BLOG

BLOG

ELİTE WORLD GRAND SAPANCA'DA YAPILABİLECEK AKTİVİTELER


Elite World Sapanca Hotel

Gerek doğal güzelliği gerekse İstanbul gibi büyük bir şehre yakınlığı sebebiyle Sapanca, yılın her sezonunda İstanbul'dan ve başka şehirlerden ziyaretçi alan bir turizm noktasıdır. Şehir yaşamının karmaşasından ve gürültüsünden uzaklaşmak için birebir olan bu güzel lokasyon, aynı zamanda doğa ile iç içe zaman geçirebileceğiniz pek çok aktiviteyi de sizlere sunmaktadır. Peki, böyle bir lokasyonda keyifli bir doğa tatili geçirmeye ne dersiniz? 

İstanbul'un farklı lokasyonları ve Marmaris'teki şubelerinin ardından bu yıl Sapanca şubesiyle konuklarına hizmet vermeye başlayan Elite World Hotels, sahip olduğu zengin otel içi ve otel dışı olanaklarıyla sizlere unutulmaz bir konaklama deneyimi vadediyor. Elite World Sapanca Hotel'de yapabileceğiniz öyle çok aktivite var ki! İşte doğayı, huzuru ve eğlenceyi bir arada bulabileceğiniz o aktivitelerden bazıları!

 

SPA menüsü ile kendinizi şımartın

Elite World Grand Sapanca bünyesinde yer alan 5 yıldızlı sağlık kulübü Fit Life Spa & Wellness'te, sizleri oldukça zengin bir SPA menüsü bekliyor. İsveç masajından derin doku masajına; refleksolojiden sıcak taş masajına kadar pek çok masaj türünün yer aldığı menü, sakin ve huzurlu bir tatil geçirmenizi sağlıyor. Size ise sadece taptaze bir hava ve el değmemiş bir alana sahip bu yerde kulağınıza gelecek tek ses olan rüzgârın uğultusu eşliğinde, huzuru ve dinginliği kucaklamak kalıyor!

 

Ruhunuzu şifa ile buluşturacak Otantik Uzak Doğu ritüellerini keşfedin

Fit Life Spa & Wellness'te bulabileceğiniz tek şey masaj değil; holistik ritüelleri deneyimleyerek siz de vücudunuzu iyileştirebilir ve dengeleyebilirsiniz. Holistik ritüeller içerisinde ses titreşim terapisinden Ayurveda Abyanga'ya; Şaman terapisinden meditasyon terapisine kadar pek çok doğal yöntem yer alıyor. Ses, esneme ve sessizlik gibi tüm bu otantik uzak doğu ritüelleri, bedeninizi ve ruhunuzu şifa ile buluşturmanızı sağlıyor. 

 

Yoga, Tai Chi, meditasyon gibi sağlıklı yaşam inzivası programlarına katılın

Meditasyon

Yoga, Tai Chi, meditasyon gibi sağlıklı yaşam inzivası programları da Elite World Grand Sapanca'da sizleri bekleyen aktiviteler arasında yer alıyor. Elite World Grand Sapanca, Wellbeing başlığı altında sunduğu tüm bu sağlıklı yaşam uygulamaları ile sizleri bilinçli bir fiziksel hareketlilikle tanıştırmayı ve bedeninizi daha iyi anlamanıza, zihninizi boşaltmanıza yardımcı olmayı amaçlıyor.

 

Doğanın sonsuz güzelliğiyle buluşabileceğiniz doğa etkinliklerini deneyimleyin

Doğanın kalbinde yer alan Elite World Grand Sapanca, misafirlerini şehir hayatının çılgın temposundan alıp doğanın sakin ritmi ve sonsuz güzelliğiyle buluşturuyor. Sapanca uzun yıllardır şehir temposundan kaçıp enerjisini geri kazanmak, doğanın renkleriyle bütünleşmek ve dağlardan gelen tertemiz havayı solumak isteyen İstanbulluların adresi olmuştur. İşte Elite World Grand Sapanca da  ormanla “yeniden buluşmak” ve Doğa Anayla yakınlaşmak isteyen tüm misafirlerine; orman banyosu, ses banyosu, doğada meditasyon, ormanda yoga gibi programlar sunuyor.

 

İhtiyacınıza yönelik antrenman programlarına katılın

Elite World Grand Sapanca bünyesindeki Sağlık Kulübü, Technogym marka ekipmanların kullanıldığı spor salonlarında konuklarına çok yönlü bir fitness deneyimi sunuyor. Siz de fitness ihtiyaçlarınıza yönelik grup seansları, birebir ve özel antrenman programlarına katılarak bedeninizi geliştirebilirsiniz.

 

Trekking, bisiklet, ATV, paintball gibi doğa sporları yapın

ATV Turu

Elite World Grand Sapanca, doğanın kalbindeki eşsiz konumuyla konuklarına pek çok doğa sporunu uygulama imkânı da tanıyor. Siz de tüm bu doğa sporları ile hem eğlenebilir hem de sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Elite World Grand Sapanca sizleri bekleyen tüm bu olanaklar hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için sitemizi ziyaret edin: Elite World Grand Sapanca