçek buketleriyle dolu bir mekanda, baharın havasını hissederek yapacağınız bir düğün herkes için unutulmaz olabilir. Bu konsepti sonbaharda veya kışın gerçekleştirmek istiyorsanız tamamı camdan oluşan kış bahçeleri, hayallerinizdeki kır düğününü gerçekleştirmenize olanak tanıyabilir.

 

Rustik düğün konsepti

Doğadan ilham alan bir diğer konseptimiz ise rustik düğün konsepti olarak karşımıza çıkıyor. Kahverengi ve turuncunun en özel tonlarını barındıran bu konseptte, ahşap sandalyelerden dokuma halılara tüm detaylar ham haldedir, bu da son derece doğal bir atmosferin ortaya çıkmasını sağlar. Bu konseptteki düğünler genelde açık havada yapılsa da siz doğal bir mekan seçimi yaparak kapalı alanlara da uygulayabilirsiniz. 

 

Bohem düğün konsepti

Renkli kişiliklere sahip çiftlerin tercih edebileceği bohem düğün konsepti, içerisinde renkli ve karışık desenli kilimlerden dantel detaylara, çiçeklerle donatılmış sandalyelerden dekoratif objelere kadar pek çok farklı detay barındırır. Eğer siz de düğününüzde hem doğadan ilham alan hem de doğal görünen bir atmosfer yaratmak istiyorsanız bu konsepti tercih edebilirsiniz. 

 

Vintage düğün konsepti

Vintage düğün konsepti

Düğün sezonlarının olmazsa olmaz teması vintage, klasikten yana olan çiftler için son derece ideal bir seçim olabilir. Bu konseptimizde de yine doğadan ilham alan şık detaylar yer almaktadır. Eskitme tablolar, ahşap objeler, antika sandalyeler, güller ve niceleri bu harika konseptin olmazsa olmaz parçalarıdır.

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir: