BLOG

BLOG

EVDE SPOR YAPARKEN TAKİP EDEBİLECEĞİNİZ EN İYİ 10 YOUTUBE EGZERSİZ KANALI


Bu yazımızda YouTube egzersiz kanallarından yani YouTube spor kanallarından bahsedeceğiz! Sağlıklı yaşam için vazgeçilmez olan sporu bir rutin haline getirmemiz gerekiyor. Bu rutini kimi zaman sağlasak da günlük hayatın koşturmacası yüzünden spor bazen aksayabiliyor. Özellikle yaz aylarının yaklaşmasıyla hepimiz hızlı bir şekilde form tutmak için hazırlıklara başlamadık mı? Spor salonuna gitmeye vakti olmayanlar için yazı daha fit ve sağlıklı karşılamanın yolu çok basit! Evde spor yaparken takip edebileceğiniz çeşitli YouTube kanalları ile yeni formunuz için ilk adımı atın! 

Ayrıca; bu yazımızı da okumayı unutmayın: Evde Yapılabilecek Sporlar

YouTube Egzersiz Kanalları: XHIT Daily

Gününüzün çok az bir kısmını ayırarak bu videolar eşliğinde spor yapmayı rutin haline getirin ve zaman içerisinde ne kadar işe yaradığına şahit olun. Seviyenize uygun bir video seçerek işe başlayın ve kendinize çalışmak istediğiniz bölgelerden oluşan bir program oluşturun. Kanalda vücudunuzun her bölgesine özel birçok antrenman seçeneği bulunuyor. Kanaldaki videoların bir de motive eden bir tarafı var ki onlar da videoların isimleri! Mc Donald’s Kalorileri Yakımı, Spartaküs Antremanı, Victoria Secret Karın Kası Egzersizi gibi espirili ve motivasyon sağlayıcı video isimleriyle oldukça dikkat çekici bir kanal. Haydi harekete geçelim!

 

YouTube Egzersiz Kanalları: Walk at Home by Leslie Sansone

Walk at Home by Leslie Sansone, Amerikalı fitness eğitmeni Leslie Sansone'nın uzun yıllardır geliştirdiği programının farklı bir versiyonu diyebiliriz. Yürümeyi çok sevenler için harika bir seçenek olabilir. Seçtiğiniz uzunluğa göre olduğunuz yerde kilometrelerce yürümüş kadar oluyorsunuz. Üstelik ekipman kullanmanıza da gerek yok! Kanalda antrenman yoğunluğunu artırmak isteyenler için çeşitli seçenekler mevcut.
 

YouTube Egzersiz Kanalları: YouTube Egzersiz Kanalları:Chloe Ting

Özellike pandemi dönemi başta olmak üzere, son yıllarda adını daha çok duymaya başladığımız Chloe Ting, farklı programlarıyla inanılmaz bir değişim vadediyor. ''Challenge'' konseptiyle çektiği videolar formunu korumak veya hayalindeki fiziğe kavuşmak isteyenler tarafından ilgiyle takip ediliyor. Egzersiz programlarının ne kadar etkili olduğunu görmek için programları uygulayan kişilerin değişim fotoğraflarını, videoları izlerken ilk dakikalarda görebilir ve inceleyebilirsiniz. Yepyeni bir form vadeden bu egzersiz videolarını uygulamaya başlayın! 

 

YouTube Egzersiz Kanalları: Yoga with Kassandra’s

Son zamanlarda oldukça sık karşılaştığımız ve rahatlamayı, enerji yenilemeyi, arınmayı vadeden yogayı daha önce denemiş miydiniz? Denemediyseniz size harika bir haberimiz var! Hareketli, ağır sporlar size göre değilse ve ‘’Ben sakinlik isterim.’’ diyorsanız bu kanal tam da size göre. Yoga with Kassandra’s kanalındaki yoga videoları ile kendinizi daha zinde hissedecek, vücudunuza hafifliği hediye edeceksiniz. ‘’Duruşumu düzelteyim, omurgamı sağlamlaştırayım, en önemlisi de hareketsiz hayatıma son vereyim.’’ diyorsanız seviyenize uygun videoyu seçin ve işe başlayın!
 

YouTube Egzersiz Kanalları: POPSUGAR Fitness

POPSUGAR Fitness, ünlü antrenör ve fitness uzmanlarıyla hazırlanmış egzersiz videoları sunuyor. Victoria's Secret mankenlerinin yaptığı antrenmanlardan yağ yakıcı Tabata egzersizlerine kadar pek çok farklı seçenek mevcut. Sporunuza eğlence katmak isterseniz dans videolarını da deneyebilirsiniz. Ekipmanlı veya ekipmansız uygulanabilecek videoları evinizden takip edebilirsiniz.

 

YouTube Egzersiz Kanalları: The Fitness Marshall

Eğlenceli müzikler eşliğinde sergilediği dans ve egzersiz hareketlerini paylaşan Marshall, yüksek tempolu bir kardiyo seansı sunuyor. Sevilen şarkılarla hazırlanan videolar spor yaparken keyif almanızı sağlıyor. Eğer antrenmana başlamak için gerekli motivasyonu bulamıyorsanız biraz gayret! Eminim ki başladıktan sonra bitirmek istemeyeceksiniz. Haydi siz de sevdiğiniz şarkıyı seçip antrenmana başlayın.
 

YouTube Egzersiz Kanalları: YouTube Egzersiz Kanalları: Pamela Reif

Daha çok kadınlara hitap eden kanalıyla Pamela Reif, kanalında oldukça kapsamlı antrenman videoları paylaşıyor. İncelmek, kalori yakmak, aynı zamanda da eğlenmek isterseniz hemen bu kanalı takip etmeye başlayın. Kanalda bölgesel incelme videolarının yanı sıra dans ve kardiyo egzersizlerinden oluşan videolar da yer alıyor. Hangi tarz size daha yakınsa tercihinizi yapın. Yalnız küçük bir uyarımız var! Başlangıç seviyesindeki videolar ile çalışmıyorsanız, hareketler arasında mola vermeden egzersiz yapmaya alışmanız gerekiyor. Antrenman sırasında çok ter dökecek gibisiniz!

 

YouTube Egzersiz Kanalları: Blogilates

Sertifikalı pilates ve fitness eğitmeni Cassey Ho'nun hazırladığı videolar için ekipmana ihtiyacınız yok. Kanalda her zorluk seviyesine göre antrenman bulabilmeniz mümkün. Tüm vücudu kapsayan veya bel, bacak gibi vücudun belirli bölgelerine odaklanan egzersizlerden dilediğinizi seçebilirsiniz. Kendinizi şimdiden daha fit hissetmiyor musunuz?

 

YouTube Egzersiz Kanalları: Lilly Sabri

Ünü gittikçe artan Lilly Sabri, YouTube kanalında düzenli olarak egzersiz videoları paylaşıyor. Kanalda bölgesel incelme ve HIIT videolarının yanı sıra esneme ve ısınma egzersizleri içeren videolar da yer alıyor. Egzersiz programınıza bugün hangi Lilly Sabri videosu uyuyorsa seçin ve yolunuza azimle devam edin, yansın yağlar!

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir: